Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Highway to Hellvig

Zoom Highway to Hellvig

A făcut Edi Hellvig o glumă și au rămas sterpe vietățile pe o rază de zece kilometri.

Contextul e următorul, nu că ar conta foarte mult: „Vă cer acum să fim împreună și pentru a construi o Românie corectă, o Românie ordonată! O țară care să fie corectă cu toți contribuabilii săi!“.Asta a zis Bradăr Marcel la Buzău, într-un acces de cotrocenism.

Și ce-a comentat Edi, scremându-se să miroasă a umor în PNL: „Am auzit ieri pe cineva vorbind despre «România ordonată». Încântat de preocupările carteziene ale vorbitorului, o imagine mi-a apărut brusc în fața ochilor: România ordonată, înălțându-se ca o rachetă la căpătâiul unei abscise plate și cuminți, uitate probabil din prea mult avânt. Problema politică este că fără abscisă (zisă și coordonată), nu se prea poate. România ordonată nu poate produce puncte în spațiu fără o Românie coordonată. Sau, dacă le produce, vor țâșni doar din arbitrariul cuiva. România are nevoie de echilibru, de axe puternice care să îi definească un loc solid în spațiu. România ordonată, fără să fie și coordonată, riscă să se transforme într-un proiect cu nume frumos, dar cu un conținut… dezordonat. Precum niște covrigi fără o sârmă unificatoare“.

Râzi doar dacă nu știi din familie, cum s-ar zice. Dar dacă ești dintre aparținători, ți-e milă, jenă, te încearcă alte sentimente.

Jur, visez la acest tandem electoral penelist: Ciucă-Hellvig. Ar fi încununarea eforturilor de a omorî orice urmă de speranță din PNL.

PARTENERI MEDIA
Loading RSS Feed
Loading RSS Feed

2 comentarii

  1. #1

    sa va auda cine trebuie, macar sa „ne ridem” daca tot nu mai avem nimic

  2. #2

    Buna ziua șanț de acord cu totul ce se întâmplă pe Mapamond ,chiar și de politicienii din Romania șanț oameni de onoare și respect deosebit

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint