Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Iar câștigă Geoană

Zoom Iar câștigă Geoană

Mircea Geoană conduce în sondajele pentru Cotroceni. Asta nu înseamnă chiar nimic. Odată a și câștigat și tot nu a ajuns președinte.

Aproape 80% din români, stresați din cauza creșterii prețurilor. Cum prețurile nu scad, trebuie luat ceva împotriva stresului. Întrebarea e: s-au mărit prețurile și la pilule?

Fost primar din Gorj trimis în judecată pentru că a construit o toaletă de 100.000 de euro la o școală cu 35 de elevi. Dar e și elegantă, pe pereți sunt pictați marii înaintași, mijlocași, fundași ai țării.

România este țara europeană cu cea mai mică rată de angajare a studenților și elevilor. E parte din procesul de maturizare, tinerii începând astfel să-și cunoască țara și, în scurt timp, alte și alte țări, mult mai prietenoase cu omul.

România pierde 1,4 miliarde de euro dacă nu rezolvă pensiile speciale până la 1 noiembrie. Întrebarea e nu cât pierde țara pentru ei, ci cât ar pierde ei pentru țară.

Ciolacu: „Rareș Bogdan e mai solobod la gură, uneori face anunțuri pompieristice, dar îl consider un patriot și un român corect“. Actuala coaliție a întinat până și sfânta ideea de „limbi“.

Ciolacu vrea ca primarii și președinții de CJ care candidează din partea PSD să nu aibă mai mult de două mandate: „Puterea îmbată“. Nu știu ce să zic, nea Marcele, păreți mai degrabă foarte proști.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint