Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Ilie Năstase (încearcă): „Eu îmi doresc multe și nu știu dacă se poate realiza, dar sîntem dornici să facem un copil”

Zoom Ilie Năstase (încearcă): „Eu îmi doresc multe și nu știu dacă se poate realiza, dar sîntem dornici să facem un copil”

Gen Îl cunoașteți de mult pe virusul dumneavoastră?

Andreea Marin (zînuță): „Am fost puțin bolnăvioară în ultima perioadă și am stat acasă, ceea ce înseamnă că la un moment dat n-am mai putut să stau și m-am ridicat din pat.“ (Libertatea, 24 septembrie)

E chiar surprinzător că nu s-a gîndit nimeni pînă la Andreea Marin să doboare virusul cu dulcegării diminutivale. COVIDUȚ-19, un virusuț bondocuț, de la care faci bolicică, ajungi tare bolnăvior și scapi cu viețișoară sau dai ortișorul popuțului.

 

Gen Se reproduse sexual butonul

Andreea Esca (are o casă cultivată): „Nu cred că fiica mea ar veni acasă cu cineva care să fie chiar atît de greșit (n.r. – ca Tzanca Uraganu), pentru că eu totuși cred că ai stat 18 ani în casă cu mine și cred că se cultivă niște valori.“ (Spynews, 23 septembrie)

Bine, există și un mic conflict de interese aici pentru că Tzanca Uraganu e clar un personaj de la Meteo, în timp ce Andreea e de la știrile serioase. Chiar și așa e posibil ca Tzanca să facă nițel mai multe zerouri ca Andreea, ceea ce e ar fi destul de jenant dacă te uiți și cîștigi.

 

Gen Tenisman

Ilie Năstase (încearcă): „Eu îmi doresc multe și nu știu dacă se poate realiza, dar sîntem dornici să facem un copil. Deocamdată nu s-a întîmplat, încercăm. Vor zice ăștia că sînt Superman! Vedem ce putem face și dacă există posibilitatea.“ (Libertatea, 26 septembrie)

Dacă nu v-ați dat seama din prima, Ilie Năstase tocmai s-a lăudat că face sex, ceea ce în lumea tenisului e un lucru foarte bine privit pentru că așa se nasc copiii de mingi.

 

Gen Ținute nelimitate în rețea

Iulia Albu (designer de găini): „Ținutele și atitudinea lui Selly îmi amintesc foarte mult de Irinel Columbeanu. Cumva, Selly reușește să se piardă fără succes într-o mare de haine care nu îl reprezintă, aducînd jertfa supremă pe altarul popularității.“ (Libertatea, 24 septembrie)

Fără să-și dea seama, Iulia Albu a lansat o idee foarte bună. Selly chiar ar trebui să se întovărășească cu Irinel Columbeanu pentru că au foarte multe lucruri în comun. Sînt de aceeași înălțime, de-abia au ieșit de la pubertate și oricum țintesc spre același public: fetele de liceu.

 

Gen Lăsați copiii să vină la Marte în Săgetător

Mihai Trăistariu (ciudat): „În primele mele declarații de cînd m-am lansat spuneam că vreau 12 copii, cîte unul din fiecare zodie. Eram turbat să am mulți copii. De cînd am școala de muzică am obosit de copii mici, nu mai vreau așa mulți. Vreo doi-trei copii tot o să fac.“ (Libertatea, 23 septembrie)

Pare că Mihai are un plan foarte bine pus la punct și de fiecare dată cînd vrea să cucerească cîte o gagică merge la ea cu o prezentare în PowerPoint și îi explică de ce vrea s-o insemineze de 12 ori ca să fie sigur că are și Rac, dar și Vărsător. După care gagica pleacă trîntind ușa, iar bietul Mihai e forțat să-și arate iar Mercurul pe OnlyFans.
1 comentariu

 1. #1

  Tzanca Uraganu clar diferit de Mario Fresh

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
 • Țarul

  22 noiembrie 2022

  El a crezut că trupul său conține ca pajiștea, doar zumzet de albine, că pîlcuri de păduri mirositoare vin să îl spele noaptea pe picioare, cu praf din corn de […]

 • Ei nu sunt ca ceilalți. Sunt ca ceilalți cu ceva tupeu în plus

  22 noiembrie 2022

  Dacă unul de-al nostru, unul dintre oamenii buni, de omenie, care timp de doi ani n-a pus pe limbă altceva decât muie cu soia, din aia bună, în Piața Victoriei, […]

 • Vampirii poporului, mai bogați ca niciodată

  21 noiembrie 2022

  Azi, Ciucă zice una. Mîine, Ciolacu zice alta. Liberalii și pesediștii duc „o luptă pentru pensiile românilor“. Cu cît să crească oare: cu 10%, cît zic unii? Cu 15%, cît […]

 • O profeție

  15 noiembrie 2022

  El a sosit să-și caute coșciugul și a scurmat vreo șapte văi cu plugul, dar supărat s-a dus să se îmbete în crîșmă, la doi pași de rîul Lethe. A […]

 • Vrem o țeapă ca afară

  15 noiembrie 2022

  Omenirea pare să fi intrat, de o bună bucată de vreme, în epoca traiului în lumi paralele, mare parte dintre ele imaginare. E plină planeta de multimiliardari cu averi care […]

 • Miliarde

  14 noiembrie 2022

  Mai țineți minte alea 80 de miliarde de euro pe care le aducea Iohannis? Era vara anului 2020, acum aproape doi ani și jumătate. Iohannis venea de la Bruxelles. Gîfîia […]

bijuterii argint