Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Încă un fraier care știe adevărul

Zoom Încă un fraier care știe adevărul

Andrei Caramitru e un tânăr isteric, înnebunit să pedepsească. Are o fixație maniacală pentru pedepse – mi-l imaginez în beci, bălos, lovind cu o nuia la fund o păpușă care nu a fost cuminte peste zi.

Omul are o gândire totalitaristă și o poftă nebună de-a educa poporul needucat. Până aici, să fim serioși, nimic special, e plină politica de rătăciți.

De-a dreptul horror este că liderii USR nu reacționează.

Cum să vorbești despre dictatorialul Dragnea și despre dictatura PSD când tu îl ai pe acest Caramitru vector de imagine?

Să faci mișto că liderii PSD sunt inculți politic și să te prezinți cu unul ca acest Caramitru care habar nu are de condițiile minimale ale unei societăți democratice și ale unui stat de drept. Omul știe care e adevărul, iar cînd o să vină la putere o să aplice el sentințele cuvenite tuturor ”javrelor penale”. În acest timp, Dan Barna tace, aliații de la PLUS tac.

Caramitru e tânăr și e tehnocrat – are studii, a muncit în corporație, e ”curat”, vrea o țară ca afară. Eh, toate acestea, în sine, nu înseamnă nimic din punct de vedere politic. Omul are o viziune bolnavă despre societate, iar ura e folosită pe post de combustibil. Dar, dincolo de asta (deși nu ar trebui să mai vorbim dincolo de asta), Andrei Caramitru este la fel de incult politic, vorbind ca pesediștii pe care îi disprețuiește. Omul nu înțelege valorile pe care se construiește o societate democratică. A făcut, în schimb, o pasiune maladivă pentru reguli pe care, odată ce le încalci, ești pedepsit exemplar.

În acest timp, omul spune că urmează să intre la guvernare cu PNL și că USR va negocia orice, dar nu principiile, citând din Corneliu Coposu. Delirează, vorbește gura fără el, se crede buricul pământului și mănâncă extrem de mult rahat. Iar în acest timp, Dan Barna se uită în altă parte. Cum probabil vor face, în curând, mulți dintre alegătorii USR.

Citeşte mai multe despre:

1 comentariu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale