Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Inamedicul public nr. 1

Zoom Inamedicul public nr. 1

Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, umblă din oraș în oraș și descoperă că spitalele sunt de un mare rahat. Descoperirea este una crucială, cu atât mai mult cu cât, ani de-a rândul, milioane și milioane de pacienți, plus generații întregi de medici și asistente, au susținut că sistemul medical românesc este unul perfect.

Andrei Caramitru compară ce se întâmplă acum în România cu un holocaust. E limpede că trebuie îndepărtat din USR, e treaba USR. Lui nu ai ce să-i ceri, e copilul needucat și agresiv de la locul de joacă hotărât să le îndese lopățica pe gât celorlalți copii. Chiar cred că USR-PLUS poate să învingă atât PSD, cât și PNL, dar până acolo trebuie să câștige luptele cu un Caramitru, un Năsui și alte dihănii care duhnesc a vedetism.

Nu ratați litoralul de 1 Mai. E frumos, o plajă albă cum nu a mai fost niciodată cică. Mare păcat că nu profităm de moment, să ne promovăm țara cu Mutu și Mazăre.

Cosmin Prelipceanu este un jurnalist atât de priceput să ridice din sprâncene, încât la următoarele sondaje îl vom vedea cu șanse reale pentru Cotroceni pe numitul Selly, la bază vlogger.

Bravo, patriotule! Liviu Dragnea a anunțat că va reduce TVA-ul la produsele tradiționale la 5%. Ideea e că patriotul nostru le reduce la 5% de la 0%, cât sunt în prezent.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Ultimele articole