Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Ilie Năstase (tenisman): „Aşa simt, că ea este ultima mea iubire, pentru că nu mai este timp de alte două-trei.”

Zoom Ilie Năstase (tenisman): „Aşa simt, că ea este ultima mea iubire, pentru că nu mai este timp de alte două-trei.”

Gen Insula atingerii într-o zonă intimă

Radu Vâlcan (prezentator intim): „Concluzionăm că l-ai atins pe Andi sub pătură, într-o zonă intimă.” (Antena 1, 19 noiembrie)

Concluzionăm că reality show-urile din România merg într-o direcție bună, iar acea direcție este pe sub pătură. Oricum, dacă chiar sînteți curioși care e zona intimă despre care se vorbește la Insula iubirii, ar trebui să aflați că este vorba de zona Olteniei.

 

Gen Codin Ștefănescu

Viorica din Clejani (mamă din Clejani), despre scandalul cu “Poponeț”: „Margherita, în afară de silicoane și de faptul că și-a făcut buzele, nu are alte operații, că nu are nevoie fata mea, e tînără, are 26 de ani. Să-l ferească Dumnezeu pe Codin Maticiuc cînd l-oi prinde la vreo petrecere, că prima f****ă în față are să-i fie.” (Libertatea, 18 noiembrie)

Adevărul e că, în afară de silicoane și de buze, unui om normal nici nu-i mai trebuie alte operații ca să fie om. Dar chiar și-așa, măcar acum am aflat la ce trucuri recurge Poponeț în ziua de azi ca să aibă parte de o “f*****” cum trebuie.

 

Gen Prea miroși urît

Cătălin Botezatu (creator de vis): „Să-mi bag picioarele, voi aţi văzut-o pe Pestriţa? Arată perfect şi abia a născut. Arăta ireproşabil şi cînd era graviduţă, şi este mereu îmbrăcată impecabil. Asta înseamnă să fii influencer sau bloggeriţă. Trebuie să faci eforturi, să alergi pe la magazine, pe la creatori de modă, pe la saloane de înfrumuseţare… Nu mai suport scuzele astea la evenimente: «Off, am venit direct de la serviciu, s`nt îmbrăcată aşa de dimineaţă». «Păi, ce naiba mai cauţi aici?», le zic eu. Să se ducă acasă mai întîi, să se spele, că poate put, mă scuzaţi.” (Wowbiz, 12 noiembrie)

Probabil, nici Pestrița și nici Botezatu n-au mers cu metroul sau cu autobuzul la ora 6. După miros, e plin de influencer-i și de bloggeri. După pungile de firmă cu care se îmbracă, s-ar putea să fie chiar creatori de modă.

 

Gen Game, set, meci

Ilie Năstase (tenisman): „Mi-am făcut un tatuaj… E foarte fin. Am intrat într-un salon cînd am fost la un prieten, la Monaco. Şi ea mi-a promis că îşi face unul. Aşa simt, că ea este ultima mea iubire, pentru că nu mai este timp de alte două-trei.” (Libertatea, 14 noiembrie)

Haideți, domnu’ Ilie Năstase, păi, se poate? Remizați așa ușor? Păi, credeți că domnul Tăriceanu ar mai fi ajuns la numărul ăla frumos de căsătorii dacă se mulțumea să zică că e prea bătrîn ca să mai aibă timp de două-trei iubiri? Haideți, trageți un treling pe dumneavoastră și intrați acolo pe teren.

 

Gen ‘Ți-ai dracu’ cu uniunea voastră ieuropeană

Alexandru Arșinel (cuplu tragicomic): „Cred că uneori această intrare în Europa nu ţine numai de ce vrem noi. Uneori ţine şi de ceea ce ni se strecoară uneori că ar trebui să cerem sau ceea ce cerem nu se poate admite, pentru că am călcat strîmb într-o anumită direcţie. (…) Se fură în toată Europa. Cred că poftesc la multe lucruri pe care le are România şi cred că poftesc în aşa fel încît încearcă să ne calce pe grumaz ca să cedăm.” (Digi24, 17 noiembrie)

Maestrul Arșinel are perfectă dreptate. De exemplu, unul dintre lucrurile pe care nenorociții ăia de la UE vor să ni-l fure sînt depozitele de rinichi ale țării. Prin urmare, e de datoria noastră să le consumăm pînă nu cad în mîini străine.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • Cîtă Veneție

  1 decembrie 2020

  Cîtă Veneție consumă omul pînă ce moare, hamal al umbrei, umblă cu ploaia parcă-n spinare, inventatorul femeii-frînghie, femeii-pat, numai de placa de patefon decapitat, botează porturi unde e dealul pupat […]

 • Să ținem minte 80 de miliarde

  1 decembrie 2020

  Pe 6 decembrie, cu 19 zile înaintea nașterii pruncului Iisus, se va naște în ieslea Cotroceniului fiul domnului Iohannis și al preacuratei dezamăgiri – Guvernul Meu –, a cărui apariție […]

 • Înalt Preanesimțeniile lor

  1 decembrie 2020

  Aproape două săptămâni a inflamat spiritele Tomitanul Teodosie, cerând dreptul de a târâi oamenii prin zloata sfârșitului de noiembrie la peștera sfântului Andrei. S-a judecat, a pierdut, a spumegat, a […]

 • Un vaccin la îndemîna oricui

  24 noiembrie 2020

  Patriarhii ortodocși care și-au dat singuri cu cădelnița-n coaie după ce au afirmat că virusul liliacului chinezesc, nefiind creștin, nu are ce căuta în biserică au acum un bun prilej […]

 • Pfizer președinte

  24 noiembrie 2020

  Nu mai sînt paturi la ATI. O spun medicii, o spune presa, o spun pacienții care se agață de viață pe holuri. Ba sînt, spun Orban și Tătaru, care nu […]