Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Hristu Chiacu (fost jucător):„Da, Borcea s-a dat la iubita mea și cred că i-a reușit. Pot spune că este curvar.“

Zoom Hristu Chiacu (fost jucător):„Da, Borcea s-a dat la iubita mea și cred că i-a reușit. Pot spune că este curvar.“

Gen Puțin aur

Denise Rifai (își aduce aminte de ea):„Îmi aduc aminte de mine, mică fiind, plină de aur, aur mult la mîini și alintîndu-mă mai mult singură, așezîndu-mă în brațele prietenilor tatălui meu și întrebîndu-i foarte cald: ce cadou mi-ați adus? Și trebuia să fie puțin aur.“(Libertatea, 25 iulie)

Oricum ai încerca s-o dai, chestia asta sună foarte ciudat. Atît de ciudat încît aproape că l-ar face pe Buhnici să iasă din nou la televizor și să zică ceva despre minore. Dar poate nu înseamnă nimic și totul e doar o chestie culturală inofensivă din familia lui Denise, la fel ca taxarea celorlalți copii de la locul de joacă sau urlatul la invitați în timpul jocului de-a televiziunea.

 

Gen Secretul lui Dionisie Areopagitul

Mihail Neamțu (atras de ofițeri musculoși): „Mi-a atras atenția un bărbat solid, înalt, cu ochi albaștri. Era singurul care citea, înghesuit printre scaunele unui Airbus. […] Nu l-am deranjat pe demnul pasager, dar la aterizare, așteptînd bagajele la zgomotoasa bandă din Otopeni, mi-am permis să-l felicit direct în limba engleză. Tipul musculos nu era un anticar, nici un bătrînel bibliofil, nici profesor de istorie medievală. Nu, era un ofițer al Armatei americane lucrînd la Aeroportul Mihail Kogălniceanu. […] Am apucat rapid să-i vorbesc despre Dionisie Areopagitul, Eriugena, Meister Eckhart și Clubul Marilor Cărți (unde dezbatem cărți în limba lui Shakespeare).“ (Facebook, 31 iulie)

E absolut adorabilă slăbiciunea lui Mike Neamțu pentru bărbați în uniformă. Mai întîi un vameș american care i-a răspuns de parcă l-ar fi citit pe Papahagi, apoi un ofițer american de la Baza Kogălniceanu care știe să exploreze zonele „Eriugene“. Dacă continuă așa, într-o bună zi, mai mult ca sigur, Mike o să-și ridice privirea și o să se trezească cu Marele Stat Major în dreptul ochilor, gata să-i satisfacă cele mai ascunse fantezii conservatoare medievale.

 

Gen Ai, n-ai mingea, tragi la poartă

Hristu Chiacu (fost jucător):„Da, Borcea s-a dat la iubita mea și cred că i-a reușit. Pot spune că este curvar.“(GSP, 27 iulie)

Ei, haide, n-avem nici o dovadă care să susțină ipoteza asta despre Borcea.

 

Gen Crimele comunismului

Loredana Groza (persecutată):„Am avut buze mari, de asta m-au interzis cei de la televiziune și comuniștii pe atunci pentru că eram prea sexy. Aveam buzele prea voluminoase, părul prea lung, sînii prea mari.“ (Fanatik, 1 august)

Dacă merita dat jos regimul Ceaușescu pentru ceva, atunci ăsta e cel mai bun motiv. Sigur, au existat lipsuri, persecuții, foame și mizerie, dar în momentul în care decizi să plătești datoria externă a țării și o surghiunești în continuare pe Lori, deja nu mai există scuze.

 

Gen Stima noastră și mîndria, fudulia-n România

Dan Negru (explorator): „Am întîlnit români care merg în fiecare vară în Mykonos, dar n-au văzut niciodată Sighișoara… (…) Culorile Sighișoarei sînt mai spectaculoase decît albastrul din Santorini…“(Spynews, 30 ianuarie)

În curînd, Dan Negru o să rămînă fără localități senzaționale pe care să le ridice în slăvi și o să se apuce de comune și de sate. Bucecea, ce loc minunat, e mult peste Hawaii. Gurasada, județul Hunedoara, locul de naștere al civilizației umane. Bunești-Averești, județul Vaslui, nu multă lume știe asta, dar aici era la început Grădina Edenului.
Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale