Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Hai să scoatem chin din rechin

Zoom Hai să scoatem chin din rechin

Australia a hotărît că de acum înainte toate atacurile rechinilor vor fi numite „întîlniri negative“, ca să îmbunătățească percepția oamenilor asupra rechinilor. O idee bună ar fi ca nici pierderea unui membru să nu mai fie abordată așa de trist. Am putea să-i spunem „slăbire rapidă controlată“. Similar, morții putem să-i spunem „somnic pufos foarte lung și definitiv“.

NASA avertizează că 2030 va fi un an cu inundații catastrofale din cauza unei fluctuații a Lunii pe orbită. O glumă bună ar fi să distrugem planeta atît de tare pînă în 2030 încît inundațiile catastrofale nici să nu mai conteze. Joac-o pe-asta, Luno, n-o să ne prinzi niciodată.

Un militar din armata britanică a publicat pe Internet documente secrete despre un tanc, ca să cîștige o dispută pe care o avea cu un alt jucător, într-un joc online cu tancuri. Dacă se întîmpla în România, oricum nu mai existau secrete pentru că militarul ăla își lua tancul cu el acasă, îi monta GPL și îl băga pe Uber.

Italia va interzice navele de croazieră în apropierea Veneției. Ar trebui să le urmăm exemplul și să facem același lucru cu elicopterele militare în jurul Pieței Charles de Gaulle.

Ministerul Sănătății din Argentina a comandat 10.000 de penisuri din lemn, care vor fi folosite în scopuri educaționale. Întrebarea normală pe care ar pune-o maestrul Cristoiu este: de unde a găsit Argentina 10.000 de Pinocchio și ce-au făcut cu restul corpurilor?

Președintele brazilian Bolsonaro a fost operat abdominal după zece zile de sughiț continuu. Cealaltă variantă ar fi fost zece zile de speriat continuu.

11 persoane din India și-au pierdut viața după ce au fost lovite de fulger în timp ce își făceau selfie-uri pe un acoperiș. Partea bună e că, din cauza luminii puternice de pe cer, toate selfie-urile lor sînt bine expuse, focalizate perfect și, în general, foarte reușite, adunînd sute de like-uri electrizante.

Un bărbat care a plătit 28 de milioane de dolari ca să meargă în spațiu alături de Jeff Bezos a fost nevoit să anuleze călătoria pentru că avea altă treabă. Ușor bizară decizia lui Ion Țiriac, dar dacă vînătoarea de mistreți chiar e mai importantă, nu poți să te iei de gusturile omului.

O polițistă din Scoția a cerut întăriri spunînd că e urmărită de o dronă, care mai tîrziu s-a dovedit a fi planeta Jupiter. Temerile polițistei erau perfect îndreptățite: dacă ești din zodia Pești, Jupiter în retrograd e foarte nasol.

Dealer-ii de cocaină din Marea Britanie vor să-și mulțumească clienții progresiști orientîndu-se spre cocaină prietenoasă cu mediul, obținută în mod etic. Urmează cocaina pentru vegani și cocaina specială pentru femei, care e la fel ca aia obișnuită, dar e roz și miroase foarte frumos a lavandă.




1 comentariu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • Minoritatea lui Onan

  27 iulie 2021

  LGBT nu mai e ce-a fost. Buchetul erotic al diversității de sex și de gen a ajuns o pădure tropicală în care exploratorii descoperă, fără odihnă, specii noi. LGBT e […]

 • Când au băgat ăștia și prostie în vaccin?

  27 iulie 2021

  Campania publicitară a Guvernului ne spune că vaccinul conține o sumedenie de lucruri. Realmente o sumedenie. Și toate, aproape toate sunt aspiraționale, pentru diverse segmente ale populației. Dar, pentru că […]

 • La vache qui rit

  27 iulie 2021

  Fîntînă cu găleata furată de-un calic la care se închinară-nsetații șapte veacuri, pe miriștea cu părul uscat de borangic, în țara unde parcă nu s-a-ntîmplat nimic, Istoria bolește și nimeni […]

 • Strigături oltenești cu ocazia celei de-a patra descălecări a pandemiei

  20 iulie 2021

  Biată Coană-a Europii stă cu ochii pe colac, suferă de boala popii, ține mila sub capac. Patimă neîntreruptă de COVID și de buget, vino, lady, prin conductă, că te-aștept la […]

 • România ignorantă

  20 iulie 2021

  Modești și neobosiți, acești copii își trăiesc succesul în tăcere. Din mințile lor izvorăște toată frumusețea care lipsește unei țări întregi. Pe medaliile lor, din care s-ar putea clădi un […]