Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Imperiul inexistent contraatacă

Zoom Imperiul inexistent contraatacă

Așa cum Dr. Alban a ajuns să cînte pe la Vîlcea ori pe la te miri ce „Fiii satului“,Ghiță Funar, cîndva primar la Cluj-Napoca și mare vedetă națională din umbra lui Vadim, a ajuns să-și cînte inepțiile pe unde apucă. Recent, a fost primit cu pîine și sare la Alba Iulia, a doua capitală de suflet a românilor. Că prima, normal, era Sarmizegetusa, care era și prima capitală din lume, că dacii au fost primii. Avea Funar datele la el.

Acolo, alături de primarul USR al localității, Gabriel Pleșa, de un scriitor/poet/istoric cu nume vag, de un domn Bârsan, președinte la AUR Hunedoara și stră-stră-strănepot al lui Horea, o duduie, stră-stră-stră-nepoată a lui Horea și un ciorchine de gură-cască, a fost judecat și condamnat Imperiul Austro-Ungar. I shit you not! Și nu doar că Funar-Pleșa-Bârsan și stră-stră-nepoții lui Horea l-au judecat și condamnat, dar l-au și executat. Păi, ce, căutați acum pe Google, dacă vreți, mai există Imperiul Austro-Ungar? Nu mai există! Mulțumită lui Funar! Și lui Pleșa, care nu doar că a făcut să dispară imperiul ăla nasol, dar a și promis că va expropria el nu știu ce terenuri, să le facă statui lui Horea, Cloșca și Crișan.

Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint