Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Între timp, la consultările de la Cotroceni…

Zoom Între timp, la consultările de la Cotroceni…

Valeriu Zgonea a cerut să fie chemat la consultări și din partea protestatarilor, deoarece poate și el să iasă în stradă și să ocupe Piața Universității, în fruntea a 600 de parlamentari.

La negocieri a fost prezent și Robert Turcescu, din partea societății în civil.

Tinerii prezenți la consultări i-au zis lui Klaus Iohannis că vor o țară mai bună și niște politicieni mai corecți. Chestia asta l-a cam dezamăgit pe președinte, deoarece se aștepta la niște indicații mai clare. De exemplu, ar fi vrut ca reprezentanții societății civile să-i spună ce model de gresie vor și cît de gros să fie gletul.

Se pare că la consultările de la Cotroceni a fost prezent și un medic, pe care Iohannis a vrut să îl consulte în privința unei alunițe care i-a apărut pe spate.

Iohannis a invitat și societatea civilă la Cotroceni, în primul rînd pentru că voia să știe ce-i aia societate civilă. A tot auzit în ultimul timp sintagma asta ciudată.

Gabriel Oprea i-a mărturisit lui Klaus Iohannis că e gata să se sacrifice și să devină el următorul premier.

Ar fi venit și Ion Cristoiu la consultări, dar nu-i permitea constituția. La constituția lui firavă, l-ar fi călcat în picioare ceilalți reprezentanți ai societății civile.

Stegarul dac a vrut să vină și el la consultări, dar pe drum a rămas agățat cu steagul în niște cabluri de troleu.

Nicușor Dan i-a spus lui Klaus Iohannis că lui, ca activist pasionat de urbanism, nu-i place actualul Parlament nici ca instituție, nici ca clădire.

La un moment dat, la consultări a fost chemat și un băiat cu pizza.

Oamenii politici pe care i-a consultat Klaus Iohannis la Cotroceni au spus că sînt nemulțumiți de actualii cetățeni și că toți românii de rînd ar trebui să-și dea demisia, deoarece putem vedea cu toții unde au dus țara, cu furăciunile și minciunile lor.

Traian Băsescu a fost chemat și el la consultări. Iohannis a vrut să-l consulte în problema izgonirii oaspeților, după ce te-ai plictisit de ei și ți-au lăsat impresia că nu mai vor să plece.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale