Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Între timp, la înscrierea lui Băsescu în PMP…

Zoom Între timp, la înscrierea lui Băsescu în PMP…

Traian Băsescu a propus ca Partidul Mișcarea Populară să-și schimbe numele în Mișcarea Populară, deoarece – hai să fim serioși – cine mai poate articula ca lumea trei cuvinte la patru dimineața, atunci cînd îi spui taximetristului la ce sediu să te ducă, să dormi pe canapeaua din hol?

Băsescu nu s-a înscris doar în PMP. El a completat o cerere de înscriere și într-un club de aeromodelism. Atunci cînd ieși la pensie, pur și simplu ai prea mult timp liber pe care trebuie să-l umpli cumva.

După ce și-a făcut public numărul de telefon, Băsescu i-a îndemnat pe români să-i dea doar bip, că-i sună el înapoi. Și-a făcut recent abonament din ăla cu multe minute și oricum n-are cu cine să vorbească.

Băsescu se plînge că acum, după ce și-a făcut public numărul de telefon, va fi nevoit să sune numai cu număr ascuns.

La fel ca Stela Popescu și Arșinel, Băsescu va face niște turnee prin străinătate, ca să-i distreze pe românii din diaspora cu semnalele de alarmă pe care le trage el apropo de ce se întîmplă în țară.

Se pare că și Maria Grapini s-a înscris în PMP, dar nu și-a făcut publică cererea de adeziune pentru că avea niște virgule puse aiurea între cifrele numărului de telefon.

Băsescu spune că, inițial, intenția lui a fost să dezvăluie nu doar numărul de telefon, ci și numerele cîștigătoare de la următoarea extragere Loto. Dar s-a răzgîndit, pentru că abia atunci ar fi început să sune serios telefoanele, cînd lumea și-ar fi dat seama că a fost păcălită.

În fiecare seară la ora 18, Băsescu vrea să țină, în sediul PMP, o conferință despre starea națiunii, la care să participe portarul, femeia de serviciu și, dacă e prin zonă, tipul de la salubritate care adună gunoiul de pe stradă.

Băsescu recunoaște că e un tip incomod. Odată, a adormit în autobuz și s-a lăsat cu capul pe umărul unui pensionar, pe care l-a jenat tot drumul.

Băsescu a revenit în politică pentru că vrea ca, la următoarea întîlnire a foștilor președinți ai României, să fie singurul pe care-l mai înjură încă lumea. Misiune dificilă, avînd în vedere că mai e și Iliescu acolo.

Băsescu a spus că s-a întors în politică pentru că vrea să reformeze structurile statului român. După cum se știe, adevărata activitate a unui om începe la pensie, după ce și-a încheiat cariera, cu bune și cu rele.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • Toader s-a făcut băiat mare

  17 septembrie 2019

  Aidoma unui copil fugit de acasă și aciuit în Gara de Nord, Toader Paleologu a fost luat sub pulpană de un drojdier bătrîn și hîrșit în rele, dispus să-l învețe […]

 • Călăreții fără cap

  17 septembrie 2019

  Între pusta maghiară și stepa rusească, pe terenul cu obstacole moștenit de la strămoși, România aleargă, ca un cal deșelat de istorie, să prindă din urmă Occidentul. Singura ei certitudine, […]

 • Votul la fără taxe

  17 septembrie 2019

  79.997 de cetățeni români stabiliți în străinătate s-au înscris fie pentru a vota prin corespondență, fie pentru a solicita să voteze la o secție de votare mai aproape de casă. […]

 • Întoarcerea clasei muncitoare în paradisul capitalist

  10 septembrie 2019

  Dacă-n popor se zice că sula nu știe carte fiindcă la școală a stat tot timpul sub bancă și n-a văzut ce se scrie pe tablă, e clar că noua […]

 • Frăția lichelelor

  10 septembrie 2019

  Scaunul de la Cotroceni, scos la licitație în noiembrie, vine cu un pachet promoțional de putere neagră. Serviciile secrete sînt incluse, pot fi cumpărate practic pe nimic doar păstrîndu-li-se șefii […]