Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

În democrație e bine s-o mierlești democratic

Zoom În democrație e bine s-o mierlești democratic

Nimic mai amuzant decât eforturile depuse de tot soiul de pieleni și alți mierlăitori pesediști ca să arate că Liviu Dragnea face niște mișcări mega-spectaculoase prin care – iată, minune! – tocmai a devenit un candidat cu șanse reale pentru Cotroceni.

Pur și simplu, băieții ăștia îi papă banii lui Livache, își bat joc de el, îl sug de bani răzbunându-se în același timp pentru toate pupăturile în fund pe care trebuie să le presteze zi de zi.

Dragnea o să candideze și o să piardă cum numai Vadim poate că a făcut-o în 2000. Va fi ridicol, se va face de râs ca un bichon care citește Colț Alb și cade în visare, iar toată mașinăria de presă a PSD își va atinge atunci ridicolul de siguranță, acea doză dincolo de care riscă să explodeze.

Dragnea o va mierli politic la fel ca toți ceilalți dinaintea lui: va pierde alegerile prezidențiale. Numai că, spre deosebire de cei dinaintea lui, el va fi la ani-lumină de cea mai mică șansă de câștig.

Mircea Geoană a pierdut alegerile pentru că omul nu putea să gândească decât în conserve și era la fel de entuziasmant ca o pereche de șosete murdare. Victor Ponta a pierdut pentru că ajusese să se adore, ajunsese să se mozolească singur în oglindă, iar lumea îl vedea ca pe aripa politică a nesătulului Sebastian Ghiță. Da, l-au ajutat și Serviciile pe Iohannis, dar parcă mai mult Ponta. Și-apoi, mai știm ceva: atât poate electoral PSD-ul la prezidențiale. Dacă prezența sare de 60% s-a terminat.

Dar, dar… și Geoană, și Ponta conduceau înainte de alegeri în sondaje. Ceea ce nu e cazul lui Dragnea. Dragnea e disprețuit, îl consideră hoț până și familiile tradiționale de pesediști. Omul nu se ridică la scorul partidului. Motiv pentru care – și așa e mai bine pentru democrație – băiatul nostru cu mustață și vilă în Brazilia va fi cel mai lamentabil candidat al PSD.

Citeşte mai multe despre:

1 comentariu

  1. #1

    Avand in vedere cine numara, ar putea aparea surprize gen 1vot=3 secunde!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

tn
Editoriale