Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Iar i s-a făcut lui Șică de procurori

Zoom Iar i s-a făcut lui Șică de procurori

Ludovic Orban trebuie să plece. În sufletul lui, văzând că Laura Codruța Kövesi a plecat ca procuror general european, Șică speră să plece fără ajutorul DNA. Însă asta e doar o speranță.

Dan Barna a dat partidului un manifest prin care orientează USR spre centru-dreapta, spune el. Și pentru că nimeni nu l-a crezut, Barna i-a făcut o ofertă de a veni alături de partid lui Moise Guran. Cineva trebuie să despartă apele ideologic în partidul ăsta.

Rareș Bogdan acceptă că e viermișor politic. Legat de faptul că au venit în PNL oameni de la ALDE, deși el se tăvălise ca un apucat jurând că asta se va întâmpla doar peste cadavrul său. Eh, uitați ce spune cadavrul: “Am înghiţit nişte broaşte râioase. Să ştiţi că nu le-am înghiţit cu mare plăcere şi nici nu stăm lângă aceste broaşte râioase cu mare plăcere, dar stăm pentru că asta e politica”. Asta e politica deci, să minți, să înșeli, cum a făcut Rareș. Altfel, asta cu înghițitul, nu e o noutate când vine vorba de Rareș.

Marcel Vela, ministrul de Interne, face o restructurare din temelii a ministerului. El a învățat să facă asta la Universitatea “Iosif Constantin Drăgan” din Lugoj, acolo unde a studiat Dreptul. Facultatea de Drept era la apartamentul 6, etajul 2, într-un bloc de nefamiliști.

Iubita lui Oprișan, Larisa Nădrag, a băgat-o pe mânecă. Femeia, cu studii de jurnalism, câștigă 20.000 de lei pe lună în funcția de consilier al vicepreședintelui Autorității de Supraveghere Financiară. Hm, nu-l înțeleg pe Marian, chiar nu putea să-i mai ceară lu’ mămica niște bani și pentru femei?

Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale