Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Ieşi afară, pomana porcului ordinară!!!!!!

Zoom Ieşi afară, pomana porcului ordinară!!!!!!

Dragă jurnalule,

Nu înţeleg cum fumcţionează cafeaua. Adică ce ne face de nu mai ne lasă să dormim? Ne zgâlţâie să ne trezim? Aseară am stat toată noaptea la pândă să văd dacă mă zgâlţâie cafeaua pe care o băusem, dar nu ma zgâlţâit deloc. E un mister foarte misterios şi mie nu îmi plac misterurile, deoarece sunt prietena cea mai bu­nă a lui adevăr…

Sunt foarte întristată şi nu pot să mă destristez din cauză că mam certat cu Syda, deoarece mia spus că cică să spăl şi eu nişte rufe la maşina de spălat, că nu mai avem cu ce să ne înbrăcăm. Iam făcut o criză de urlete şi iam spus că eu nu spăl la maşina de spălat, deoarece nu sunt spălătoreasă, sunt europarlamentăreasă. O să angajesc o femeie pe care să o plătesc să spele la ma­şina de spălat, că eu nu am îmvăţat atâta carte, ca să mă pu­nă boul de Syda să spăl rufe!!!

Ai opservat, jurnalule, că toate kiwile sunt verzi? Ăştia îşi bat joc de noi şi le vând numai înainte să se coc…

Mă calcă pe spuming tradiţia asta cu porcul de Crăciun. Nu este normal să tăiem şi să mâncăm porc, care este foarte gras şi urât şi ne îngrăşăm din cauza lui ca porcii. O să vorbesc cu tata să anunţe poporul că se schinbă tradiţia şi o să tăiem de-acum încolo, de Crăciun, decât pui, care este negras şi neurât şi ne dezgrăşăm din cauza lui. De-abia aştept să mănânce toată ţara pomana puiului la grătar cu salată verde şi să mă admire, deoarece am salvato de la fund mare şi şunci.

Apropo de porc: Jurnalule, ţie îţi place apa minerală cu bulburuci? Mie nu îmi place decât dacă mio prepar singură, din cauză că aia din comerţ e naşpa şi nu are gust. Se prepară aşa: se ia un pa­har cu apă plată şi se agită până face bulburuci. Se bea. Este excelentă, să încerci şi tu.

În încheiere aş vrea săţi urez, cu ocazia noului an, multă sănătate, putere de muncă şi multe bucurii alături de cei dragi, adică eu. Crăciun fericit, Cristos a îmviat şi să ţi se înplinească toate dorinţele. Te iubesc pe locul 20, după mine, Syda, tata şi viitorul meu câine.

Publicat în Caţavencii, nr. 51, 27 decembrie 2012

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint