Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Între timp, la DNA…

Zoom Între timp, la DNA…

Mulți dintre cei arestați la domiciliu se plâng de faptul că nu pot ieși din când în când la o plimbare prin oraș. Nu e și cazul lui Remus Truică. Acesta s-a felicitat pentru decizia luată cu ani în urmă, când și-a ridicat domeniul de la Snagov, de-a construi într-un colț și un oraș cu două milioane de locuitori.

Deținuții din arestul Poliției Capitalei au fost dezamăgiți că Truică nu a ajuns la ei pentru 30 de zile. Cine a fost “omul lui Năstase”, zic ei, poate fi și omul altcuiva, trebuie doar să știi cum să-l iei.

Prințul Paul a avut în fața instanței o prestație înduioșătoare. El a adus-o să vorbească pe prințesa Lia. După cinci minute, judecătorul a anunțat: Bărbatul care a stat cu femeia asta timp de douăzeci de ani de zile trebuie iertat pentru orice!

Redactorii de la Evz sunt înspăimântați de-a dreptul. De când a fost ridicat Dan Andronic, Mircea Marian plânge toată ziua ca un copil. Au dreptate, sărmanii lingăi: imaginează-ți-l pe Mircea Marian plângând ca un copil!

Elena Udrea a încercat să plaseze zilele trecute câteva știri la Evz, dar de fiecare dată i-a intrat robotul. Udrea e îngrijorată: dacă au avut bani să angajeze un robot, înseamnă că viermii ăia și-au găsit alt stăpân cu bani!

Prințesa Lia este foarte îngrijorată de starea de sănătate a prințului. Analizele de la spitalul din Ploiești arată că prințul e sănătos tun.

La cât de prost vorbește românește prințul Paul, e foarte posibil ca la tribunal să fi cerut să fie prințul Paul de Germania sau de Olanda, dar s-a exprimat foarte stâlcit.

Acum urmează episodul în care Lia vine să-i dea bani lui Traian ca să intervină la fratele Mircea să-l scoată pe Paul din arest, iar Traian ia banii, dar nu face nimic, doar o duce cu vorba?

Prințul Paul îi cerea lui Dan Andronic să bage anumite articole în ziar. De-aici, deci, toate mizeriile alea de articole agramate, din care nu se înțelegea nimic. Ne scuzați, domnule Mircea Marian, o vreme am crezut că publicați și sub pseudonim.

Patricia Kaas s-a interesat de soarta fostului său amant. A fost șocată să afle că are atâția bani nenorocitul. Iar ei i-a zis să-i facă o reducere, că e student sărac.

Odată ajuns acasă, Truică a comandat slugilor să dschidă multe sticle de șampanie. Foarte multe, până se umple lacul Snagov, că vrea să facă o baie.

Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
 • Peisaj cu tractor românesc trăgînd cu lanțul de Coloana Infinitului

  23 aprilie 2024

  Scuip sînge ca Bălcescu și nu sînt în Sicilia, să-mi scurm în cimitirul săracilor culcuș. Goniți-mă cu pietre să întregesc familia celor cu țara-n traistă, de sila voastră duși. Cînd […]

 • Nebunii care se visează președinți

  22 aprilie 2024

  Gafa cu desemnarea lui Cîrstoiu pentru Primăria Capitalei va avea consecințe la celelalte alegeri. Împreună și separat, PSD și PNL vor pierde voturi, vor fi obligate să-și schimbe tactici, oameni […]

 • Monologul unui telefon cu fise, rămas fără certificat de revoluționar

  16 aprilie 2024

  Prea mult sictir, prea multă operetă și un exces nebun de figuranți, a mai rămas puțină Julietă și un profesor de-ngropat talanți, și-o urmă de Romeo în culise descoperită de-un […]

 • Adio, Army

  15 aprilie 2024

  Cînd aliatul Rusiei atacă Israelul și se pregătește să complice și mai mult socotelile de securitate ale lumii civilizate, te întrebi iar, a suta oară, unde sînt banii armatei române. […]

 • Invitație la nuntă

  9 aprilie 2024

  Nimeni nu-i simte îngerului lipsa (mecanic de-ntreținere în cer). Veniți să reparați Apocalipsa, că dă Natura în marșarier! Cel care-a scris că veacul ăsta jalnic va fi religios ori de […]

 • Generalii lui Piedone

  8 aprilie 2024

  De cînd Piedone a devenit preferatul sondajelor, o armată de scarabei politici a început să fojgăie pe lîngă el ca împrejurul unui tomberon. Voiculescu i-a organizat o lansare fastuoasă la […]

bijuterii argint