Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Indianul, popor-iute

Zoom Indianul, popor-iute

Mai mulți oameni de știință indieni au declarat că Einstein s-a înșelat în privința teoriei relativității, Newton a dat-o-n bară cu gravitația, Ravana, un demon indian străvechi cu zece capete, avea 24 de avioane, zeul Brahma a creat dinozaurii și poporul indian avea cunoștințe avansate de inginerie genetică încă de acum mii de ani. Desigur, putem respinge toate aceste afirmații ca fiind ridicole, avînd în vedere că toată lumea civilizată știe că dacii au inventat avioanele, dinozaurii și ingineria genetică.

Doctorul Bendor Grosvenor, un expert britanic în pictură, a suferit o traumă considerabilă după ce pisica lui, Padme, și-a înfipt ghearele în pînza celei mai recente achiziții, un portret de 5.000 de lire datînd din secolul al XVII-lea. Aparent, conflictul a pornit de la faptul că Padme preferă doar picturile de secol XV, dar și pentru că nimeni nu-i mai dăduse de mîncare de peste zece minute.

O mașină care se conduce singură a lovit și ucis un robot în parcarea unui tîrg internațional de tehnologie. Deși vestea e destul de îngrijorătoare, poate că-i bine că momentan mașinile sînt prea ocupate să se omoare între ele ca să se mai ocupe și de noi.

Un bărbat a fost surprins de camerele de supraveghere lingînd soneria unei case timp de trei ore. Sigur, la prima vedere pare ceva ce-ar face Meleșcanu cu Puterea, dar fiind vorba de o sonerie înseamnă că probabil e vorba de altcineva.

Wang Shangkun, un bărbat din provincia chineză Hunan, și-a vîndut un rinichi la 17 ani ca să-și poată cumpăra un iPhone și un iPad. În mod surprinzător, operația n-a mers deloc bine și acum, la 25 de ani, Wang se simte destul de rău, mai ales că între timp au tot apărut versiuni noi de iPhone și iPad, dar nu și de rinichi.

O femeie susține că suferă de o afecțiune foarte rară care o împiedică să audă vocea bărbaților din jurul ei. Potrivit primelor informații, boala a început în noaptea nunții și de atunci a devenit tot mai gravă, împiedicînd-o să audă propoziții simple precum: “Cît mai stai în baie? Fac pe mine…”, “Chiar îți trebuie atîția pantofi?”, “Te mai machiezi mult? Trebuia să plecăm de-acum o oră!” și “Ajutor, mă sufoc, fă ceva!”.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

bt
romania100

Editoriale
romania100