Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Ilie Năstase (mare jucător): „Dacă n-avem tupeu la 72 de ani, cînd naiba să avem?”

Zoom Ilie Năstase (mare jucător): „Dacă n-avem tupeu la 72 de ani, cînd naiba să avem?”

Gen Tribunul, trirăul și triurîtul

Dan Negru (mare om, mare caracter): „Îmi amintesc că am fost împreună cu domnul Corneliu Vadim Tudor la un medic, iată, e vremea medicilor, pentru un control de rutină, medicul respectiv îmi era un prieten apropiat. Domnul Vadim s-a uitat îndelung la o radiografie şi apoi a spus o vorbă memorabilă: «Mă uit la organele mele ca Iisus la apostoli şi mă întreb: care dintre voi mă va trăda primul?».” (OK Magazine, 6 aprilie)

Dincolo de declarația superbă a maestrului, pe care, apropo, inima l-a trădat pentru 30 de arginți, nu putem să nu ne întrebăm de ce mergeau Dan Negru și Corneliu Vadim Tudor împreună la consultații, ce fel de psihiatru era ăla care făcea radiografii și dacă nu cumva Dan Negru l-a luat pe Vadim cu el ca să împartă prețul consultației pe jumate și să mai economisească niște bănuți.

 

Gen Trăiește tipa

Ilie Năstase (mare jucător): „Era cam la zece metri de mine. Încă n-o vedeam bine, dar se mişca bine. Cînd s-a întors la masă, am chemat chelnerul şi i-am zis: te rog frumos, pot să-i trimit o băutură domnişoarei de acolo? La care fata mea, care are 13 ani, îmi spune: nu se face aşa ceva, pe mine mă duci acasă! Am rămas blocat. Am lăsat-o să plece. Am mai chemat o dată chelnerul. A spus că ea nu bea alcool, dar a ridicat paharul. În următorul minut, m-am dus la masă cu tupeu. Dacă n-avem tupeu la 72 de ani, cînd naiba să avem?”(PRO TV, 10 aprilie)

Ce-i cu adevărat amuzant, dar și puțin îngrijorător, e că Ilie Năstase nu și-a pierdut obiceiurile de pe terenul de tenis: chiar și-atunci cînd merge la agățat femei de două ori mai tinere decît el, tot are nevoie de copii de mingi.

 

Gen Taci în poala mea

Dan Bittman (om aflat în grupa de risc): „E foarte rău în această perioadă, dar n-am încotro. Respectăm şi ne supunem ordinelor. Eu, unul, nu cred în asta. Cu 150 de morţi şi peste 400 de vindecaţi, asta nu-i pandemie. În 1918 a fost pandemie cu gripa spaniolă. Dar acum cred că e altceva.” (OK Magazine, 11 aprilie)

Oare cît de prost se simt acum Bill Gates, George Soros și toți ceilalți șefi ai ocultei mondiale care au făcut în laborator un virus fix ca să-l prostească pe Dan Bittman și, cu circul lor ieftin din China, Italia, Spania și SUA, cu cei două milioane de îmbolnăviți și 120.000 de morți, nici măcar n-au reușit să-l facă să clipească? Să vă fie rușine, bă! Dan Bittman e român adevărat și nu pune botul la prostiile voastre! Dacă vreți să-l impresionați cu ceva, veniți cu ceva serios, că el pentru mai puțin de 100 de milioane de morți, ca la gripa spaniolă, nu se dă jos din pat.

 

Gen Cazul Vulvița

Mihai Trăistariu (motiv de îngrijorare): „Vulpița și Viorel erau niște oameni simpli de la țară și ea era neîngrijită, nearanjată, în niciun fel. Dacă o cizelezi puțin și o aranjezi, o trimiți la școală și o aranjezi în halul în care au reușit ei, să o transforme într-o divă, e numai bună de divorțat! (…) Eu cînd vorbeam de idealul meu feminin, chiar asta spuneam. Să fie o fată simplă, gospodină, cuminte, să rîdă, să fie veselă. Și atunci, îmi plac fetele de genul ei. Păcat că e luată. Așteptam divorțul și o să mă pun cap de listă pentru propunere.”(Spynews, 13 aprilie)

Nu ne e foarte clar dacă Trăistariu vorbește de Vulpița sau de Viorel, dar în momentul ăsta ne e prea frică să întrebăm sau să ieșim din casă.

1 comentariu

 1. #1

  Asta e Romania! Traiasca vulpita! Jos palaria pentru Andreea Berecleanu! Inca 10000 ca ea si castigam Razboiul cu mizeria TV!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • Cel mai primejdios drum

  11 mai 2021

  Marele explorator care a călcat pe spinarea aligatorilor din mlaștini, dansînd pe buza prăpăstiilor cu rucsacul în spinare, înfășurat în voalul de zăpadă al miresei din Kilimanjaro, după ce a […]

 • Baroni, aruncați armele!

  11 mai 2021

  La parastasul ursului Arthur nu s-a auzit nici un bocet pesedist. Nici liberalii și nici ungurii nu s-au grăbit să-și tragă mucii la căpătîiul splendidei fiare. Toți iubitorii de natură […]

 • Vaccinații über alles

  11 mai 2021

  Bâjbâim neputincioși încă de la începutul lui 2020, în încercarea de a găsi un dușman cât de cât decent. Să fie măcar vizibil, să-l putem fotografia, filma și expune public, […]

 • De ce e mai coruptă stînga decît dreapta

  4 mai 2021

  Cine a furat mai mult: PDSR-ul lui Ion Iliescu în lungul și înverșunatul lui jaf din anii ’90 sau CDR-ul lui Constantinescu în haotica guvernare din anii 1996-1999? Cine s-a […]

 • Emasculata concepție

  4 mai 2021

  De ce se ratează complet partidele și politicienii așa-zis noi atunci când ajung la putere sau în apropierea ei? E o întrebare pe care uneori nici măcar nu vrem să […]