Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Hai Australia!

Zoom Hai Australia!

Organizatorii francezi ai meciului de fotbal Franța-Albania au difuzat imnul Andorrei în loc de imnul Albaniei, apoi și-au cerut scuze tuturor suporterilor albanezi prezenți la meci. E greu de înțeles ce căuta Viorica Dăncilă la partida Franța-Albania, dar cine știe, poate a încurcat Bucureștiul cu Budapesta sau Parisul cu Perișul.

Un adolescent din Marea Britanie a orbit după ce toată viața a mîncat numai cartofi prăjiți și chips-uri. Se pare că, dacă ești adolescent, există foarte multe lucruri pe lumea asta care te pot orbi: dacă-ți freci cartoful prea mult orbești, dacă mănînci prea mulți cartofi orbești, dacă te gîndești prea mult la cartofi orbești. Nici nu-i de mirare de ce majoritatea adolescenților par atît de derutați: încearcă să găsească lucruri în viață care să nu-i orbească.

Un bărbat din Statele Unite ale Americii a fost prins de polițiști cu un șarpe cu clopoței în mașină, o pușcă încărcată, uraniu și o sticlă deschisă de whisky. Din descrierea incidentului mi se pare destul de clar care era intenția omului: să creeze un super-șarpe rezistent la arme și alcool.

O domnișoară de onoare din Nebraska a venit la nunta surorii ei îmbrăcată în costum de dinozaur, după ce i s-a spus că poate să se îmbrace cu ce vrea ea. Destul de curajos din partea ei să facă așa ceva! Nu neapărat pentru că de obicei, la nunți, lumea se îmbracă elegant, ci mai mult pentru că, în SUA, oamenii apreciază doar dinozaurii morți pe care îi bagă în rezervorul mașinii.

Autoritățile ruse au rugat Facebook și Google să nu difuzeze reclame politice în timpul alegerilor locale de week-end-ul viitor pentru a nu influența rezultatul alegerilor. În locul lui Facebook și Google, eu aș asculta de autoritățile ruse, Doamne ferește să ne trezim că Facebook și Google au ajuns în Siberia ori au alunecat pe gresie la duș.

Camera de Comerț și Industrie din Pakistan a organizat un eveniment de atragere a investitorilor străini la care au participat și mai multe dansatoare profesioniste din buric. Așadar, atunci cînd Gheorghe Ștefan, zis Pinalti, s-a gîndit să aducă folcloristele alea la masa arbitrilor, era de fapt un trendsetter internațional, fără să știe.

Un mort și zece răniți după ce o tigaie a explodat în Germania. Ca să fim sinceri, ne-am fi așteptat ca prima victimă a unei tigăi să vină din România, la cum se calcă lumea în picioare la promoțiile la tigăi, dar se pare că nemții sînt mult mai muncitori decît noi, încă o dată.

1 comentariu

 1. #1

  Ai pierdut jumatate de poanta: au cerut scuze suporterilor ARMENI nu albanezi.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • Cinci ani de singurătate

  12 noiembrie 2019

  “Politicienii sînt ca scutecele. Trebuie schimbați des și din același motiv.” Vechiul aforism, atribuit lui Mark Twain, n-are trecere la români. Președintele României se schimbă doar o dată la zece […]

 • Barna, puntea suspinelor

  12 noiembrie 2019

  USR, alături de PLUS, părea să se poată transforma într-un partid important. Nu atât de important încât să conducă, prea curând, singur, dar suficient de important încât să înceapă să […]

 • Cum am ratat eu scaunul cu patru picioare de la Cotroceni

  5 noiembrie 2019

  După ce ani de zile și-a înmuiat batistuţa de la piept într-o esență de patchouli extrasă din brînza neaoșă de burduf, naţionalistul de operetă Rareș Bogdan și-a imaginat că țara […]

 • Președintele pe care l-am pierdut

  5 noiembrie 2019

  Așa sînt mereu zilele dinainte: însorite și nepăsătoare. Nimic nu arată că ne confruntăm cu involuția speciei prezidențiale și cu abisul celor cinci ani care vin gata irosiți. Să ni-l […]

 • O șansă istorică

  5 noiembrie 2019

  A fost nevoie de 30 de ani pentru ca Ludovic Orban să primească și el o șansă reală în politica mare. Chiar dacă, de-a lungul vremii, șanse a mai avut, […]