Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Între timp, la înscrierea lui Băsescu în PMP…

Zoom Între timp, la înscrierea lui Băsescu în PMP…

Traian Băsescu a propus ca Partidul Mișcarea Populară să-și schimbe numele în Mișcarea Populară, deoarece – hai să fim serioși – cine mai poate articula ca lumea trei cuvinte la patru dimineața, atunci cînd îi spui taximetristului la ce sediu să te ducă, să dormi pe canapeaua din hol?

Băsescu nu s-a înscris doar în PMP. El a completat o cerere de înscriere și într-un club de aeromodelism. Atunci cînd ieși la pensie, pur și simplu ai prea mult timp liber pe care trebuie să-l umpli cumva.

După ce și-a făcut public numărul de telefon, Băsescu i-a îndemnat pe români să-i dea doar bip, că-i sună el înapoi. Și-a făcut recent abonament din ăla cu multe minute și oricum n-are cu cine să vorbească.

Băsescu se plînge că acum, după ce și-a făcut public numărul de telefon, va fi nevoit să sune numai cu număr ascuns.

La fel ca Stela Popescu și Arșinel, Băsescu va face niște turnee prin străinătate, ca să-i distreze pe românii din diaspora cu semnalele de alarmă pe care le trage el apropo de ce se întîmplă în țară.

Se pare că și Maria Grapini s-a înscris în PMP, dar nu și-a făcut publică cererea de adeziune pentru că avea niște virgule puse aiurea între cifrele numărului de telefon.

Băsescu spune că, inițial, intenția lui a fost să dezvăluie nu doar numărul de telefon, ci și numerele cîștigătoare de la următoarea extragere Loto. Dar s-a răzgîndit, pentru că abia atunci ar fi început să sune serios telefoanele, cînd lumea și-ar fi dat seama că a fost păcălită.

În fiecare seară la ora 18, Băsescu vrea să țină, în sediul PMP, o conferință despre starea națiunii, la care să participe portarul, femeia de serviciu și, dacă e prin zonă, tipul de la salubritate care adună gunoiul de pe stradă.

Băsescu recunoaște că e un tip incomod. Odată, a adormit în autobuz și s-a lăsat cu capul pe umărul unui pensionar, pe care l-a jenat tot drumul.

Băsescu a revenit în politică pentru că vrea ca, la următoarea întîlnire a foștilor președinți ai României, să fie singurul pe care-l mai înjură încă lumea. Misiune dificilă, avînd în vedere că mai e și Iliescu acolo.

Băsescu a spus că s-a întors în politică pentru că vrea să reformeze structurile statului român. După cum se știe, adevărata activitate a unui om începe la pensie, după ce și-a încheiat cariera, cu bune și cu rele.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • În căutarea țăranului pierdut

  18 februarie 2020

  Prin anii ’90, șoseaua dintre Craiova si Calafat purta la gît în plină iarnă salbe de potîrnichi și de prepelițe, care spre a nu fi detectate pe cîmpul înzăpezit de […]

 • Instinct primar

  18 februarie 2020

  Partidele bătrîne se închină la chipul cioplit al primarului. Și PSD, și PNL se prosternează la picioarele acestei divinități păgîne. Au primari mulți pe care vor să-i păstreze fiindcă fără […]

 • Cine suntem, ce mai vrem

  18 februarie 2020

  „Să se știe cine suntem și ce vrem“, spunea Ion Iliescu în decembrie 1989 despre necesitatea unei comunicări cu ambasada Uniunii Sovietice. Desigur, sovieticii știau destul de bine și cine […]

 • Ludovic autorăstignit a doua oară

  11 februarie 2020

  După ce a fost bătut la școală de niște derbedei, elevul conștiincios Ludovic Orban, sfătuit de domnul diriginte, a decis să-și dea singur palme în fața clasei dacă împricinații refuză […]

 • Războaiele care ne-au prostit

  11 februarie 2020

  Cînd vine vorba despre înapoierea României, două tabere duc greul bătăliei. Una susține că sîntem ținuți pe loc de corupție. Cealaltă e de părere că sîntem victima conspirației internaționale. În […]