Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Împreună la Ghinea și la rău

Zoom Împreună la Ghinea și la rău

Cristian Ghinea, europarlamentar USR, a spus că Dan Barna a fost învins de „Sistem”. S-a luptat, nu-i vorbă, dar „Sistemul” l-a învins până la urmă. Vedeți, bă, și noi o credeam pe Maria Grapini nebună, dar e clar că așa se văd lucrurile de la Bruxelles.

Baronii din Moldova au trădat-o pe Viorica Dăncilă. Ei vor fi trași în Codrin Ștefănescu.

Pe scările Ateneului Român, în ziua de duminică seară, lui Mircea Diaconu nu i-a venit să creadă că are doar 7% în exit-poll-uri. Omul a jucat atât de convingător, încât unii dintre apropiați puseseră mâna pe coase și strigau: Hoții, hoții!

Niculae Bădălău, supranumit și Bădălău, a zis: „Politica e aritmetică pură. Cine are rezultate e clar că s-a și preocupat”. Asta așa, ca să nu vă mai aud că PSD nu are cadre care pot prelua oricând șefia partidului.

Prezența la vot a alegătorilor în diaspora a fost atât de mare încât nu ar fi rău să ne gândim la o variantă cu doi președinți: unul dintre ei să se plimbe timp de cinci ani prin toate țările, să vorbească cu oamenii, să mănânce, să se culce, na, ce fac oamenii.

Dan Barna și-a asumat toată responsabilitatea pentru pierderea alegerilor prezidențiale. Pare că a luat Barna toată responsabilitatea doar ca să-i facă pe ceilalți iresponsabili. Iar de aici, bineînțeles, alt scandal în partid.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint