Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Hai Australia!

Zoom Hai Australia!

Organizatorii francezi ai meciului de fotbal Franța-Albania au difuzat imnul Andorrei în loc de imnul Albaniei, apoi și-au cerut scuze tuturor suporterilor albanezi prezenți la meci. E greu de înțeles ce căuta Viorica Dăncilă la partida Franța-Albania, dar cine știe, poate a încurcat Bucureștiul cu Budapesta sau Parisul cu Perișul.

Un adolescent din Marea Britanie a orbit după ce toată viața a mîncat numai cartofi prăjiți și chips-uri. Se pare că, dacă ești adolescent, există foarte multe lucruri pe lumea asta care te pot orbi: dacă-ți freci cartoful prea mult orbești, dacă mănînci prea mulți cartofi orbești, dacă te gîndești prea mult la cartofi orbești. Nici nu-i de mirare de ce majoritatea adolescenților par atît de derutați: încearcă să găsească lucruri în viață care să nu-i orbească.

Un bărbat din Statele Unite ale Americii a fost prins de polițiști cu un șarpe cu clopoței în mașină, o pușcă încărcată, uraniu și o sticlă deschisă de whisky. Din descrierea incidentului mi se pare destul de clar care era intenția omului: să creeze un super-șarpe rezistent la arme și alcool.

O domnișoară de onoare din Nebraska a venit la nunta surorii ei îmbrăcată în costum de dinozaur, după ce i s-a spus că poate să se îmbrace cu ce vrea ea. Destul de curajos din partea ei să facă așa ceva! Nu neapărat pentru că de obicei, la nunți, lumea se îmbracă elegant, ci mai mult pentru că, în SUA, oamenii apreciază doar dinozaurii morți pe care îi bagă în rezervorul mașinii.

Autoritățile ruse au rugat Facebook și Google să nu difuzeze reclame politice în timpul alegerilor locale de week-end-ul viitor pentru a nu influența rezultatul alegerilor. În locul lui Facebook și Google, eu aș asculta de autoritățile ruse, Doamne ferește să ne trezim că Facebook și Google au ajuns în Siberia ori au alunecat pe gresie la duș.

Camera de Comerț și Industrie din Pakistan a organizat un eveniment de atragere a investitorilor străini la care au participat și mai multe dansatoare profesioniste din buric. Așadar, atunci cînd Gheorghe Ștefan, zis Pinalti, s-a gîndit să aducă folcloristele alea la masa arbitrilor, era de fapt un trendsetter internațional, fără să știe.

Un mort și zece răniți după ce o tigaie a explodat în Germania. Ca să fim sinceri, ne-am fi așteptat ca prima victimă a unei tigăi să vină din România, la cum se calcă lumea în picioare la promoțiile la tigăi, dar se pare că nemții sînt mult mai muncitori decît noi, încă o dată.

1 comentariu

 1. #1

  Ai pierdut jumatate de poanta: au cerut scuze suporterilor ARMENI nu albanezi.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • Toader s-a făcut băiat mare

  17 septembrie 2019

  Aidoma unui copil fugit de acasă și aciuit în Gara de Nord, Toader Paleologu a fost luat sub pulpană de un drojdier bătrîn și hîrșit în rele, dispus să-l învețe […]

 • Călăreții fără cap

  17 septembrie 2019

  Între pusta maghiară și stepa rusească, pe terenul cu obstacole moștenit de la strămoși, România aleargă, ca un cal deșelat de istorie, să prindă din urmă Occidentul. Singura ei certitudine, […]

 • Votul la fără taxe

  17 septembrie 2019

  79.997 de cetățeni români stabiliți în străinătate s-au înscris fie pentru a vota prin corespondență, fie pentru a solicita să voteze la o secție de votare mai aproape de casă. […]

 • Întoarcerea clasei muncitoare în paradisul capitalist

  10 septembrie 2019

  Dacă-n popor se zice că sula nu știe carte fiindcă la școală a stat tot timpul sub bancă și n-a văzut ce se scrie pe tablă, e clar că noua […]

 • Frăția lichelelor

  10 septembrie 2019

  Scaunul de la Cotroceni, scos la licitație în noiembrie, vine cu un pachet promoțional de putere neagră. Serviciile secrete sînt incluse, pot fi cumpărate practic pe nimic doar păstrîndu-li-se șefii […]