Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Ho, ho, ho, he, he, he!

Zoom Ho, ho, ho, he, he, he!

Mă bucur să aflu din Libertatea că Spiritul Sărbătorilor e deja alături de noi: "Bradul de Crăciun instalat de autoritățile locale din Onești a luat foc, duminică seara, în timpul unui concert susținut de Pepe". (2 decembrie).

Verdict: TU EȘTI PRIMĂVARA MEA!

Modul impersonal în care este formulată știrea lasă loc de speculații și nu cred că e corect față de locuitorii acestui oraș eminamente falimentar. Practic, oneștenii dau foc unui brad al Primăriei ori de cîte ori li se face frig în casă. Nu cred că are vreo legătură cu Moș Crăciun sau cu Pepe.

 

De la o vreme încoace, Cancan-ul face eforturi disperate să pară mai interesant decît Atlasul de Zoologie de pe vremea mea: "I-ai văzut găina și cățelul de multe ori, însă sigur nu știai că Iulia Albu are și o soră! Uite cum arată și cu ce se ocupă Karin" (1 decembrie).

Verdict: TRISTĂ ESTE CĂPRIOARA

E regretabil că zoologii de la Cancan o plasează pe numita Karin pe același plan cu animalele de companie ale Iuliei Albu, dacă nu cumva puțin mai jos, dacă ne gîndim la misterul care a planat, pînă deunăzi, asupra ei. Personal, înclin să cred că domnișoarei în cauză, absolventă de ASE și analist financiar pentru o firmă din București, i se face o mare nedreptate. Judecînd numai din poze, Karin pare clar o corcitură de antilopă Impala și căprioară de Emil Gîrleanu. Spre deosebire de Iulia, nevasta șoricarului pantofar, care e un fel de girafă amețită, care a intrat cu capul într-o tornadă.

 

Pe wowbiz.ro lucrurile se cam complică: "Salam, vizită în România și decizie șoc! Le-a dat prietenilor vestea care-i va umple de lacrimi pe toți fanii manelistului!" (2 decembrie). Ce se-ntîmplă? Ne lămurește imediat un prieten, ca să nu-i zicem, simplu, un bufon al regelui: "Florin s-a săturat să cînte mereu cu securea deasupra capului, pe la toți interlopii României, chit că pe față toți se dau prietenii lui. În Europa, lumea îl tratează așa cum merită, adică precum un rege. E diferență mare de tot. Ne-a spus că nu mai vrea să cînte în România niciodată".

Verdict: SHE DON'T LIE. COCAINE

Din această știre aparent tristă pentru fani rezultă, în sfîrșit, cui le datorează mulți bani Florin Salam: interlopilor României. Mai rezultă de unde își cumpără Salam cocaină fără teama de a fi audiat de DIICOT: de undeva din Europa. Și, în fine, cum se simte Salam după ce trage adînc pe nas, prin intermediul unei hîrtii de 500 de euro rulată frumos, ca-n filmele cu cocalari mafioți: precum un rege, normal.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • Întoarcerea clasei muncitoare în paradisul capitalist

  10 septembrie 2019

  Dacă-n popor se zice că sula nu știe carte fiindcă la școală a stat tot timpul sub bancă și n-a văzut ce se scrie pe tablă, e clar că noua […]

 • Frăția lichelelor

  10 septembrie 2019

  Scaunul de la Cotroceni, scos la licitație în noiembrie, vine cu un pachet promoțional de putere neagră. Serviciile secrete sînt incluse, pot fi cumpărate practic pe nimic doar păstrîndu-li-se șefii […]

 • Petroave!

  10 septembrie 2019

  Cea mai jalnică scuză este, totdeauna, „N-am știut!“. Copiilor poți să le-o ierți, dar adulților, nu. Mai ales că un principiu de drept spune că necunoașterea legii nu te absolvă […]

 • Nimerick

  3 septembrie 2019

  De mori ca mîine, scapi de-o povară: frica de moarte o să dispară și-o să te-apuce, unsă cu miere, o mare poftă de înviere.  

 • Adevărul e că nu se mai muncește, tovarăși

  3 septembrie 2019

  Analfabet și criminal, Nicolae Ceaușescu sare în ajutorul urmașilor săi președinți. Rafala care l-a împiedicat să ni se destăinuie pe larg începe să rănească un public tot mai numeros. Pe […]