Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Iar intră Cioloș în politică

Zoom Iar intră Cioloș în politică

În sfârșit, Dacian Cioloș a reușit să enerveze. Din momentul ăsta, cu puțină muncă și ceva noroc, chiar are șanse să ajungă om politic. Cioloș i-a enervat pe liberali spunînd că PNL face parte din vechea clasă politică, cea care trebuie să dispară. E primul gest politic autentic al lui Cioloș, care pare să fi înțeles că rolul de cumințenie a pământului în politică e pentru luzări. O mică obiecție, totuși, la cele spuse de Cioloș: din vechea clasă politică fac parte nu doar PSD și PNL, ci și SRI și DNA.

Sorina Pintea, ministrul Sănătății, anunță un control la toate spitalele private din România. Și i-auzi noutate: cele care nu respectă regulile vor fi închise. În sfârșit, o noutate: să fii sancționat dacă încalci legea. Hm, nu cred să prindă, prea pare o idee nebunească.

Niculae Bădălău are deci o casă de 900 de metri pătrați, parter plus etaj. Și are și tablouri de 12.000 de euro. De când am auzit asta nu pot să nu mi-l imaginez pe Bădălău într-un halat pufos, cam de greutatea unui ieduț, așa, plimbându-se agale prin casă și admirând tablourile. Și sună Dragnea. Da, șefu’… Aa, ce să fac, mă uitam la tablouri.

Eugen Orlando Teodorovici urmează să aibă o discuție tranșantă la ANAF. E atât de hotărât încât a zis că în urma acestei discuții ”pot fi luate măsuri de orice fel”. Este exact modul în care vorbește Orlando când urmează să nu se întâmple nimic, dar nimic, nimic. E posibil ca discuția nici să nu aibă loc, dar o să-l auzim pe Orlando că a rezolvat multe cu asta.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
romania100