Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

În România va avea loc un atac terorist. Sau a avut deja?

Zoom În România va avea loc un atac terorist. Sau a avut deja?

 ► Monica Iacob-Ridzi ar vrea să se înscrie în PP-DD. Hoaţa gîndeşte probabil în felul următor: la cîte scene face Dan Diaconescu, şi încă din direct, la teve, fără să păţească nimic, poate reuşeşte să mă scape şi pe mine de una mai veche.

 ► George Maior spune că România se află, într-adevăr, în vizorul unor grupări teroriste. Dacă ne gîndim că majoritatea liderilor terorişti au studiat în SUA, capitala României, Budapesta, ar putea avea în perioada următoare o problemă.

 ► Pentru construirea unui stat modern, Victor Ponta spune că Parchetul şi DNA-ul ar trebui să fie sub un control mai puternic al Parlamentului. Asta e ca şi cum ai vrea să pui conducerea penitenciarelor sub patronajul sindicatului deţinuţilor.

 ► După ce Primăria a achiziţionat mai multe tramvaie din Polonia, Emil Boc a condus unul dintre ele. E tot ce-ar putea conduce cu o oarecare competenţă, dar după o mai temeinică pregătire.

 ► Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a spus că, imediat după alegeri, trebuie amendată Constituţia, astfel încît să se ştie clar dacă avem de-a face cu o republică parlamentară, semiprezidenţială sau prezidenţială. Mai mult, eu aş zice nu doar să fie amendată Constituţia, ci să i se dea şi puncte de penalizare sau chiar să i se ridice permisul de a circula prin gura tuturor corupţilor.

 ► Monica Macovei, preşedintele Comisei de Etică a Alianţei România Dreaptă, nu doreşte ca Elena Udrea să candideze la alegerile parlamentare pe listele Alianţei. În replică la Comisia de Etică, se zvoneşte că Elena Udrea intenţionează să înfiinţeze o Comisie de Estetică prin care să le elimine din Alianţă pe Monica Macovei şi Sulfina Barbu pe motiv că sînt urîte.

 

 

 

2 comentarii

  1. #1

    „se zvoneşte că Elena Udrea intenţionează să înfiinţeze o Comisie de Estetică prin care să le elimine din Alianţă pe Monica Macovei şi Sulfina Barbu pe motiv că sînt urîte”
    Tare de tot.
    🙂

  2. #2

    Acum cativa ani la Sf.Gheorghe (delta),cand Sulfina era ministru,la o petrecere in curte la prof.Mircea Gogu,a spus ca ea a nascut prin cezariana,La care Mircea a replicat:ia sa vad.A fost haiul de pe lume.Va pup!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint