Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

În PNL-ul lui Chiliman e ca la piață. Dai la partid și repari piața

Zoom În PNL-ul lui Chiliman e ca la piață. Dai la partid și repari piața

Administrația Piețelor din sectorul 1 al Capitalei, cel condus de rebelul liberal Andrei Chiliman, a decis că trebuie întreținute și reparate mai multe piețe de pe raza sectorului. Mai exact, Piața Matache, plus sediul Administrației Piețelor, dar și piețele Dorobanți, 1 Mai, Domenii, Aurel Vlaicu, 16 Februarie, Aviației și Pajura. Pe data de 11 februarie a avut loc licitația prin care s-a atribuit contractul. Au participat două firme, au cîștigat două firme, iar valoarea contractului, în ciuda licitației, a fost exact aceeași cu suma maximă pusă la bătaie de administrație pentru proiecte: 2.938.899 de lei, fără TVA. Cele două firme cîștigătoare ale licitației se numesc Iconomic Sacom SRL din București și Euro Building SRL din Brăila.

Prima dintre ele, Iconomic Sacom SRL, este nu doar una obișnuită cu contractele publice, dar și una dintre societățile ce se regăsesc pe lista donatorilor către partid, numai în anul 2010 contribuind la bugetul PNL cu 50.000 RON.

Cea de-a doua firmă, Euro Building SRL, deținută de Paul Brebenel și Nicușor Rapan, a făcut în sfîrșit saltul de la banul public brăilean la cel bucureștean odată cu mutarea deputatei Diana Tușa dintr-un colegiu de Brăila într-un colegiu de București păstorit de, ați ghicit, Andrei Chiliman.

Publicat în Cațavencii, nr. 8(86), 2013

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint