Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

În Giurgiu, marii oameni de stat fac averi la sat

Zoom În Giurgiu, marii oameni de stat fac averi la sat

Că alianța asta dintre PSD și PNL a produs un val de mui și a enervat la culme o mulțime de oameni, de stînga sau dreapta, plus pe toți oamenii normali la cap din țara asta, nu-i nici măcar atît de grav. De-a dreptul gravă, ba chiar tragică e situația celor care au plecat din PSD la PNL, sau invers, și care acum sînt probabil atît de confuzi că nici nu mai știu din ce partid fac parte. Noroc cu banii de la stat, cu contractele, care-i țin lucizi, cu picioarele pe pămînt și conștienți de scopul lor în viața publică.

Să luăm cazul lui Alexandru Ioan Andrei, ales acum un an din partea PNL, după ce cu patru ani înainte ajunsese deputat de Giurgiu din partea PSD, fiind unul dintre oamenii de încredere ai celebrului Bădălău. Ba chiar fusese și șef pe la OSIM, în mandatul lui Ponta.

Andrei, o nulitate politică altfel, avea pînă mai ieri chestia asta, că sărise gardul tare. Or, în condițiile nou descoperitei iubiri dintre PNL și PSD, distinsul deputat chiar a devenit un banal. Noroc cu biznisul, cum ziceam. Deunăzi, pe 11 noiembrie, Euro Invest SRL din Giurgiu, firmă deținută de soția acestuia, Adeluța Mădălina, a primit un contract în valoare de 2,8 milioane de lei plus TVA, pentru reabilitarea și modernizarea Căminului Cultural din comuna Toporu, județul Giurgiu. Prin intermediul Companiei Naționale de Investiți, desigur, că de la Primăria Toporu primise deja, în trecut, vreo cinci milioane, asta dacă ne luăm doar după ce a scris el în declarația sa de avere. Că, dacă ne luăm după SICAP ori după ce scrie presa din Giurgiu despre afacerile lui, ne-ar trebui o gazetă cît casa doar să enumerăm contractele cu statul ale deputatului PSD. Pardon, ale deputatului PNL. Pînă la urmă, poate că aici stă esența noii majorități, în exemplul domnului Andrei și al soției acestuia, Adeluța. Să fie bine!
Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale