Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Încă un asumat

Zoom Încă un asumat

Sebastian Burduja, cu mecla aia de copil bătrân, e atât de lipicios că se prind de el toate bolile: ministru pe la ministere cu care omul n-a avut vreo tangență, schimbate repede și fără noimă, comunicator de partid doar pentru că trebuie să fie scos în față, ajunge, iată, azi, să candideze pentru Primăria București. Aa, nu, nu mai amintesc de norul ăla securistic de deasupra capului și de care nu va putea scăpa niciodată.

Da, deci se bagă la Primărie, l-a ales din ferma de luzări însuși Ciucă. Și cine i-o fi zis lui Ciucă ne cam dăm seama, că nu suntem de la pădure.

„Prin noi înșine înseamnă că un președinte de filială trebuie să-și asume o bătălie în care merge în fața electoratului și îi cere votul și încrederea.“ În sfârșit, cineva din partidul ăsta fără cap ne explică și nou ce înseamnă „prin noi înșine“. Înseamnă că aia e, n-ai ce să faci, dacă e ordin, te duci dracu’ acolo, te faci de râs și te întorci acasă.

Nu mai discut treaba cu asumatul, că râd și sugarii când văd câte un fraier care-și asumă.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint