Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Internele și Externele vor să plece la export

Zoom Internele și Externele vor să plece la export

Nici n-a început bine anul că s-a încins bătălia pentru locurile acelea călduțe de pe listele primului scrutin, cel al europarlamentarelor. Iar cum locuri nu-s suficiente pentru cîte valori putem noi trimite să doarmă la Bruxelles, destul de mulți se vor fi trezit cu ștampila de refuzat la export în frunte. Cel mai nasol e la liberali, care au vreo zece trimiși în pribegia cea dulce a Parlamentului European, dar care abia dacă mai pot miza, cu certitudine, pe jumătate din mandatele actuale. Și nu doar atît, însă lista construită cu migală la partid a ajuns și la întîiul turist al țării, la Cotroceni, care a privit-o cu atenție și îngrijorare, după care i-ar fi șoptit tovarășului g-ral Ciucă vreo două nume: Predoiu și Odobescu. Adică două nume noi, dintre care doar al madamei Odobescu, fosta consilieră a prezidentului, acum la Externe, era în calcule la bursa posturilor. Predoiu, pare-se, va fi chiar capu’ la listă, zic niște surse din zona galbenă. Iar la astea două nume s-ar mai putea adăuga vreo două-trei, în funcție de cît are Iohannis chef să facă unor apropiați pe plac. Ceea ce înseamnă că întîiul posesor de batistuță, Rareș, s-ar putea să fie nevoit să-și etaleze costumele Brioni și ceasurile Patek Philippe pe la noi prin bătătură. Mai ales că încă un new entry  l-ar duce, de pe eligibilul loc de mai ieri, undeva în zona de redistribuire a listei liberale.

3 comentarii

  1. #1

    Predoiu si Odobescu doua denumiri de mobilier.

  2. #2

    Pe bune ca ii prefer pe ambii „albanezului”…

  3. #3

    Ciuca a anuntat ca la europarlamentare cap de lista PNL va fi unul care nu e MEMBRU PNL. Deci nu Predoiu. Va reamintesc ca venind la Cotroceni Iohannis si a conservat chiar si catedra de profesor de fizica. Credeti ca va rata oportunitatea de a se pune si in CAPUL LA TREABA liber ala ? Si ce ? Nu ar fi cinstit ca PNL ul sa si asu mě pe deplin prapastia care il asteapta oricum , punandu l pe autorul dezastrului pe post de „LOCOMOTIVA’ ? Macar acest subsol de pagina de manual de istorie sa fie CLAR !!!!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Ultimele articole
Editoriale
bijuterii argint