Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Intenţii comerciale

Zoom Intenţii comerciale

În miezul generaţiei popcorn, MTV circa ’96 scuipa către întreaga lume single-ul de debut al Christinei Milian, AM to PM. Probabil că vi-l amintiţi, aşa cum vă amintiţi de Aqua sau Backstreet Boys. Doi suedezi sînt responsabili de succesul cubanezei născute în New Jersey, Christian Karlsson şi Pontus Winn­berg, cunoscuţi în backstage ca Bloodshy & Avant. După ce au făcut primul Milian, cei doi au rămas în State şi au ajuns să producă hituri, sau chiar albume întregi, pentru Britney Spears, Kylie Minogue, Madonna, Kelis sau Jennifer Lopez.

Le-a ieşit pe nas. În 2004, însă, au băut o bere cu Andrew Wyatt şi toţi trei au pus-o de Miike Snow, un proiect indie pop decent şi, pe acest al doilea material, mai dansant decît la debut – primul single, Paddling Out, reciclează euforia nouăzecistă. În rest, distractiv. Şi déjà-vu.

kaputt.ro

* Miike Snow, Happy To You, Columbia Records.

 

Gen din aceeaşi categorie

1. Totally Enormous Extinct Dinosaurs – Trouble. Electronici de-a binelea, dinozaurii din Oxford cos beat-uri exuberante pe versuri cîntate calm. Albumul, în vară.

2. Tanlines – Mixed Emotions. Debutul lor nostalgic nu cade, din fericire, pradă nici unui trend anume. Luaţi-l aşa cum e.

3. Foster the People – Torches. Ceea ce cîntă Mark Foster şi ceilalţi doi a fost numit chiar pop schizofrenic. Adevărat. Ca şi cum Take That ar fi fost înlocuiţi de extratereştri.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • Întoarcerea clasei muncitoare în paradisul capitalist

  10 septembrie 2019

  Dacă-n popor se zice că sula nu știe carte fiindcă la școală a stat tot timpul sub bancă și n-a văzut ce se scrie pe tablă, e clar că noua […]

 • Frăția lichelelor

  10 septembrie 2019

  Scaunul de la Cotroceni, scos la licitație în noiembrie, vine cu un pachet promoțional de putere neagră. Serviciile secrete sînt incluse, pot fi cumpărate practic pe nimic doar păstrîndu-li-se șefii […]

 • Petroave!

  10 septembrie 2019

  Cea mai jalnică scuză este, totdeauna, „N-am știut!“. Copiilor poți să le-o ierți, dar adulților, nu. Mai ales că un principiu de drept spune că necunoașterea legii nu te absolvă […]

 • Nimerick

  3 septembrie 2019

  De mori ca mîine, scapi de-o povară: frica de moarte o să dispară și-o să te-apuce, unsă cu miere, o mare poftă de înviere.  

 • Adevărul e că nu se mai muncește, tovarăși

  3 septembrie 2019

  Analfabet și criminal, Nicolae Ceaușescu sare în ajutorul urmașilor săi președinți. Rafala care l-a împiedicat să ni se destăinuie pe larg începe să rănească un public tot mai numeros. Pe […]