Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

În România umblă câinii cu COVID în coadă

Zoom În România umblă câinii cu COVID în coadă

Florin Câțu a dat mândru o Ordonanță, apoi n-a mai dat-o, dar nici nu a retras-o. A făcut niște modificări pe ea, dar nu pentru că era ceva greșit, ci pentru a clarifica anumite aspecte. Aspecte care înainte existau în Ordonanță total invers stipulate. Și uite-așaa mai trecut un episod din serialul Ultimele gripe din viața României.

În timp ce alte țări apelează la medici pensionari, 90 de asistente medicale și infirmiere au fost concediate la Iași. Să sperăm că nu vor fi executate sau că nu li se vor amputa membre, astfel încât la un moment dat, când România își va reveni din criza asta de epilepsie, vor fi angajate undeva și vor ajuta în lupta cu COVID-19.

Raed Arafat: „Pacienții nu pot fi refuzați la internare, refuzul intră sub incidență penală“. Da, dar găsește tu un polițist atâtde inconștient care să se ducă să constate așa ceva la fața locului.

Președintele Klaus Iohannis a fost impresionat de spitalul de campanie al armatei. I-a întrebat pe militari dacă au și școli de campanie, pentru că în cazul ăsta li s-ar deschide brusc noi oportunități.

În București vor fi testați toți locuitorii, adică vreo zece, mai exact nimeni, pentru că ministerul nu susține combinația Adrian Streinu-Cercel – Gabriela Firea. Destul de milos ministrul Tătaru, pare că tocmai i-a salvat de pușcărie pe cei doi, care urmau să apară cu niște teste în urma unor achiziții cel puțin curioase.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint