Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Între timp, la scandalul cu Ponta…

Zoom Între timp, la scandalul cu Ponta…

Dar pune-te și în locul lui Ponta: e foarte greu să te trezești în fiecare dimineață gândindu-te că, peste noapte, poate l-a sunat Interesul Național pe Oprea și i-a promis niște sume și niște portofolii în viitorul guvern. Că Vasile o fi prost să facă altfel decât a făcut și el când l-a luat pe Oprea…

Dacă PC a fost numit de Băsescu “soluția imorală” pentru PDL, UNPR ar merita acum numele de “soluția inumană”. Mai neom ca un Varan, asta e o performanță chiar și pentru Gabriel Oprea. Dar este și o provocare, nu-i așa?

Totuși, ce trist ar fi să plece Ponta și să pice guvernul PSD! Abia reîncepuseră să-și primească și cei de la B1 TV salariile la timp.

Victor Ponta este de acord să procedeze ca Radu Mazăre, care a renunțat la funcție. Astfel, mâine la prima oră, Ponta va demisiona din funcția de primar al Constanței.

Eugen Tomac i-a cerut și el demisia lui Ponta. Tomac a zis că nu o va ține pentru el. O va lua în gură și o va duce la picioarele stăpânului său.

Elena Udrea crede că e vremea ca întreaga clasă politică din România să se înnoiască. Mai exact, să se înnoiască de la un boutique pe care îl știe ea în Roma, pentru că s-a săturat s-o vadă pe fomista de Alina Gorghiu cu geantă din imitație de gușter. Mai bine umbli cu portofelul în mână, dacă n-ai bani de piele de crocodil.

Dan Șova crede că cea mai bună variantă pentru Victor Ponta acum este să fie trimis la Memorialul Anticorupției de la Washington.

Victor Ponta a scris mai multor ambasade, acuzând dictatura procurorilor. Până acum i-au răspuns ambasadele Namibiei, Kenyei și Botswanei, spunându-i că, deși n-au acord de extrădare cu România, sunt dispuse să aibă.

Ilie Sârbu refuză să creadă că Victor Ponta ar putea fi un bandit atât de mare. Dacă ar fi știut de la început, nici nu l-ar mai fi lăsat să o ia pe fiica sa de nevastă. Pur și simplu l-ar fi înfiat și i-ar fi lăsat pe mână toate basculantele de bani.

Marian Vanghelie a trimis o scrisoare din pușcărie în care i se adresează lui Victor Ponta. A fost panică mare, în sensul că și acum gardienii îl caută pe băiatul căruia Vanghelie i-a dictat scrisoarea.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

tn
Editoriale
 • Institutul pentru Combaterea Horelor

  7 iulie 2020

  Fenomenul horelor românești din primul război mondial a tulburat comandamentul german, care nu prea înțelegea tehnica de luptă a valahilor ce se învîrteau de mama focului înainte de apusul soarelui, […]

 • Limitele unui jucător de golf

  7 iulie 2020

  De pe pajiștea unde obișnuiește să joace golf, președintele Iohannis se pregătea să lanseze România. Din trusa de crose l-a ales mai întîi pe Ludovic Orban, deși putea să aleagă […]

 • Legea și Constituția nu poartă mască. Să le muim!

  7 iulie 2020

  Nu există, am cercetat, nici măcar o singură obligație legală ca onor Constituția să poarte mască atunci când intră într-un spațiu public închis. Nici celelalte legi, ordonanțe simple sau de […]

 • Crime cu miros de pandemie

  30 iunie 2020

  În vreme ce-n largul oceanului patru scafandri s-au repezit cu cuțitele asupra unei balene, să-i taie otgoanele plasei de pescuit ce-o ținea prizonieră, la noi patru polițai au ajutat un […]

 • Vacanța mare

  30 iunie 2020

  Pînă acum, virusul a întrecut știința și, după cum se vede, nu dă semne de oboseală. Fără vaccin și fără tratament, societatea dă din colț în colț, libertatea individuală scade, […]