Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Între timp, în concediu…

Zoom Între timp, în concediu…

• Radu Mazăre vrea să se costumeze într-o zi în Marea Neagră. Ca să vadă cum e și invers: adică să intre puștoaicele în el.

• Elena Udrea ar vrea să-l aducă și anul ăsta pe Traian la mare, pe yacht. Să navigheze fără țintă ca doi nebuni, să nu aibă alte repere decît legea imorală din piept, noaptea înstelată deasupra capului și, nu în ultimul rînd, cîțiva saci cu euro, că o fi mai ieftin în Bulgaria, dar nu și dacă vrei s-o cumperi.

• Crin Antonescu merge și anul acesta la Techirghiol. Vara trecută a dormit șapte zile în nămol fără să-l întrebe nimeni de sănătate.

• Victor Ponta nu o să meargă în concediu, ci o să și-l împartă la șomeri. Astfel încît aceștia să aibă măcar o zi în plus de odihnă, după un an atît de obositor.

• Sulfina Barbu vrea să-și petreacă vacanța într-o stațiune din sudul Spaniei. A auzit că acolo chiar și cele mai urîte englezoaice au parte de distracție cu bărbați. Și dacă o fi să nu se întîmple nici așa, ce, nici englezoaicele nu-s de lepădat, la o adică.

• Liviu Dragnea o să-și facă vacanța acasă. Pînă la urmă, niciunde nu e ca acasă, unde nu-ți lipsește nimic. Chiar nimic, după ce și-a construit pe domeniul din Alexandria un ocean ceva mai mare și cîteva insule exotice.

• Klaus Iohannis își va petrece concediul într-o zonă unde trăiesc foarte multe lebede. Chiar s-a săturat să i se tot spună la fiecare pas că e mut.

• Gabriela Firea nu dorește să plece în concediu nicăieri. Oricum, nici n-ar putea să găsească o cale de-a ieși din livingul ăla al ei din Ilfov, plin de reproduceri după statui grecești, tablouri cu ea și cu Pandele, măsuțe de cafea, covoare persane cu părul de un metru… Iar astea sînt doar cîteva dintre lucrurile care se văd din locul în care e ea blocată, între un șemineu care dogorește ca dracu’ și două plasme cu diagonala de trei metri.

• Mircea Diaconu a declarat că el e atît de independent politic, încît își va petrece concediul în studioul Antenei 3.

• Mircea Băsescu e dezamăgit că nu poate să meargă în vacanță. Plănuise cu finii să meargă undeva cu cortul, ba chiar vorbise cu calul lor să aibă grijă și de casa lui cît e plecat.

Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

tn
Editoriale
 • Toamnă electorală

  22 septembrie 2020

  Precum o bostană cu genunchii sparți, geaba număr zile: joia muri marți, sîmbăt-am pierdut-o vineri la un tîrg, miercurea îmi pare babă dată-n pîrg ce-a visat că-i cloșcă într-o zi […]

 • Ambiții politice la virusul ucigaș

  22 septembrie 2020

  Duminică, 27 septembrie 2020, agentul electoral COVID va stabili o ordine șchioapă a puterii pe următorii patru ani. E cel mai imparabil caz de democrație nereprezentativă din istoria modernă, neprevăzut […]

 • Școală, școală, vrem postaci!

  22 septembrie 2020

  Și, așa cum ni s-a promis, a început școala. În cele mai sigure, normale și deosebite condiții, asigurate cu înțelepciune și operativitate de către Guvernul României, înțelept condus de către […]

 • Spovedanie

  15 septembrie 2020

  Sunt gol de sentimente ca o biserică, toamna, cînd nunțile toate s-au veștejit și fosta-mi iubită se joacă de-a doamna cu șeful ocolului din Maglavit. E-un schimb valutar între grauri […]

 • Cea mai profitabilă afacere de pe pămînt

  15 septembrie 2020

  Nici să fi înviat Spiru Haret nu s-ar fi discutat atît de mult despre școală. Coronavirusul a trezit-o un pic la realitate. A pălmuit-o, cît să clipească mirată, și a […]

Cele mai citite