Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Hai Australia!

Zoom Hai Australia!

Organizatorii francezi ai meciului de fotbal Franța-Albania au difuzat imnul Andorrei în loc de imnul Albaniei, apoi și-au cerut scuze tuturor suporterilor albanezi prezenți la meci. E greu de înțeles ce căuta Viorica Dăncilă la partida Franța-Albania, dar cine știe, poate a încurcat Bucureștiul cu Budapesta sau Parisul cu Perișul.

Un adolescent din Marea Britanie a orbit după ce toată viața a mîncat numai cartofi prăjiți și chips-uri. Se pare că, dacă ești adolescent, există foarte multe lucruri pe lumea asta care te pot orbi: dacă-ți freci cartoful prea mult orbești, dacă mănînci prea mulți cartofi orbești, dacă te gîndești prea mult la cartofi orbești. Nici nu-i de mirare de ce majoritatea adolescenților par atît de derutați: încearcă să găsească lucruri în viață care să nu-i orbească.

Un bărbat din Statele Unite ale Americii a fost prins de polițiști cu un șarpe cu clopoței în mașină, o pușcă încărcată, uraniu și o sticlă deschisă de whisky. Din descrierea incidentului mi se pare destul de clar care era intenția omului: să creeze un super-șarpe rezistent la arme și alcool.

O domnișoară de onoare din Nebraska a venit la nunta surorii ei îmbrăcată în costum de dinozaur, după ce i s-a spus că poate să se îmbrace cu ce vrea ea. Destul de curajos din partea ei să facă așa ceva! Nu neapărat pentru că de obicei, la nunți, lumea se îmbracă elegant, ci mai mult pentru că, în SUA, oamenii apreciază doar dinozaurii morți pe care îi bagă în rezervorul mașinii.

Autoritățile ruse au rugat Facebook și Google să nu difuzeze reclame politice în timpul alegerilor locale de week-end-ul viitor pentru a nu influența rezultatul alegerilor. În locul lui Facebook și Google, eu aș asculta de autoritățile ruse, Doamne ferește să ne trezim că Facebook și Google au ajuns în Siberia ori au alunecat pe gresie la duș.

Camera de Comerț și Industrie din Pakistan a organizat un eveniment de atragere a investitorilor străini la care au participat și mai multe dansatoare profesioniste din buric. Așadar, atunci cînd Gheorghe Ștefan, zis Pinalti, s-a gîndit să aducă folcloristele alea la masa arbitrilor, era de fapt un trendsetter internațional, fără să știe.

Un mort și zece răniți după ce o tigaie a explodat în Germania. Ca să fim sinceri, ne-am fi așteptat ca prima victimă a unei tigăi să vină din România, la cum se calcă lumea în picioare la promoțiile la tigăi, dar se pare că nemții sînt mult mai muncitori decît noi, încă o dată.

1 comentariu

 1. #1

  Ai pierdut jumatate de poanta: au cerut scuze suporterilor ARMENI nu albanezi.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • Un vaccin la îndemîna oricui

  24 noiembrie 2020

  Patriarhii ortodocși care și-au dat singuri cu cădelnița-n coaie după ce au afirmat că virusul liliacului chinezesc, nefiind creștin, nu are ce căuta în biserică au acum un bun prilej […]

 • Pfizer președinte

  24 noiembrie 2020

  Nu mai sînt paturi la ATI. O spun medicii, o spune presa, o spun pacienții care se agață de viață pe holuri. Ba sînt, spun Orban și Tătaru, care nu […]

 • Cățeii pandemiei

  24 noiembrie 2020

  S-au umplut orașele, în principal, de căței, de obicei de talie mică, abandonați. Mulți sunt câini din acele rase incerte, pe care, pe întuneric, i-au putea confunda cu o pisică, […]

 • Împărat și proletar (Scrisoarea a IV-a, către prieteni)

  17 noiembrie 2020

  Străbunica mea Iulica Bonțideanu, greco-catolică din comuna Soareș, de lîngă Bobîlna, care a dormit toată viața cu capul pe Biblie pînă la vîrsta de 101 ani, avea obiceiul de a […]

 • Poporul fără ardere internă

  17 noiembrie 2020

  Iohannis a risipit un mandat de cinci ani învățînd să citească din prompter și numărînd plopii de două ori pe săptămînă pe drumul spre Sibiu, dar putea să recupereze în […]