Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Groove, o platformă cu mai multe platouri

Zoom Groove, o platformă cu mai multe platouri

Din cînd în cînd, mai recenzăm şi noi cîte un local ceva mai underground şi imediat ce e pus articolul pe site se găsesc cîţiva comentaci care să facă scandal că „de ce fac reclamă unui loc care n-are nevoie de mai mulţi clienţi decît are deja?“. Şi le dau dreptate. Tocmai de asta vreau să vă zic că, dacă simţiţi că sînteţi mai cocalari din fire, nu vă duceţi în locul ăsta. N-o să vă placă şi nici n-o să fiţi plăcuţi, deci vă rog eu frumos să nu mergeţi.

Unde. Groove-on e ceea ce oamenii descriu pe site-ul lor în termeni foarte hipstereşti drept o „platformă de exprimare artistică gratuită“. O să încerc să schimb impresia de „Pot să te-ating?“ zicîndu-vă că nu e chiar aşa de rău. De fapt, Groove-on e o casă prin Bucureşti, la vreun sfert de oră de Piaţa Unirii, care găzduieşte un radio online cu muzică foarte faină şi care mai are şi chestii de băut şi de mîncat pe acolo. E un spaţiu foarte comod, de lenevit, de stat la poveşti şi ascultat muzică bună. Eventual, dacă ai pofte, poţi să mănînci o prăjitură de casă sau, dacă nimereşti la serile lor tematice, o mîncare mexicană, indiană etc.

Cît. Nu foarte scump. Băuturile au preţ de bun-simţ, cam cît ai scoate din buzunar instinctiv dacă ţi-ar zice cineva „Dă cît vrei pe băutura asta!“. La mîncare, în schimb, preţurile sînt un pic mai mari, poate şi pentru că preparatele n-au deloc gust de ceva făcut pe bandă rulantă în restaurant şi par „de casă“. Poate că şi sînt, dar mi-era prea lene să întreb.

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint