Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Inna (o fată): „Soy LatINNA, bitches!“

Zoom Inna (o fată): „Soy LatINNA, bitches!“

Gen Cătălin Botezatu în mizerie
Miron Cozma (viitor candidat la președinție sau cam așa ceva):
„Cătălin Botezatu trecea printr-o perioadă foarte grea și cred că ar trebui să-și amintească cine l-a apărat la greu. Avea datorii la cămătari și a fugit din țară, prin Italia. A fost adus la pușcărie și se pusese un preț asupra capului lui. Le-a spus gardienilor că are probleme și că vrea o celulă unde să fie protejat și a nimerit cu mine. Apoi a plecat de acolo, dar nu-și mai aduce aminte cum îmi zicea «Miroane, oare cînd mai scăpăm de aici?». Asculta «Unbreak my heart» a lui Tony  Braxton și plîngea. A vrut să se sinucidă“. (bzi.ro, 23 ianuarie)

De consolat, am înțeles că Miron îl consola pe tînărul creator de datorii, dar oare îl învăța și puțin minerit? Intra la Bote în galerie, să-i împingă cărbunele la deal?

Gen Mărturisiri involuntare
Inna (o fată):
„Soy LatINNA, bitches!“ (Facebook, 28 ianuarie)

În mod normal am face mișto de Inna, pe motiv că, în jocul ei penibil de cuvinte, a uitat un „r“ și nu se înțelege clar mărturisirea că toată muzica ei e o colecție de materii fecale. Dar o iertăm pe Inna, pentru că ne-am obișnuit cu ea și o acceptăm așa cum e: minionă și analfabetă.

Gen Obceiuri faine la țigani
Adrian Minune (un soi de bărbat):
„Bărbații înșală din curiozitate. Fiecare bărbat a mai călcat strîmb, dar a avea o aventură de o noapte nu înseamnă că-ți neglijezi familia. O femeie, odată ce a înșelat, nu o să mai aibă soartă niciodată. Eu dacă intru într-o încăpere cu soția mea, nu o arată nimeni cu degetul. La noi soția merge în spatele bărbatului, nu trebuie să greșească, nu ridică ochii din pămînt și nu dansează fără să mă întrebe.“ (PRO TV, 25 ianuarie)

Pe undeva e chiar simpatică inegalitatea asta între sexe de la țigani. În sensul că, na, așa e cultura lor și orice țigancă își merită soarta. Dar partea cu ridicatul ochilor din pămînt cred că e valabilă doar în familia Minune. Dacă soțul are o jumătate de metru, cînd ridici ochii din pămînt e clar că te uiți după alți bărbați.

Gen Sexul oral la ora marilor dezvăluiri
Gigi Becali (Războinicul Rușinii):
„L-am luat pe Matei, că urca mereu în atac. Dar l-a distrus aia, Mădălina Pamfile. Așa s-a terminat  cariera lui de fotbalist. Dar așa e cînd n-ai minte. Crezi că accidentările astea sînt doar de ghinion? Cînd nu ești sleit de la toate sexurile pe care le fac ei, e altceva. La Matei, pac – entorsa, ruptura de ligament. El era distrus de aia. Se ducea acasă, avea sugativa lîngă el care îl nenorocea și mai tare.“ (cancan.ro, 25 ianuarie)

În ciuda tuturor aparențelor, Gigi Becali are momentele lui de luciditate. Dar nu e încă foarte clar ce treabă are sexul oral prestat de Mădălina cu performanța lui Matei de pe teren. Că doar nu-i sugea piciorul!

Publicat în Cațavencii, nr. 4(82), 2013

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint