Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Îl cunosc pe cel mai ginecolog din lume!!!!

Zoom Îl cunosc pe cel mai ginecolog din lume!!!!

Dragă ziarule Evenimentul zilei, am citit în tine niște sărutări extraordinare în poponeața lui Elena Udrea și mi sa făcut poftică să vreau și eu. Te rog frumos de tot să scrii și despre mine articole în care să îmi lauzi bretonul, mărgelele, buzițele, creierul mare, creierul mic și inportanța mea pentru partid. Cum pentru care partid? Pentru care vrei tu, inportant e să spui că fără mine e distrus. Uite, de exenplu, Partidul Comunist Român, dacă eram eu în el, ajungea departe și nu îl înpușca nimeni pe Ceaușescu, deoarece Ceaușescu eram chiar eu, iar Syda ar fi fost chimist de renume mondial și la-r fi chemat Lenuța.

Mai îmi place în general tot ce citesc în tine, din cauză că ești un ziar foarte serios care publici decât numai știri deosebite. De exenplu, era să rămân proastă când am dat click și am aflat cine este cel mai sexy ginecolog din lume. Inițial crezusem că sunt eu, dar mia-m dat seama, după ce am citit, că eu nu sunt bărbat și nu sunt ginecolog!!!  Sunt decât cea mai sexy! Cel mai ginecolog din lume este, așadar, un spaniol pe care nu mai îi țin minte numele, dar am înțeles că este coadă de femei la ușa lui, care vor să li se uite acolo unde se uită ginecologii, ca să vadă dacă sunt gravide. Cred că o să mă programesc și  eu la el de urgență și o săl rog să se uite dacă am un copil în burtă, iar dacă nu am, o să-l rog să mil pună el.

De asemenea, am mai citit în tine articolul „Goale și neînfricate. Cum arată femeile care fac alpinism dezbrăcate pentru un calendar“ și nu prea am înțeles cum arătau neînfricatele, deoarece articolul avea decât poze (în care erau frumoase!!), dar nu avea nici un text în care să mi se explică dacă arătau bine sau rău. Te rog din tot sufletul, pupăm-ă și pe mine-n fund, dragă Evz. Pupăm-ă, pupăm-ă, din dragoste, te rog, alfel o să vorbesc cu tata și o să mă pupi ori pentru bani, ori de frica DNAului. Cu drag, EBA

P.S. Dacă maș căsători cu tine, ma-r chema EBZ?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint