Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

În București, nici iarna-primăvară nu-i ca primăvara

Zoom În București, nici iarna-primăvară nu-i ca primăvara

Mare noroc cu încălzirea asta globală, de-ți vine s-o pupi pe Greta, nu alta! Păi, dacă n-aveam așa o iarnă blîndă, crăpau naibii toate țevile prin București. Bine, acum, că e ceva mai cald, ne ia cu poluare, dar asta e altă problemă. Important e că s-a făcut martie și am scăpat cu bine, cît de cît, din iarnă. Ei, dar stați liniștiți, că și dacă era să fie nasol, tot bine era. Avea tanti Firea planul făcut, banii puși pe dreapta, în caz de orice. Căci, poate nu știați, dar, încă din vară, băieții de la RADET au antamat niște lucrări pentru situații de urgență, în valoare de vreo 80 de milioane de lei, împărțiți în vreo șapte contracte-cadru, semnate cu Romterm, Acvator, Construcții Erbașu, Elsaco sau Claywork SR. Așa, să fie, că nu se știe niciodată. Și, bineînțeles, din purcoiul ăsta de bani s-au tot dat deja niște contracte, despre unele dintre ele ați putut citi chiar pe aici.

Băieții de la Construcții Erbașu, despre care nu mai e cazul să vă spunem cine sînt, au tot meșterit pe ici, pe colo, ba de vreo 5 milioane în urmă cu cîteva luni, plus încă de 1,3 milioane în urmă cu cîteva zile. Că, deh, trebuiau reparate chestii, doar se știe că în martie e o perioadă destul de nasoală. Unde mai pui că acum, de cînd cu interzicerea întrunirilor publice, trebuie să stea oamenii prin casă și e nevoie de căldură. Și uite așa, în contextul în care am avut o iarnă mai blîndă ca Emil Boc în preajma lui Băsescu, tot a reușit RADET-ul să spargă vreo 4-5 milioane, din cele 17 antamate pentru lucrări. Și stați așa, că n-au intrat zilele în sac. Doar băieții de mai sus, toți de la firme una și una, mai pot încasa.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale