Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Încurcate sînt căile Domnului de la Google

Zoom Încurcate sînt căile Domnului de la Google

Zeci de șoferi din Denver au rămas blocați în noroi după ce Google Maps i-a trimis pe un cîmp părăsit în loc să-i ducă spre aeroport. E bine totuși că majoritatea șoferilor reușiseră să lase o dîră de firimituri în urma lor și astfel n-au ajuns să se întîlnească cu vrăjitoarea cea rea care i-a mîncat pe Hänsel și Gretel.

Rusia a plătit 1,4 milioane de dolari unui post radio din America pentru a face propagandă pro-Kremlin. Și asta nu-i nimic, gîndiți-vă cîți bani sparg pe ceai și pe neurotoxină Noviciok pentru toate asasinatele alea discrete.

Un bărbat din orașul american Sheboygan a fost condamnat la 150 de zile de închisoare după ce a înfundat toaleta femeilor în zece clădiri diferite. Iată ce poți să pățești dacă te ia valul și combini pepene cu bere.

Prințesa Haya bint Al Hussein, soția șeicului Mohammed bin Rashid Al Maktoum, conducătorul Dubaiului, a fugit în Europa, și-a luat și copiii cu ea, așa că șeicul i-a scris o poezie vitriolantă pe care a postat-o pe Facebook. Ce soartă! Și cînd te gîndești că majoritatea asistentelor TV de la noi ar da orice să fie sechestrate în Dubai.

Un pacient de la un cămin de bătrîni din Marea Britanie și-a servit colegii și îngrijitorii cu tort cu iarbă. Ce-a ajuns și Ozzy Osbourne…

Noile pașapoarte britanice de după Brexit vor fi fabricate în Polonia. Era de așteptat, avînd în vedere că majoritatea polonezilor au deja pașaportul britanic.

Un cocoș pe nume Maurice, care locuiește pe insula franceză Oléron, a fost dat în judecată de vecini pentru poluare fonică. Dacă doar l-au dat în judecată e încă bine. Totul e să nu încerce să-i închidă gura cu o sticlă de vin și un sos delicios de unt.

Compania Gillette a anunțat că retrage de pe piață mai multe tipuri de aparate de ras după ce s-a descoperit că sînt mult prea tăioase. Cam tîrziu. Primul semnal de alarmă trebuia tras în 1793, cînd revoluționarii francezi au folosit un aparat Gillette Venus ca s-0 decapiteze pe Maria-Antoaneta.

Președintele american Donald Trump a declarat că, pe 4 iulie 1775, forțele revoluționare americane au capturat aeroporturile de le britanici. Adevărul istoric e puțin diferit. E greu de știut la care Zi a Independenței se referă domnul președinte Trump: la ziua istorică sau la filmul cu Will Smith?

Riza Aziz, unul dintre producătorii filmului despre înșelăciuni financiare Lupul de pe Wall Street, a fost arestat pentru înșelăciune financiară. Evident, urmează să apară un film și despre asta, care 99% nu va fi finanțat prin spălare de bani.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

bt
Editoriale
 • Părinteasca dimîndare

  16 iulie 2019

  Simona Halep i-a bulversat pe englezi cînd le-a povestit că România, care-i cea mai mare producătoare de iarbă cu scaieți din Europa, nu are nici un teren de tenis cu […]

 • Alianța morților

  16 iulie 2019

  Al doilea mandat Iohannis își aruncă umbra împietrită peste următorii cinci ani românești. După calcule și arestări, fatalitatea are acum înfățișarea drobului de sare. Se pregătește perpetuarea unui alt președinte […]

 • Iar ne fug investitorii

  16 iulie 2019

  Cică ExxonMobil ar cam vrea să se retragă de pe platoul continental al Mării Negre. Cel puțin așa spun sursele publicației specializate Gas4Media. Publicație care nu uită să ne amintească […]

 • “Cine rîde undeva în lume, rîde de mine!” (Rainer Maria Rilke)

  9 iulie 2019

  Legea recunoștinței, conform căreia copiii care nu le vor cumpăra părinților loviți de Alzheimer înghețată pe băț vor fi deferiți Justiției, mi-a amintit de șocul pe care l-am trăit în […]

 • Isărescu al șaselea, unicul

  9 iulie 2019

  Între comunism și ziua de mîine, istoria a aruncat iarăși o punte de rău augur. Parlamentul României a pus, pentru a șasea oară, un informator al Securității în fruntea Băncii […]

bt