Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Între timp, Ponta s-a întors din vacanță…

Zoom Între timp, Ponta s-a întors din vacanță…

Victor Ponta s-a întors din vacanță, dar nu a făcut nici o declarație. A venit doar să ia niște bani și a plecat din nou. A zis că ne auzim mai încolo și, dacă tot îi purtăm atît de grijă, să trecem să-i mai udăm și lui florile. Dar să nu mai facem glume proaste, ca data trecută, pentru că sarea usucă mușcatele imediat.

Gabriel Oprea l-a întrebat pe Victor Ponta cum e prin străinătate și, mai ales, cum e cu interesul internațional, cine se ocupă de el, chestii, amănunte. Nu de alta, dar ar dori să se extindă cu interesul național și prin alte țări, așa că trebuie să ia pulsul.

Sebastian Ghiță a avut o tresărire cînd a auzit că Ponta s-a întors în țară. Adică, frate, cum naiba să spargi atîția bani în 12 zile?! Prieteni-prieteni, dar nici el nu e un sac fără fund.

Pentru că în primele ore de după aterizare Ponta nu a făcut nici o glumiță stupidă, Liviu Dragnea este convins că acela nu e Ponta. E greu de crezut că acesta s-ar fi transformat într-un tip rezonabil în doar 12 zile.

Ponta a fost cu vaporul în croazieră pentru că doctorii i-au interzis să pună piciorul operat în pămînt.

Rovana Plumb este convinsă că premierul nu a fost în vacanță ca să se distreze, ci pentru a se uita la țară și de la distanță. E foarte important, în momentul în care construiești o țară, să te uiți cum se vede ea și din exterior. După asta l-a mai pupat în fund puțin și gata.

Laura Codruța Kövesi l-a chemat pe Ponta la DNA. Aceasta vrea să afle dacă premierului îi este chiar atît de frică de pușcărie pe cît pare. După audieri, Kövesi s-a arătat foarte îngrijorată: premierul este atît de înspăimîntat încît ar putea să scape de pîrnaie pe caz de boală. Apoi s-a consolat la gîndul că, mă rog, măcar s-a distrat.

Lui Klaus Iohannis i-a venit o idee: n-ar putea face o negociere cu Gabriel Oprea, astfel încît Ponta să nu mai aibă voie să intre în țară?… Mă rog, poate nu o negociere directă, ci o discuție între Coldea și omul de încredere al lui Oprea.

Adrian Năstase l-a întrebat pe Victor Ponta dacă i-a adus și lui ceva frumos.

Cînd l-a văzut pe Valeriu Zgonea, lui Victor Ponta i-a venit o idee: deci dacă divorțez și mă căsătoresc din nou, pot să mai plec o lună în vacanță?

Alina Gorghiu a declarat că ce a făcut Ponta i se pare inacceptabil și i-a rugat pe jurnaliști să nu o pună să specifice la ce anume se referă pentru că e puțin obosită și nu îi vine nimic concret în minte.

Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

tn
Editoriale
 • O beție cu Marx

  26 mai 2020

  Un fermier german a încercat să se joace de-a Tarkovski cu naivii culegători de sparanghel din Ferentari, refăcînd pe plantația sa scena tulburătoare din filmul Solaris în care cosmonautul pierdut […]

 • Bătrînii noștri mor de tineri

  26 mai 2020

  Nu mai e mult și vom auzi cum a învins Klaus Iohannis epidemia de coronavirus. „Eu, Guvernul, celelalte autorități ne luptăm pentru viețile românilor, ne luptăm ca să scăpăm de […]

 • Conspirația incompetenților

  26 mai 2020

  România funcționează în virtutea inerției. Nu de azi, de ieri, ci aproape dintotdeauna. Mulți dintre concetățenii noștri, cam 2,5 milioane, cred că România e Bucureștiul. Alții cred că România e […]

 • Mozart pe colivă

  19 mai 2020

  Ca oaia bearcă ce-și ține coada iluzorie pe sus, Guvernul României le-a dat austriecilor o lecție de demnitate națională săptămîna trecută, obligîndu-i să trimită un tren special pentru româncelecare-i șterg […]

 • O nouă stafie bîntuie România: propaganda rusă

  19 mai 2020

  Propaganda rusă, poreclită uneori “propaganda pro-rusă”, e o specie eliberată recent pe piață, într-un moment în care anticorupția s-a demonetizat, Ciuma Roșie a trecut în Opoziție, iar pericolul maghiar, folosit […]