Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Interviu cu Radu Moraru, zis şi Naşul: "Îţi spun eu, pe online e viitorul"

Zoom Interviu cu Radu Moraru, zis şi Naşul: "Îţi spun eu, pe online e viitorul"

A tras la căruţa lui Băsescu, s-a luptat cu pesedeii, cu Voiculescu şi mai nou se sparge-n blogăreală cu Mircea Badea. S-a dus mare şef la o televiziune mică. Şi-a luat o mare ţeapă şi-acum vrea să rupă Internetul. Pe undeva pe lîngă sediul defunctei 10 TV, deasupra unei shaormerii, într-un birou pricăjit din care îţi sare în ochi doar scaunul de şef de trib, Radu Moraru continuă să-şi fumeze trabucurile ca un boss, cu toate că-i şomer.

 

 

Reporter: Cum e cu Naşul la faliment? Cum dă un jurnalist al puterii faliment?
Radu Moraru: Faliment… Nu dăm noi faliment.

(Îi sună telefonul. E Cristoriu. Prin fumul trabucului nu se înţelege ce zice Cristoiu. Stabilesc o întîlnire şi mai vorbesc preţ de cîteva minute)

R.: Deci, cum dă faliment prietenul lui Băsescu?
R. M.: Băi, dar lumea înţelege greşit. Emisiunea Naşul nu are cum să dea faliment. Pentru că Naşul, dacă e interzis mîine în România pe toate posturile de televiziune, pe Internet nu poate să interzică nimeni emisiunea. Deja ne-am făcut blog şi sîntem pe locul 10.

R.: E plină ţara de bloguri…
R.M.: Băi, am intrat direct în Top 10.

R.: Au trecut aproape zece ani de Naşul. E cam gata cu emisiunea asta.
R.M.: Nu e, nu e.

R.: Fără Băsescu, nu mai e. A venit la 10 TV vreodată?
R.M.: A fost, a fost o dată. Iar 10 TV nu e problema mea neapărat. 10 TV e problema investitorilor financiari. Editorial, da, mă doare că e în situaţia asta, dar postul nu e al meu. E al lui RCS – RDS.

R.: Ţin minte că înainte de mutare am discutat şi era un plan serios cu investiţii de zece milioane pe an, planuri de intrat în topuri.
R.M.: Dar, dar pare-se că astea erau numai promisiuni. Gîndeşte-te că 10 TV e postul unic în lume, nu cred să mai existe un post similar, care din aprilie sau începutul lui mai, are o singură emisiune pe post, Naşul, care era în direct. Restul erau toate reluări. Iar aberaţia pe care nu o s-o întîlneşti nici în Africa este că puneau în prime time reluarea emisiunilor de dimineaţă de prin ianuarie, februarie. Deci, morningul ăla unde spuneau ăia buletinul meteo, că ninge, plouă. Era despre zăpadă şi ei dădeau vara, în prime-time.

(Între timp, în birou apare şi Adi, unul din membrii echipei Naşul, care se mai bagă din cînd în cînd cu o completare, o lămurire, ceva.)

R.: Ce s-a stricat cu Tsezari? Că părea o relaţie ok.
R.M.: Păi eu îţi spun ce avem. Deci nu avem nimic. Nici măcar un telefon în care să spună: “băi, m-am supărat pe feţele voastre, nu îmi mai place de voi”. Repet, de la un om cu care mă ştiu de 20 de ani. Am lucrat împreună, ne-am ajutat împreună, a fost omul şi la noi acasă, înţelegi? Deci, cum să zic, eram aşa, nu te aştepţi niciodată de la un asemenea om să ţi-o tragă. Şi, oficial, n-avem nicio hîrtie de la ei, niciun comunicat, nici nimic.

R.: Bun, şi acum ce faceţi, plecaţi în altă parte?
R.M.: Nu ne-am gîndit. Pasul firesc e să ne rezolvăm problemele curente, astea care sînt. Că nu e aşa simplu. În business-ul ăsta se fac contracte, că nu lucrăm la negru.

R.: Deci mai aveţi de luat bani?
R.M.: Ştii cum e? Relaţia contractuală nu ţine de relaţia dintre mine şi el, că sîntem supăraţi sau sîntem prieteni. Aia trebuie să o rezolve specialiştii. Ei se ocupă cu asta acum. Altfel poţi să te trezeşti cu lucruri peste doi, trei, cinci ani şi e mai bine să se rezolve acum. Deci pînă nu se rezolvă treaba asta…

R.: Dar tu ţi-ai asumat că susţii puterea şi pe Băsescu. De regulă jurnaliştii ăştia primesc.
R.M.: Măi, de-a lungul timpului s-au lipit toţi. Ţin minte cum Bogdan Chiriac s-a lipit de STS. Toţi s-au lipit bani.

R.: Dar nu ai accesat şi tu nişte fonduri europene, cum au luat alţii care susţin puterea, prin Regio? De exemplu Hotnews.
R.M.: Nu, aici e o mizerie asta. Nu cred că… Ştii că toată lumea vorbeşte prea uşor de fonduri europene. Fondurile europene, dacă ai un proiect bun, şi tu poţi să aplici să iei fonduri. Crede-mă. Şi prin Regio, şi prin mama lui Regio. Poate că unii sînt ajutaţi. Dar îţi spun eu că ştiu. Aia te verifică şi după cinci ani. Deci nu poţi să faci şmecherii.

 

"Ce să fac, să mă dau echidistant?"

R.: Dar tu eşti prieten cu Băsescu.
R.M.: Ştii ce se întîmplă? De-aia mege în România prost. Oamenii gîndesc greşit, de la ziarişti pînă la oamenii obişnuiţi. Ce legătură are, sau cum să mă duc eu, de exemplu, la Băsescu, care e şef de stat, şi să-i spun: “ştii, am o problemă, m-am rîcîit cu unul şi mi-a luat lopăţica”.

R.: Îi aduci aminte cum l-ai ajutat în campanie, cum ai tras pentru el?
R.M.: Da măi, dar asta e o percepţie greşită, faptul că eu l-am ajutat. Eu nu l-am ajutat. Eu m-am ajutat pe mine. Pentru că în momentele alea aveai nişte opţiuni: aveai opţiunea Cristian Tudor Popescu, să spui “io nu pot să-l votez pe Băsescu”, şi atît. Dar nu spunea ce faci, stai acasă? Votezi cu Geoană? Votezi cu Crin Antonescu? Zi-ne şi nouă. Aveai opţiunea să fii în gaşcă cu Vîntu, Voiculescu şi toată şleahta. Aveai această opţiune. Aveai opţiunea să spui: eu nu votez, stau în casă ca şobolanul. Sau aveai opţiunea să fii cu Băsescu. Care era o altă opţiune? Să emigrezi, da. Uite, la asta nu m-am gîndit. În momentul în care tu faci emisiuni şi eşti o persoană publică, cîţi oameni ne întrebau pe noi, de exemplu, înainte de anul ăla electoral: ce faci, cu cine eşti? Ce să fac, să mă dau echidistant? Ce, tu eşti echidistant?

R.: Da.
R.M.: OK, şi ai votat cu cineva, ai avut o preferinţă?

R.: Nu.
R.M.: Înseamnă că nu eşti cetăţean şi ziarist bun. Că nu ai cum, atunci ce facem? Îi lăsăm să voteze numai pe ăştia care votează pentru o pungă de mălai? Vrei să ai o ţară condusă de politicieni asemenea lui Dan Diaconescu?

R.: Dar ai lucrat la Voiculescu în trust, că ziceai de el mai devreme.
R.M.: Deci, eu cît am lucrat, eu n-am vorbit niciodată personal cu Voiculescu, în calitatea lui de patron şi eu ziarist. Voiculescu atunci n-avea treabă cu televiziunea, pentru că el se ocupa de… Nici nu mai ştiu de ce se ocupa. Iar eu ţineam relaţia strict cu Sorin Oancea şi asta a fost şi o condiţie, să ţin legătura şi să vorbesc doar cu Oancea.

 

"Căile cred că sînt deschise la B1 TV"

R.: Deci, cam asta e varianta. Te întorci la B1, unde e Oancea acum?
R.M.: Măi, căile cred că sînt deschise. Nu e o problemă.

R.: Păi şi cum faci? Intri peste Turcescu, îl concurezi pe segment?
R.M.: Nu, dar nu s-a pus problema.

R.: Poate mergi după el, editorialist la Academia Caţavencu.
R.M.: Eu zic că el scrie foarte bine.

R.: Şi cîntă…
R.M.: Şi cîntă, şi face emisiuni, şi de toate. Vezi că debutează acum cu o emisiune cu public, de două ore.

R.: Deci cam exact ce făceai tu.
R.M.: Da, ştii cum e? Mai e mult pînă atunci. Deocamdată noi avem treabă pe aici.

R.: Dar pînă la urmă tot ai să pleci undeva, cu emisiunea Naşul cu tot.
R.M.: Deocamdată pe Internet. Deocamdată aşa putem.

R.: Şi tot emisiune, filmată, cu public şi toate alea, sau un blog?
R.M.: Da, da, da. O să fie şi filmat. O să fie… Dacă te uiţi acum ce scriu oamenii pe comentarii, o să vezi. Oamenii spun: “tată, te vrem şi pe internet, nu contează”. Şi Internetul e liber. Ştii ce bine e să fii liber?

 

"Mircea Badea are coiţele ca două măslinuţe cînd se uită Voiculescu la el. Badea este ventilatorul de lîngă hazna."

R.: Care a fost meciul cu Mircea Badea? Îţi dai seama că omul e cu un cap mai mare decît tine. Dacă te ia la bătaie, te-a terminat.
R.M.: Nu se pune problema. Eu sînt un pasionat de şah. Am făcut şah, n-am făcut karate de performanţă.

R.: Dar de la ce a plecat meciul? Şi aseară la TV, de trei zile e tot cu asta.
R.M.: Meciul a fost interesant pentru Realitatea. Eu n-am niciun meci. Ştii ce se întîmplă? Într-o ţară civilizată nu ai voie nici cranic pe stadion, nici dacă eşti la vreun radio sau vreo televiziune mică, n-ai voie să blestemi şi să ameninţi oamenii pe televizor, cum o face el. Nu ai voie, pur şi simplu. Faci aşa ceva, a doua zi ţi se desface contractul de muncă şi eşti trimis la mama dracu’. Nu mai intri în presă. Asta e în toată lumea civilizată. Or el tocmai asta a făcut. M-a blestemat în direct, la televizor. Voiai să tac, aşa cum au tăcut toţi în faţa lui Vadim, de teamă să nu-i ia Vadim la rostogolit?

R.: Totul pare aşa, un scenariu. Totul pregătit. Se termină 10 TV, urmează să se mute Radu Moraru cu Naşul la o altă televiziune şi e bine să aibă nişte mediatizare.
R.M.: Crezi că după 20 de ani de făcut televiziune, tu crezi că mai am nevoie de publicitate sau de reclamă? Crezi că dacă mîine s-ar da o ştire – Radu Moraru merge la B1 TV – crezi că mai e nevoie să mai spui altceva?

R.: Dar înţeleg că pe blog, şi tu ai scris, chiar dacă acum zici că acolo era pamflet şi aşa mai departe. Nu o poţi juca, chiar aşa, la două capete, dacă o zic eu e pamflet, dacă o zice ăla e ..
R.M.: Nu, nu. Stai puţin. N-ai înţeles. E o confuzie aici. Pamfletul poţi să-l dai la tv, şi pe blog, şi unde vrei tu. Deci, ce am spus eu acolo este că e un pamflet pe care pot să-l dai oricînd la tv, pentru că am folosit cuvinte din dicţionar şi am fost, zic eu, elegant faţă de modul în care a reacţionat el. Şi am spus doar atîit: că Mircea Badea are coiţele ca două măslinuţe cînd se uită Voiculescu la el. Şi crede-mă că ştiu ce spun. Dacă întrebi jumătate din Antene, din oamenii de acolo, au să îţi spună acelaşi lucru. Asta am spus, şi am spus că Badea este ventilatorul de lîngă hazna. Da? Că împrăştie minciuni şi aberaţii, acuzaţii, îţi spun, numai legat de mine cîte minciuni şi prostii a spus pe post şi l-am tot lăsat. Pînă la momentul blesteme şi ameninţări şi mori şi aşa mai departe. Pînă la punctul ăla.

 

"N-au păcălit numai CNA-ul, ca să zic aşa, ne-au păcălit şi pe noi"

R. Nu prea mai interesa pe nimeni de Radu Moraru la ora asta. 10 TV era game over, avea un rating aşa, şi dacă trecem peste acel 0 că nu s-au platit…
R.M.: Tu acum vorbeşti aşa, după ureche. După ce vorbeşti? Ai datele de audienţă? Lasă că e mai bine aşa, să o dea cu audienţa, că după ce scoatem datele…

R.: Dar nu mai era Naşul acolo, în prim plan. Avea prin cablu acces la doar 40% din telespectatori.
R.M.: Asta o spui pentru că probabil n-aveai RCS. Nu te uitai la emisiune. Nu ştiu cît este exact cota de piaţă a RCS. Ce mă bucura era însă că foarte mulţi români din străinătate, care sînt fanii noştri, ne puteau prinde în continuare, pentru că aveau acele farfurii Digi, care e o chestie nemăsurată. Dar nu ştiu de ce îşi face lumea probleme, dacă ratingul era 0 trebuia să fie problema mea, nu a voastră.

R.: Păi şi care era problema? Nu mai bagă ăla bani?
R.M.: Datoria lui era să facă acest lucru de la bun început pentru că e un mare grup. Ştii, cînd semnezi cu cel mai mare grup media din Europa, te gîndeşti – el are cinci ţări sau şase dacă nu mă înşel – că sînt oameni serioşi şi sînt oameni care nu pot să se facă de rîs. Sînt oameni care îşi asumă, ei şi-au asumat nişte investiţii. Du-te la CNA, ia caietul de la CNA, vezi ce au spus acolo că fac. Lucrurile alea ni le-au spus şi nouă, n-au păcălit numai CNA-ul, ca să zic aşa, ne-au păcălit şi pe noi. Noi avem nişte documente care vor dovedi aceste lucruri, că intenţia lor a fost alta, numai de a face un post de succes nu a fost.

 

"Nici dacă mi-ar da luna de pe cer n-aş face vreun business cu Voiculescu"

R.: A fost o conspiraţie să închidă emisiunea Naşul?
R.M.: Nu ştiu dacă a fost conspiraţie. Poate să fie. Ştiu eu ce interes avea? Întreabă-l, de ce nu îl intrebi.

R.: Ce conspiraţie? Era momentul în care Radu Moraru critica opoziţia. Opoziţia nu are banii, nu are pîrghiile.
R.M.: Dar Voiculescu unde joacă? La putere sau în opoziţie. Tu ştii foarte bine, toţi oamenii politici joacă la ban.

R.: Deci n-are cum să ajungă emisiunea Naşul la Antene.
R.M.: Adică? Păi nici dacă mi-ar da luna de pe cer n-aş face vreun business cu Voiculescu.

R.: Cu Patriciu?
R.M.: Cu Patriciu? Mda. E interesant Patriciu.

R.: Dar pînă la urmă, acum râmîneţi în online. Că pe online e bine în perioadă de ananghie.
R.M.: Deci tu nu ştii, tu eşti tinerel. În viaţă cînd cobori de pe un post mare pe un post mic, toată lumea îţi spune că te vei distruge. Şi mi s-a întîmplat şi mie asta acum vreo 11 ani. Mamă, pleci de la Antenă, fusesem la Pro TV. Dacă îţi dau cifrele de audienţă pe care le făceam la Pro TV, cu emisiunea mea de acolo, o să te uiţi şi n-o să-ţi vină să crezi. Şi ăsta este riscul întotdeauna, să te dai jos de pe un post mare pe un post mic, dar îţi amintesc că la B1, cam după primele şase luni, în prime-time făceam deja audienţă. Şi gîndeşte-te că am crescut pe un post mic un brand care a contat.

R.: Dar mai contează acum? Mai interesează pe cineva?
R.M.: Măi, pe principiul ăsta nu ştiu de ce nu închideţi Caţavencii, de ce nu plecaţi cu toţi.

R.: Păi noi contăm, avem ceva de spus.
R.M.: Păi şi de ce crezi că eu n-aş avea ceva de spus.

R.: Păi nu ştiu, întreb. Ce să mai facă Naşul? L-a adus pe Băsescu. Acum să-l aducă iar?
R.M.: O să-l aduc pe Băsescu în fiecare seară, cu Voiculescu în studio.

R.: Asta aş vrea să văd.
R.M.: O să vină. Ce, crezi că nu vine Voiculescu? Vine tată, vine.

R.: Dar Mircea Badea?
R.M.: E maimuţoi, nu mai.

 

"Urmăreşti prea mult Mircea Badea. Vezi că îţi dăunează sănătăţii."

R.: Păi şi atunci de ce v-aţi mai contrat? Cînd duci o luptă, îţi iei un adversar pe măsură, că nici Băsescu nu merge să-l tragă de urechi pe unul de este preşedinte de filială locală de la PC Dîmboviţa.
R.M.: Nu e mă niciun scandal. Tu eşti interesat de asta. Pe mine nu mă interesează.

R.: Dar ai ieşit şi-ai zis că-l chemi în judecată, că-i ceri bani şi tot.
R.M.: N-ai înţeles. Eu fac un lucru foarte simplu şi civilizat. Aşa s-ar face în toată lumea. Trebuie să-l faci pentru că, repet, nu poţi să mai spui orice pe post. E dreptul meu de cetăţean aici. Nu poţi să spui orice pe post. Eu ştiu cînd vorbesc pe post cu cît de multă grijă îmi aleg cuvintele şi cu cîtă grijă ne documentăm ca să nu facem vreo acuzaţie nefondată. Nu mai poţi să spui pe post orice. Nu mai poţi să scrii orice în ziar sau pe Internet. Nu mai poţi să pui imagini porno pe Internet, cum a pus băiatul ăla, Buble, care a pierdut bani. Toate astea se taxează. Deci nu orice.

R.: Păi una e să dai pe cineva în judecată şi alta e să ieşi pe post, public. Ai mers la TV.
R.M.: Aseară la TV n-am spus, pe post, niciun moment, mamă ce i-am făcut sau ce o să-i fac. Nici măcar nu vorbesc de judecată. Eu am scris pe blog că o să fac o plîngere penală. Aşa se cheamă. Şi n-am spus-o la televizor şi nu mă victimizez. Ce e mare filosofie? Da, urmăreşti prea mult Mircea Badea. Vezi că îţi dăunează sănătăţii.

R.: Păi am urmărit doar scandalul ăsta.
R.M.: Măi, dacă pentru voi e scandal, e ok. Pentru mine nu e niciun scandal. Eu am vrut doar să-l opresc pe un individ, fie el cine o fii. Vor fi şi următorii.

R.: Păi din afară cam aşa pare. Ia uite-l şi pe Moraru: n-are cu cine se certa şi se ia cu Badea.
R.M.: L-am pus eu pe Badea să mă blesteme? Pînă acum a spus minciuni. L-am lăsat, că dacă atîta poate, atîta îl duce mintea. La blesteme e altceva. E bine să-l pui pe om, să-l poziţionezi, şi la texte de genul “mori”, la fel. Îl chemăm frumos la, nici nu ştiu exact, că avocaţii se ocupă de asta, dar au să-l cheme. E bine să fie aşa. Şi e bine să facă tot mai mulţi oameni acest lucru, în momentul în care se trece peste un anumit nivel. Că aici nu mai vorbim nici de pamflet, nici de presă. Vorbim de un gărgăune care e lăsat liber pe post, şi aici e şi vina postului, că difuzorul trebuie să răspundă şi el.

R.: Şi acum, în online, cu cine o să ţineţi? Urmaţi linia de susţinere a puterii?
R.M.: Depinde ce înseamnă putere la tine.

R.: La ora asta? PDL-ul.
R.M.: Voi i-aţi luat un interviu lui Boc?

R: Eu personal, nu. Dar la Caţavencii…
R.M.: Înseamnă că ţineţi cu puterea.

R.: Cum aşa?
R.M.: Păi uite, eu n-am reuşit să-i iau un interviu lui Boc, de vreo doi ani şi jumătate.

R.: Păi l-ai sunat pe Băsescu să-l întrebi dacă îl lasă?
R.M.:Da, uite, la varianta asta nu m-am gîndit. Dar, asta e cumva o marotă, că trebuia să fim cumva pedepsiţi că n-am intrat în rînd cu Vîntu, cu Voiculescu. Şi atunci au inventat chestia asta cu puterea. Scrie acolo, citează-mă: Puterea în România au deţinut-o, şi probabil că o mai deţin, acele găşti transpartinice. Ştii şi tu foarte bine, nu vă mai faceţi pe virginele. Nu există puterea la un singur om. Asta e o vrăjeală.

19 comentarii

 1. #1

  obsedat de badea ca orice agarici somerici din televiziune , aia cu top10 in bloguri e de mare circ :)))))

 2. #2

  Nu va agitati degeaba ….lingai nu dispar ….doar daca dispare ,putin probabil , sursa linsului !

 3. #3

  Imi pare rau, dar ambii sunt propagandisti platiti, asa ca… pur si simplu nu ma intereseaza. N-au decat sa-si scoata ochii unul altuia. E adevarat,pentru ceea ce scoate din gura pe post, Badea ar trebui sa raspunda penal si sa dispara de a doua zi din orice televiziune, insa nici limbile jegoase ale lui Moraru nu-s mai breze…

 4. #4

  cam cat de prost poti sa fii sa-ti iei flit desi esti un lingau pupinbasist,,,

 5. #5

  in curind te va urma si limbricul de dan diaconescu direct

 6. #6

  un pupincurist autentic

 7. #7

  Pai daca nu te intereseaza, ce te bagi in seama?! Tu nu servesti la patron sau un sefulet, ceva? Si oricine este angajat undeva si are un patron, un sef…. nu e nimic anormal in ce spui tu, ci doar o contradictie in termeni.

 8. #8

  Daca Radu Moraru se documenteaza riguros si verifica informatiile pe care le transmite publicului, atata cat e, cum explica acuzatia de securist facuta lui Cristoiu/ Coroiu, in cateva emisiuni zgomotoase si pline de indignare. Apoi a facut emisiune in tandem cu “securistul” Cristoiu, iar in emisiunea recenta, nu mai inceta sa-l linguseasca, spunand ca a invatat tot ce stie la scoala Cristoiu…. Scoala de securitate sau….?!

 9. #9

  omul pdl-ului

 10. #10

  Ai perfecta dreptate mona, ai pus puncul pe I.Cu f. multi ani in urma il urmaream pe Moraru, mi separea ok si bine intentionat.Astazi il dispretuiesc pur si simplu, ptr ca mi se pare inadmisibil ca un om tanar si cu ceva creier in cap sa se faca pres in fata unui politician de cea mai joasa speta si lipsit complet de bun simt si respect ptr oameni cum e Basescu.Esti jalnic mai Morarule si mai trist este ca esti si tu constient de asta, dar e prea tarziu.De asta cred ca-l si urasti pe Badea ptr ca-ti spune verde in fata ADEVARUL.

 11. #11

  Radu Moraru, de ce te faci ca nu intelegi si de ce crezi ca pacalesti lumea? Te dai independent si echidistant, ca doar esi “ziarist”, te bati cu pumnul in pipt dar esti basist inrait in tot ce faci si ce spui. Daca ti-ai asuma public asta n-ar mai fi nici o problema, te-as incadra in randul romanilor corecti. Iti dau exemplu pe doamna Pora, eu o respect foarte mult pentru ca stiu de ce parte este si ma intereseaza aegumentele dansei. Ma intereseaza argumentele unui formator de opinie de stanga, declarat de stanga. Dv, dl Moraru, una vorbiti, alta fumati, sunteti alunecos ca orice om de nimic, ati devenit total necredibil ca “ziarist” si va banuiesc de interese personale meschine mai presus de deontologia pe care o clamati doar. Ce rezonanta ar mai avea acel ,,sa fiti iubiti” din vremurile in care muream dupa emisiunile d-voastra, chiar anexe la teo si mircea de la antena? Ziaristul R Moraru a fost. A devenit o carpa de ziarist. Maaare pacat!

 12. #12

  ce fraieri si prosti sinteti voi uslistii

 13. #13

  toti vorbiti de Moraru ca-i pupincurist, dar totusi, comparativ cu Badea cum e? ala i-o suge lu’ Voiculescu mai bine decat inveleste marmota ciocolata in staniol.

 14. #14

  Obsesia “‘Badea”‘ sa nu v-aduca probleme stimate domn,Moraru.Ati vazut ce s-a-ntamplat cu Huidu,alt individ timorat de istetul Badea.Timorat asa de tare incat si-a botezat fiul cel mic,cum credeti,Mircea.!

 15. #15

  S-au gasit Radu Moraru si Cristoiu, doi securisti si lingai care intra in viata privata a oamenilor fara acordul lor, care ii asculta pe oameni in casele lor, folosindu-se si de televiziunea prin cablu, care ii urmaresc si ii intimideaza pe oameni, angajand diversi nenorociti asa cum fac cu agitatorii de pe la mitinguri anti-abuz. sa plateasca pt faptele lor penal!!!! asa fac slugoii pedelisti

 16. #16

  S-au gasit Radu Moraru si Cristoiu, doi securisti si lingai care intra in viata privata a oamenilor fara acordul lor, care ii asculta pe oameni in casele lor, folosindu-se si de televiziunea prin cablu, care ii urmaresc si ii intimideaza pe oameni, angajand diversi nenorociti asa cum fac cu agitatorii pe la mitingul anti-abuz. sa plateasca pt faptele lor penal!!!! asa fac slugoii pedelisti

 17. #17

  ALOOO era singura televiziune in direct care spunea adevarul ,GATAAA sa dus si NASUL ,o sa fie vai de mama noastra,aduceti va aminte cate a facut omul acesta pt noi: GAZELE-MANCAREA-CANCERUL DIN PARTIDE ,ETC ETC si voi ziceti ca este securist ?ESTE si va fi singurul cu snge in …. care zice adevarul, nu va puneti intrebarea de ce a fost ars pe la spate? GANDITI mai bine si apoi comentazi .Pareraea mea este ca daca il pierdem si pe nasu sa dus totu dracului ,nu va uitazi la b1tv cum au sarit securisti? sa faca emisiuni? DOAMNE buna din cauza noastra a ajuns tara in halul asta ,pt ca suntem niste naivi si prosti ca ne luam dupa toate televiziunile mincinoase si corupte.Mdaa 🙁 DUMNEZEU SA NE AJUTE

 18. #18

  Belciu, ma faci sa rad. Pai Nasu dumitale nu lucreaza pentru actuala putere? Actuala putere nu e formata din comunisti si securisti? Ce diferenta e intre psd si pdl? Toti la fel. Ce adevar domne? Adevarul e numai la Dumnezeu.

 19. #19

  Si mai aud ca Nasu vrea sa-si faca televiziune pe banii oamenilor. Ca sa manipuleze opinia publica? Daca intri pe blogul mereu liber o sa vezi ca nu gasesti niciun comentariu antinasu si in plus un limbaj de lemn comunistoido-portocalicesc de pdl. Sa-i fie rusine pentru ceea ce a facut, ca si-a folosit investigatia ca sa lezeze intimitatea oamenilor in casele lor unde nu are ce cauta interceptaea lui de securist portocaliu. Cine ii da dreptul sa spioneze lumea si sa violeze intimitatea oammenilor, sa incalce siguranta cetatenilor? Numai pentru ca e cu Basescu? Cum e posibil asa ceva? Chiar ca suntem in tara nimanui, condusa de nimeni, de infractori, de mafioti. Stat mafiot asta e

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

tn
Editoriale
 • Toamnă electorală

  22 septembrie 2020

  Precum o bostană cu genunchii sparți, geaba număr zile: joia muri marți, sîmbăt-am pierdut-o vineri la un tîrg, miercurea îmi pare babă dată-n pîrg ce-a visat că-i cloșcă într-o zi […]

 • Ambiții politice la virusul ucigaș

  22 septembrie 2020

  Duminică, 27 septembrie 2020, agentul electoral COVID va stabili o ordine șchioapă a puterii pe următorii patru ani. E cel mai imparabil caz de democrație nereprezentativă din istoria modernă, neprevăzut […]

 • Școală, școală, vrem postaci!

  22 septembrie 2020

  Și, așa cum ni s-a promis, a început școala. În cele mai sigure, normale și deosebite condiții, asigurate cu înțelepciune și operativitate de către Guvernul României, înțelept condus de către […]

 • Spovedanie

  15 septembrie 2020

  Sunt gol de sentimente ca o biserică, toamna, cînd nunțile toate s-au veștejit și fosta-mi iubită se joacă de-a doamna cu șeful ocolului din Maglavit. E-un schimb valutar între grauri […]

 • Cea mai profitabilă afacere de pe pămînt

  15 septembrie 2020

  Nici să fi înviat Spiru Haret nu s-ar fi discutat atît de mult despre școală. Coronavirusul a trezit-o un pic la realitate. A pălmuit-o, cît să clipească mirată, și a […]