Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Ilie Năstase (numărul unu mondial): „În clipa în care m-a văzut Joe Biden a rămas surprins că eram îmbrăcat în uniformă militară”

Zoom Ilie Năstase (numărul unu mondial): „În clipa în care m-a văzut Joe Biden a rămas surprins că eram îmbrăcat în uniformă militară”

Gen N-ați mai văzut șobolani

Victor Becali (celălalt Giovanni): „Borcea zice că are coșmaruri. Eu nu am, nu visez nimic. Am văzut foarte mulți care au rămas marcați, dar asta e viața. Erau șobolani, ce, n-ați mai văzut șobolani? El a fost afectat, venea să mă trezească: trezește-te, e în baie. Mă duceam cu el la baie, era tovarășul meu. El are de-astea, și dacă vede gîndaci…“ (Ziare.com, 20 ianuarie)

Nu putem decît să ne imaginăm ce coșmaruri au șobolanii cu Cristi Borcea. „Trezește-te, e în baie. Are privirea aia. Te rog, nu-l lăsa să-mi facă iar ce mi-a mai făcut. Chiar nu mai vreau pui.“

 

Gen Atotstivuitorul

Cristi Borcea (furnizor de oxigen): „Nu, cum să le cumpăr dacă pentru ele există Dumnezeu și eu? Nu sînt modest, eu le dau oxigenul. (…) Ele sînt condamnate să se poarte frumos cu mine și cu copiii și să își vadă în primul rînd de copii. (…) Mama este singura femeie în care am încredere totală și toate bunurile sînt la mama. Soțiile nu au nici una nimic pe numele ei. (…) Femeile, ca să nu o ia razna, nu trebuie să aibă nimic pe numele lor. Lasă, să aibă copiii!“ (Kanal D, 20 ianuarie)

Un psiholog cu mult timp liber ar putea scrie o carte despre multiplele afecțiuni ale lui Cristi Borcea doar din paragraful ăsta, dar în realitate Borcea e mult mai important pentru umanitate pentru că dovedește că ipotezele alea erau adevărate și că oamenii chiar s-au împerecheat la un moment dat cu neanderthalienii.

 

Gen Gallina blanca, bul-bul, bul-bul

Iulia Albu (divă cu fulgi): „Adelina Pestrițu este o persoană care cotcodăcește și se scălămbăie. Valoarea ei este… că deocamdată, încă, este.“ (Libertatea, 22 ianuarie)

Ce lume superbă ar fi o lume în care toate judecățile de valoare ale Iuliei Albu ar fi formulate ca apropouri subtile la găini. „Cu ținuta asta vrei tu să mergi la ciugulit de viermi în ogradă?“, „Pe tine nu te-a învățat nimeni că nu e bine să-ți ții toate ouăle într-un singur coș?“, „Draga mea, schimbă cocoșul“.

 

Gen Cum a nimerit Gabi Brăila

Gabriel Cotabiță (om cu afecțiuni): „Aveam dioptrii de -1, iar acum văd perfect. După ce m-am vindecat de coronavirus mi s-a îmbunătățit vederea, nu mai am nevoie de ochelari. Nu-mi explic fenomenul, dar mă bucur.“ (Impact.ro, 22 ianuarie)

Într-o mare de nemulțumiți, iată și un om satisfăcut de virusul chinezesc. Și, oricum, astăzi o miopie, mîine un olog, poimîine un lepros. Cine știe, poate că, de fapt, COVID-19 nici n-a venit ca să ne facă rău, a venit ca să ne facă bine.

 

Gen Joe indianul

Ilie Năstase (numărul unu mondial): „În clipa în care m-a văzut Joe Biden a rămas surprins că eram îmbrăcat în uniformă militară şi l-a întrebat pe Victor Ponta: Domnule premier, dacă-mi las plete ca Ilie Năstase mă faceţi şi pe mine general al Armatei Române?“. (Spynews, 21 ianuarie)

Legenda spune că Ponta i-a răspus: „Nu, Joe, dar pot să te fac doctor“. Oricum, să nu vă mai aud că faceți mișto de Biden că e senil. Pînă și lui i s-a părut puțin ciudat și deplasat că Năstase e general al Armatei Române.

1 comentariu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • Tulpina din grădina Maicii Domnului

  2 martie 2021

  Motto: Într-o grădină, sub o tulpină, zării un virus ca o lumină. Să-l rup se strică, să-l las mi-e frică, că vine altul și ni-l ridică. A trebuit să treacă […]

 • America ungarului cenușiu

  2 martie 2021

  Puține țări de pe planeta Pămînt egalează România în devotamentul arătat Americii. Parteneriatul strategic pe care, altminteri, SUA îl are cu multe națiuni a atins la noi standarde evanghelice și […]

 • Nepriceputul cu patalama

  2 martie 2021

  Cu 15 zile înainte de a se împlini 165 de ani de la dezrobirea romilor în Țara Românească (166 de ani de la dezrobirea lor în Moldova), Curtea de Apel […]

 • O moarte simbolică

  23 februarie 2021

  Înainte de a se fi măritat cu aprigul bărbătuș Vijulie, femeia cu barbă Stelian Tănase nu părea a ști să dea în bobi și a citi în zațul cafelei, ca […]

 • A venit și vremea arătării diplomelor

  23 februarie 2021

  În toate campaniile, PNL și USR-PLUS s-au dat mai școliți ca proștii de la PSD. Au lăsat mereu să se înțeleagă că ei sînt legitimați de cunoștințe dobîndite în universități […]