Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Între timp, la congresul Mișcării Populare…

Zoom Între timp, la congresul Mișcării Populare…

În legătură cu moartea polițistului din coloana oficială a lui Oprea, Băsescu a atras atenția că Bucureștiul e plin de capcane, de gropi săpate aiurea în care oricine poate să cadă și să doramă pînă a doua zi la prînz.

Traian Băsescu spune că s-a întors în politică pentru că e ceva ce a uitat, totuși, să facă: pușcărie.

Băsescu a criticat în termeni duri felul în care Iohannis își înțelege mandatul de președinte, spunînd că, în locul lui, ar vorbi mai mult, n-ar fi așa de înalt și categoric ar avea mai puțin păr pe cap.

Băsescu a mărturisit că i-ar fi plăcut să ajungă președinte doar pe baza aplauzelor din sală și la alegerile prezidențiale din 2009.

Fostul președinte crede că România n-ar trebui să-și deschidă granițele în fața refugiaților sirieni, însă dacă aceștia vor să vină să se înscrie în Mișcarea Populară, atunci îi primește cu cea mai mare plăcere. Chiar militează pentru mai multă solidaritate cu semenii noștri greu încercați de război.

Băsescu spune că, pentru el, coloana oficială e foarte importantă. Fără antemergător, l-ar putea călca cineva pe mînă.

Dacă tot se vorbește despre dosarul Mineriadei, poate Ion Iliescu o să spună și cum a chemat el minerii la Constanța, ca să distrugă în mod barbar toată flota comercială a României.

Băsescu a spus că a rămas în politică deoarece misiunea lui nu s-a încheiat. Se pare că mai sînt încă politicieni care merită să ajungă la pușcărie și n-au ajuns: el, de exemplu.

Fostul președinte s-a întors în politică pentru că situația economică a țării impunea o asemenea măsură. Se pare că salariile au crescut în ultimii ani și era nevoie de un om responsabil, care să mai taie din ele.

Băsescu a intrat în politică pentru a mai scăpa de problemele de acasă: fratele e încurcat cu clanul lui Bercea Mondial, Udrea se pregătește de arest și poștașul îl tot caută să-i înmîneze citații și să-l anunțe că l-a mai dat cineva în judecată.

Băsescu a spus că, dacă nu-i iese nici asta cu Mișcarea Populară, vrea să intre în afaceri și să lanseze un parfum: Duhoare de Alcool by Traian Băsescu.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • În căutarea țăranului pierdut

  18 februarie 2020

  Prin anii ’90, șoseaua dintre Craiova si Calafat purta la gît în plină iarnă salbe de potîrnichi și de prepelițe, care spre a nu fi detectate pe cîmpul înzăpezit de […]

 • Instinct primar

  18 februarie 2020

  Partidele bătrîne se închină la chipul cioplit al primarului. Și PSD, și PNL se prosternează la picioarele acestei divinități păgîne. Au primari mulți pe care vor să-i păstreze fiindcă fără […]

 • Cine suntem, ce mai vrem

  18 februarie 2020

  „Să se știe cine suntem și ce vrem“, spunea Ion Iliescu în decembrie 1989 despre necesitatea unei comunicări cu ambasada Uniunii Sovietice. Desigur, sovieticii știau destul de bine și cine […]

 • Ludovic autorăstignit a doua oară

  11 februarie 2020

  După ce a fost bătut la școală de niște derbedei, elevul conștiincios Ludovic Orban, sfătuit de domnul diriginte, a decis să-și dea singur palme în fața clasei dacă împricinații refuză […]

 • Războaiele care ne-au prostit

  11 februarie 2020

  Cînd vine vorba despre înapoierea României, două tabere duc greul bătăliei. Una susține că sîntem ținuți pe loc de corupție. Cealaltă e de părere că sîntem victima conspirației internaționale. În […]