Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Între timp, la congresul Mișcării Populare…

Zoom Între timp, la congresul Mișcării Populare…

În legătură cu moartea polițistului din coloana oficială a lui Oprea, Băsescu a atras atenția că Bucureștiul e plin de capcane, de gropi săpate aiurea în care oricine poate să cadă și să doramă pînă a doua zi la prînz.

Traian Băsescu spune că s-a întors în politică pentru că e ceva ce a uitat, totuși, să facă: pușcărie.

Băsescu a criticat în termeni duri felul în care Iohannis își înțelege mandatul de președinte, spunînd că, în locul lui, ar vorbi mai mult, n-ar fi așa de înalt și categoric ar avea mai puțin păr pe cap.

Băsescu a mărturisit că i-ar fi plăcut să ajungă președinte doar pe baza aplauzelor din sală și la alegerile prezidențiale din 2009.

Fostul președinte crede că România n-ar trebui să-și deschidă granițele în fața refugiaților sirieni, însă dacă aceștia vor să vină să se înscrie în Mișcarea Populară, atunci îi primește cu cea mai mare plăcere. Chiar militează pentru mai multă solidaritate cu semenii noștri greu încercați de război.

Băsescu spune că, pentru el, coloana oficială e foarte importantă. Fără antemergător, l-ar putea călca cineva pe mînă.

Dacă tot se vorbește despre dosarul Mineriadei, poate Ion Iliescu o să spună și cum a chemat el minerii la Constanța, ca să distrugă în mod barbar toată flota comercială a României.

Băsescu a spus că a rămas în politică deoarece misiunea lui nu s-a încheiat. Se pare că mai sînt încă politicieni care merită să ajungă la pușcărie și n-au ajuns: el, de exemplu.

Fostul președinte s-a întors în politică pentru că situația economică a țării impunea o asemenea măsură. Se pare că salariile au crescut în ultimii ani și era nevoie de un om responsabil, care să mai taie din ele.

Băsescu a intrat în politică pentru a mai scăpa de problemele de acasă: fratele e încurcat cu clanul lui Bercea Mondial, Udrea se pregătește de arest și poștașul îl tot caută să-i înmîneze citații și să-l anunțe că l-a mai dat cineva în judecată.

Băsescu a spus că, dacă nu-i iese nici asta cu Mișcarea Populară, vrea să intre în afaceri și să lanseze un parfum: Duhoare de Alcool by Traian Băsescu.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • Toader s-a făcut băiat mare

  17 septembrie 2019

  Aidoma unui copil fugit de acasă și aciuit în Gara de Nord, Toader Paleologu a fost luat sub pulpană de un drojdier bătrîn și hîrșit în rele, dispus să-l învețe […]

 • Călăreții fără cap

  17 septembrie 2019

  Între pusta maghiară și stepa rusească, pe terenul cu obstacole moștenit de la strămoși, România aleargă, ca un cal deșelat de istorie, să prindă din urmă Occidentul. Singura ei certitudine, […]

 • Votul la fără taxe

  17 septembrie 2019

  79.997 de cetățeni români stabiliți în străinătate s-au înscris fie pentru a vota prin corespondență, fie pentru a solicita să voteze la o secție de votare mai aproape de casă. […]

 • Întoarcerea clasei muncitoare în paradisul capitalist

  10 septembrie 2019

  Dacă-n popor se zice că sula nu știe carte fiindcă la școală a stat tot timpul sub bancă și n-a văzut ce se scrie pe tablă, e clar că noua […]

 • Frăția lichelelor

  10 septembrie 2019

  Scaunul de la Cotroceni, scos la licitație în noiembrie, vine cu un pachet promoțional de putere neagră. Serviciile secrete sînt incluse, pot fi cumpărate practic pe nimic doar păstrîndu-li-se șefii […]

Ultimele articole