Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Închideți tot și vindeți pe bucăți

Zoom Închideți tot și vindeți pe bucăți

Școlile să fie închise pentru 30 de zile, apoi să fie judecate în stare de libertate, zic. Până la urmă, trebuie să plătească pentru ce le-au făcut copiilor noștri în toți acești ani.

Ce bine că am vândut tot petrolul pe care-l aveam! Văd că s-a prăbușit prețul petrolului la bursă.

În devălmășia asta de închideri cauzate de coronavirus, nu ar putea fi închis și Florin Iordache? Așa, fără nici o legătură cu gripa. Pentru întreaga activitate, cum se spune.

Oare cum va fi interacțiunea cu autoritățile? Mă rog, la cât de distante sunt, la cât de rar sunt aproape de cetățean, nu cred să fie vreo problemă aici.

Continuați să consumați, să cheltuiți, spune Lucian Mîndruță. Omul ca omul, se reface, dar economia de consum, odată afectată, nu se mai poate face nimic. Ca să transmită un mesaj populației, poate că Mîndruță ar face bine să-și vândă ochelarii ăia galbeni de clovn și să-și cumpere niște ochelari roșii de clovn.

Traian Băsescu a zis că el ar închide și metroul. Și probabil că după aia s-ar băga la metrou și ar bea cu boschetarii fără să mai fie deranjat de călătorii zgomotoși.

Senatorul PSD Liviu Pop a fost audiat la DNA în dosarul de luare de mită al Sorinei Pintea. S-a ajuns prea departe. Adică ce vom vedea în viitor, oameni cu mari probleme mentale târâți în fața organelor de cercetare penală? Unde ne oprim?

Citeşte mai multe despre:

2 comentarii

 1. #1

  O lunga perioada a functionat principiul machiavelic “Nu te iei de ai mei, nu ma iau de ai tai”. Acum, regula a devenit “Pe ei, pe mama lor”, caci nu se stie ce aduce ziua de maine. Exemplu: TOTI!

 2. #2

  S-au format deja doua tabere.
  Una care-i de parere ca scolile tre’ inchise, apoi, de ochii lumii, ,,judecate”, pentru ca la final sa fie desfintate pentru a fi dezmembrate bucata cu bucata si date pe nimic ,,jmecherilor” precum cap-urile dupa ,,revolutie”.
  Cealalta tabara, insa, e de parere ca totusi tre’ pastrata scoala. Si-au dat ei seama ca inca mai poate fi buna la ceva. In tabara asta-s si ,,practicantii de videochat” tot mai multi de la an la an (peste 300.000 de exemplare). Si s-au gandit ei ca eliberand-o de elevi o pot folosi pentru ca noua indeletnicire (videochat-ul) aducatoare de bani multi necesari cresterii consumului adevaratilor capitalisti sa poata trece la un alt nivel. Se vor tine cursuri in salile eliberate, un fel de ,,scoala altfel”, astfel incat indeletnicirea banoasa sa devina o profesie respectata iar numarul practicantilor sa se dubleze in fiecare an.
  Ceilalti, care au ramas pe dinafara, din pacate-s din ce in ce mai putini si nu le mai ajunge de-o tabara.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

tn
Editoriale
 • Institutul pentru Combaterea Horelor

  7 iulie 2020

  Fenomenul horelor românești din primul război mondial a tulburat comandamentul german, care nu prea înțelegea tehnica de luptă a valahilor ce se învîrteau de mama focului înainte de apusul soarelui, […]

 • Limitele unui jucător de golf

  7 iulie 2020

  De pe pajiștea unde obișnuiește să joace golf, președintele Iohannis se pregătea să lanseze România. Din trusa de crose l-a ales mai întîi pe Ludovic Orban, deși putea să aleagă […]

 • Legea și Constituția nu poartă mască. Să le muim!

  7 iulie 2020

  Nu există, am cercetat, nici măcar o singură obligație legală ca onor Constituția să poarte mască atunci când intră într-un spațiu public închis. Nici celelalte legi, ordonanțe simple sau de […]

 • Crime cu miros de pandemie

  30 iunie 2020

  În vreme ce-n largul oceanului patru scafandri s-au repezit cu cuțitele asupra unei balene, să-i taie otgoanele plasei de pescuit ce-o ținea prizonieră, la noi patru polițai au ajutat un […]

 • Vacanța mare

  30 iunie 2020

  Pînă acum, virusul a întrecut știința și, după cum se vede, nu dă semne de oboseală. Fără vaccin și fără tratament, societatea dă din colț în colț, libertatea individuală scade, […]