Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Între timp, la alegerile europarlamentare…

Zoom Între timp, la alegerile europarlamentare…

• Mircea Diaconu a adunat la aceste alegeri atît de multe voturi, încît și dacă se divizează la un moment dat, tot păstrează șanse să intre în Parlamentul European.

• O gospodină din județul Vaslui a spus că rețeta succesului la alegerile europarlamentare e următoarea: un kilogram de făină primit ca mită electorală de la PSD, o sticlă de ulei de la PDL și zahăr, după gust, de la PNL.

• Maria Grapini a întîrziat la votul de duminică, deoarece chiar înainte să plece de-acasă și-a dat seama că nu mai știe unde a pus virgula. Pînă la urmă, ea a găsit virgula acolo unde o pune mereu: între subiect și predicat.

• Victor Ponta a fost huiduit cu o zi înainte de alegeri, în timp ce inaugura un nou tip de barcă trasă de jandarmi, fabricată la Craiova. El a parcurs distanța dintre Craiova și București în cocheta ambarcațiune românească și se declară mulțumit de condițiile în care a călătorit. ”E adevărat, am avut o mică întîrziere pentru că ni s-a înecat un jandarm, dar l-am înlocuit repede și-am ajuns cu bine la destinație”, a declarat premierul.

• Locatarii unei case din județul Teleorman spun că imobilul e bîntuit de fantomele foștilor proprietari, care discută toată noaptea politică, încercînd să se pună de acord pe cine vor vota la următoarele alegeri.

• Tot într-o localitate din Teleorman, sătenii au deschis un mormînt și i-au înfipt un țăruș în inimă mortului, ca să-l împiedice să voteze iar cu PSD-ul.

• Noua Republică a luat atît de puține voturi la europarlamentare, încît Mihail Neamțu și-a dat seama cu groază că, la o adică, nici n-ar avea cu cine să mute niște mobilă.

• Victor Ponta a recunoscut că PSD-ul nu are o doctrină de stînga și a explicat jenanta situație prin faptul că a văzut la niște conservatori un program politic care i-a plăcut mult și pe care l-a copiat.

• Liviu Dragnea și-a amintit că la alegerile astea n-are rost să riști aiurea și să fraudezi și a încercat să respecte legea, votînd numai de două ori.

• Mircea Diaconu susține că a obținut suficiente voturi încît să-și aducă și soția ca deputat în Parlamentul European.

• Ca să fie clar despre cine e vorba, numele Mariei Grapini a fost trecut greșit pe buletinul de vot, cu o virgulă pusă aiurea între prenume și nume.

• Iulian Capsali, zis și Bărbatul cu barbă, nu a reușit să intre în Parlamentul European, după ce a luat doar șase voturi de la Moldova, două de la Malta și patru de la Grecia. El a acuzat în termeni duri corectitudinea alegerilor, spunînd că votul e unul geopolitic. Marele cîștigător al acestor alegeri a fost Mircea Diaconu, care va și organiza ediția de anul viitor a europarlamentarelor.

Elena Udrea a inventat o nouă metodă de fraudare a alegerilor: selfie cu buletinul de vot ștampilat, care este apoi postat de Facebook din cauza unei nevoi înduioșătoare de like-uri și atenție.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint