Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Ilie Năstase (ambasador al României în lume): “Și Trump venea la meciurile mele tot de-asta. Îi plăcea că înjuram.”

Zoom Ilie Năstase (ambasador al României în lume): “Și Trump venea la meciurile mele tot de-asta. Îi plăcea că înjuram.”

Gen Murături

Dorian Popa (bărbat, masculin): “Mă gîndesc să lucrez și la gogoșar, adică la nas. Mi-e frică! Știi de ce? Mi-e frică să nu ies cu vreun nas de ăla de păpușel. Eu sînt mai masculin, așa, bărbat. Nu știu dacă mi-ar sta bine cu un năsic din ăla… prețios. Și nu știu dacă există doctorul ăla căruia să-i spun: «Dom’le, fă-mi și mie din nasul ăsta mare un nas mai mic, dar tot bărbătesc, teoretic tot mare». Adică i-aș spune din XXXL să-l facă XL.” (Wowbiz, 8 octombrie)

Cu astfel de dileme bărbătești, probabil doctorul nici nu trebuie să se chinuie foarte tare. E de ajuns să se inspire după alte forme anatomice mici.

 

Gen Nu neapărat manele, dar ceva să placă la toată lumea

Ilinca Vandici (fană manele): “N-o să fiu ipocrită să spun: «Vai, eu nu dansez pe manele, nu-mi plac manelele». Consider că nici o petrecere nu are energie mai mișto și mai frumoasă decît în momentul în care pornesc manelele. Sincer, am fost la evenimente în ultima perioadă, nunți, botezuri, cumetrii, lumea se simțea bine, dar în momentul în care vine artistul de manele și a început să cînte, toata lumea e pe ringul de dans.” (Wowbiz, 5 octombrie)

Nimic mai corect. Toată lumea știe că nunta, botezul sau cumetria românească fără manele e ca nunta, botezul sau cumetria românească fără toxiinfecție alimentară.

 

Gen Nevoi fiziologice

Lora (cîntăreață la duș): “Mi se întîmplă foarte des în somn să îmi vină inspirația. În vis. Mă trezesc pur și simplu, dau telefonul să înregistreze, mă duc în baie și cînt.” (Libertatea, 8 octombrie)

Procesul creativ al Lorei pare să semene cu ritualul prin care trec milioane de români în fiecare dimineață. Singura diferență e că, odată ajunși în baie, nu cîntă chiar atît de bine.

 

Gen Ești o floare, ești un crin, ți-a dat Borcea carne-n scrin

Valentina Pelinel (insulă pe brațul Borcea): “În momentul în care faci primii bani, nici nu gîndeşti ce trebuie să-ţi iei, achiziţionezi ce vezi. Din primii mei bani, ştiu că am cumpărat foarte multe flori din plastic, pentru că îi plăceau mamei.” (Spynews, 7 octombrie)

Cine s-ar fi gîndit că o fată atît de sensibilă, cu buze din plastic, sîni din plastic și card de plastic de la Borcea, poate să aibă gusturi atît de alese? Ține-te bine de ea, Cristi, una mai stilată ca asta nu găsești!

 

Gen Bancuri cu Ceaușescu

Ilie Năstase (ambasador al României în lume): “Băusem un pahar de șampanie și mă amețisem. Eram lîngă prim-ministrul Maurer. Ceaușescu mi-a zis: «Băi, flăcăule, mă uit la televizor și îți citesc pe buze că cam înjuri». Mă căcasem pe mine. Mă și vedeam la pușcărie. I-am zis că am temperament de român. M-a tras Maurer de lîngă el, da’ Ceaușescu rîdea. (…) Și Trump venea la meciurile mele tot de-asta. Îi plăcea că înjuram.” (evz.ro, 7 octombrie)

Ce-i remarcabil în toată povestirea asta nu e comportamentul lui Năstase sau comparația discretă între Trump și Ceaușescu, ci faptul că Ceaușescu știa să citească pe buze, în condițiile în care de-abia știa să citească în condiții normale.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

bt
Editoriale
 • Ce ne facem noi, țiganii, dacă vin americanii 

  25 iunie 2019

  Dacă pe vremuri românii se dedulceau cu lucrurile refuzate la export, pentru care, în fața magazinelor, se dădeau adevărate lupte de stradă, iacătă am trăit să vedem și o situație […]

 • A fost sau n-a fost?

  25 iunie 2019

  Ca întotdeauna la alegeri, și pe 26 mai s-au furat voturi. Cîte? Niciodată nu vom ști. De fapt, niciodată n-am știut cîtă democrație se falsifică la urne. Numărul buletinelor falsificate […]

 • Nimic cu nimic / Primul nimic

  25 iunie 2019

  Ne aflăm, acum, la președintele cu numărul 5 din scurta istorie a republicii române. Primul președinte a fost Nicolae Ceaușescu, din 1974 până în 1989. Practic, pe vremea lui s-a […]

 • Limbă dulce, cur viclean, caracter de est-german

  18 iunie 2019

  De la „Ține, țațo, curu’ zvelt”, subversivul șlagăr pe care Maria Tănase l-a cîntat în timpul războiului la o petrecere dată de Manfred von Killinger, ambasadorului Germaniei la București, pînă […]

 • Riscul mersului pe Barna

  18 iunie 2019

  Sub coordonarea unuia dintre foștii căprari ai poliției politice a fost pus pe piață un sondaj în care Dacian Cioloș îl zdrobește pe Dan Barna în competiția internă pentru candidatura […]

bt