Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Întoarcerea firmelor de casă la matcă

Zoom Întoarcerea firmelor de casă la matcă

Undeva în Galați, în comuna Matca, urmează să fie reparate niște drumuri. Și urmează să fie cheltuiți și încasați niște bani, vreo 18 milioane de lei plus TVA. Contractul a fost atribuit pe 20 octombrie, urmare a unei proceduri simplificate, către un grup de firme format din Citadina 98 SA, din Galați, Oldroad Construct SRL din Brăila și Davide Construct SRL din, ați ghicit, localitatea Matca. Dacă Oldroad Construct SRL este o firmă mai mică, deținută de o doamnă pe nume Elena Duță, Citadina 98 SA este ditamai compania bugetofagă, controlată de celebrul milionar Corneliu Istrate, prin intermediul Vega93. Firmele astea două nu-s la prima aventură bugetară în comun, că încasează la foc automat de la administrațiile PSD, însă n-o să vă reținem prea mult cu ele, căci povestea Davide Construct este și mai mișto. În Matca există și un primar, Gheorghe Marin pe numele său, ales de la Pro România. Începînd cu luna aprilie a anului trecut, Marin s-a întors în PSD, unde era președinte un domn pe nume Gică Florea, fostul său contracandidat la primărie. Care, între timp, s-a ales cu niște plîngeri penale, tocmai pentru multitudinea de contracte pe care le-a primit firma controlată de familia acestuia. Ei bine, dacă Gică Florea a cam ieșit din prim-plan, ca să-i lase loc lui Marin să se desfășoare, firmele de casă au rămas bine-mersi la matcă. Păi, chiar și așa, doar nu era să treacă primarul ales pe listele Pro România la PSD și să înceapă să curgă contractele către firmele PNL sau, Doamne ferește, ale altora.

PARTENERI MEDIA
Loading RSS Feed
Loading RSS Feed

1 comentariu

  1. #1

    Pai Davide construct are sediul în comuna, 80% din angajați sunt din comuna taxele le plătește în comuna de ce nu ar primi proiecte în localitate? Nu vad unde e problema? Sunt cumva supraevaluate lucrările? Sau trebuie sa vina o firma din județul Timiș ca să nu fie discuții.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint