Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Ilie Năstase (ambasador al României în lume): “Și Trump venea la meciurile mele tot de-asta. Îi plăcea că înjuram.”

Zoom Ilie Năstase (ambasador al României în lume): “Și Trump venea la meciurile mele tot de-asta. Îi plăcea că înjuram.”

Gen Murături

Dorian Popa (bărbat, masculin): “Mă gîndesc să lucrez și la gogoșar, adică la nas. Mi-e frică! Știi de ce? Mi-e frică să nu ies cu vreun nas de ăla de păpușel. Eu sînt mai masculin, așa, bărbat. Nu știu dacă mi-ar sta bine cu un năsic din ăla… prețios. Și nu știu dacă există doctorul ăla căruia să-i spun: «Dom’le, fă-mi și mie din nasul ăsta mare un nas mai mic, dar tot bărbătesc, teoretic tot mare». Adică i-aș spune din XXXL să-l facă XL.” (Wowbiz, 8 octombrie)

Cu astfel de dileme bărbătești, probabil doctorul nici nu trebuie să se chinuie foarte tare. E de ajuns să se inspire după alte forme anatomice mici.

 

Gen Nu neapărat manele, dar ceva să placă la toată lumea

Ilinca Vandici (fană manele): “N-o să fiu ipocrită să spun: «Vai, eu nu dansez pe manele, nu-mi plac manelele». Consider că nici o petrecere nu are energie mai mișto și mai frumoasă decît în momentul în care pornesc manelele. Sincer, am fost la evenimente în ultima perioadă, nunți, botezuri, cumetrii, lumea se simțea bine, dar în momentul în care vine artistul de manele și a început să cînte, toata lumea e pe ringul de dans.” (Wowbiz, 5 octombrie)

Nimic mai corect. Toată lumea știe că nunta, botezul sau cumetria românească fără manele e ca nunta, botezul sau cumetria românească fără toxiinfecție alimentară.

 

Gen Nevoi fiziologice

Lora (cîntăreață la duș): “Mi se întîmplă foarte des în somn să îmi vină inspirația. În vis. Mă trezesc pur și simplu, dau telefonul să înregistreze, mă duc în baie și cînt.” (Libertatea, 8 octombrie)

Procesul creativ al Lorei pare să semene cu ritualul prin care trec milioane de români în fiecare dimineață. Singura diferență e că, odată ajunși în baie, nu cîntă chiar atît de bine.

 

Gen Ești o floare, ești un crin, ți-a dat Borcea carne-n scrin

Valentina Pelinel (insulă pe brațul Borcea): “În momentul în care faci primii bani, nici nu gîndeşti ce trebuie să-ţi iei, achiziţionezi ce vezi. Din primii mei bani, ştiu că am cumpărat foarte multe flori din plastic, pentru că îi plăceau mamei.” (Spynews, 7 octombrie)

Cine s-ar fi gîndit că o fată atît de sensibilă, cu buze din plastic, sîni din plastic și card de plastic de la Borcea, poate să aibă gusturi atît de alese? Ține-te bine de ea, Cristi, una mai stilată ca asta nu găsești!

 

Gen Bancuri cu Ceaușescu

Ilie Năstase (ambasador al României în lume): “Băusem un pahar de șampanie și mă amețisem. Eram lîngă prim-ministrul Maurer. Ceaușescu mi-a zis: «Băi, flăcăule, mă uit la televizor și îți citesc pe buze că cam înjuri». Mă căcasem pe mine. Mă și vedeam la pușcărie. I-am zis că am temperament de român. M-a tras Maurer de lîngă el, da’ Ceaușescu rîdea. (…) Și Trump venea la meciurile mele tot de-asta. Îi plăcea că înjuram.” (evz.ro, 7 octombrie)

Ce-i remarcabil în toată povestirea asta nu e comportamentul lui Năstase sau comparația discretă între Trump și Ceaușescu, ci faptul că Ceaușescu știa să citească pe buze, în condițiile în care de-abia știa să citească în condiții normale.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • Întoarcerea clasei muncitoare în paradisul capitalist

  10 septembrie 2019

  Dacă-n popor se zice că sula nu știe carte fiindcă la școală a stat tot timpul sub bancă și n-a văzut ce se scrie pe tablă, e clar că noua […]

 • Frăția lichelelor

  10 septembrie 2019

  Scaunul de la Cotroceni, scos la licitație în noiembrie, vine cu un pachet promoțional de putere neagră. Serviciile secrete sînt incluse, pot fi cumpărate practic pe nimic doar păstrîndu-li-se șefii […]

 • Petroave!

  10 septembrie 2019

  Cea mai jalnică scuză este, totdeauna, „N-am știut!“. Copiilor poți să le-o ierți, dar adulților, nu. Mai ales că un principiu de drept spune că necunoașterea legii nu te absolvă […]

 • Nimerick

  3 septembrie 2019

  De mori ca mîine, scapi de-o povară: frica de moarte o să dispară și-o să te-apuce, unsă cu miere, o mare poftă de înviere.  

 • Adevărul e că nu se mai muncește, tovarăși

  3 septembrie 2019

  Analfabet și criminal, Nicolae Ceaușescu sare în ajutorul urmașilor săi președinți. Rafala care l-a împiedicat să ni se destăinuie pe larg începe să rănească un public tot mai numeros. Pe […]