Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Ioan Rus. Viermele

Zoom Ioan Rus. Viermele

Ioan Rus, cu fața lui de pedofil neprins, cu discursul de tîrîtoare înscrisă la postliceală, cu aerul de înțelept care tocmai s-a autodescărcat sexual, da, Ioan Rus, veșnic tînăr și nimic. A fost în seara asta la Realitatea tv ca să vorbească despre Situație, despre cum stau lucrurile De Fapt, lucruri pe care el le știa, pe carele depozita sub acea freză de vierme cazon.

Probă mai mare de flegmă cu lănțic, de zgaibă netratată la timp, n-am văzut pînă azi. Acest lider de doi lei de la Cluj s-a produs superior, arogant, sătul, și limitat ca un ciocan abandonat în debara.

Băiatul care acum un an își păta lingeria cu căcat și lacrimi în timpul Referendumului, care se retrăgea din funcția de ministru de Interne cu demnitatea racului și verticalitatea fularului, se scălda acum în propriile bale – rare, alese, prețioase, duhnind de înțelepciune politcă -, asistat de un Blaga senilizat și de Ion M. Ioniță mut. A dat lecții despre Roșia Montană, despre loialitate, despre ce înseamnă un acord, o palmă bătută și a jignit prezentatoarea emisiunii ca cel mai necioplit dintre picații la Bac. Amărîtul colportor cotrosereist voia să se consume în domeniul politicii, în aria largă a discursului despre stat puternic și strategii de viitor, cînd, de fapt, prezentînd totul cu curu-n sus își servea singur o ploaie de rahat.

8 comentarii

 1. #1

  gun/noi bas/ist

 2. #2

  It works for me! Excelent!!!
  Unde este banner ad-ul cu RMGC?????
  „The check is in the mail” = There’s no banner ad anymore!
  „Ain’t No Mountain High Enough”, is there?

 3. #3

  Da, acest Rus e un mare mancator de rahat.

 4. #4

  Păi eu sunt convins că Ioan Rus nu ar pricepe nimicdin textul domnului Mihai Radu .
  Să se găsească vre+un apropiat a lui Rus ,sa îi traducă !

 5. #5

  Am ales din gândirea ipocrită și duplicitară a lui Ioan Rus, una dintre ”cârtițele” lui Băsescu în PSD, următorul citat: ”Statului nu trebuie să îi fie frică de acest tip de apropiere pentru că în toate combinaţiile între stat şi firmă privată, NUMAI STATUL POATE CÂȘTIGA.” Ha, ha, ha !!! Păi, dacă ar fi să contabilizăm doar ”combinațiile” în care statul a pierdut atunci când a avut relații comerciale cu firmele la care tu și Vasile Dâncu aveați interese financiare și tot ar fi suficiente dovezi că afirmația ta e falsă. Dar sunt mii, zeci de mii de ”combinații” în care statul a fost spoliat de o mână de șmecheri ca tine, care erau și arbitri și jucători. Ei elaborau ”Caietul de sarcini” direcționat spre firmele voastre, ei hotărau cine câștigă licitația. Câte contracte bănoase și inutile pentru stat a avut Dâncu de la Guvern, când era țuțărul lui Năstase ? Inutile, pentru că firma lui Dâncu, Metro Media Transilvania, s-a compromis în așa hal cu sondajele și studiile date publicității, încât a trebuit să-și schimbe nume în IRES, ca să se piardă urma hoțiilor și neprofesionalismului. Dar cum IRES și Metro Media sunt conduse de același farseur, rezultatele așa-ziselor sondaje sunt la fel de mincinoase și neprofesioniste. Sunt multe de spus pe tema asta și voi reveni cu date concrete, începând cu primul contract bănos încheiat de Dâncu cu Radioul public. Am vrut doar ca lumea să înțeleagă că atunci când tu spui 2 propoziții, ele conțin în medie cam 3 minciuni.
  Am mai ales o perlă relevantă a gândirii ioanrusiste: ”Să ne ocupăm să eliminăm cât mai mulţi dintre tâmpiţii decidenţi din instituţiile statului”. Măi, băiețică ! Adică, cine ”să ne ocupăm” ? Te-ai inclus și pe tine în acest plural, între cei care ar trebui să curețe instituțiile statului de ”tâmpiți” ? Ce te face să crezi că tu, însuți, nu ești un ”tâmpit” care trebuie eliminat ? Eu am convingerea că ești unul dintre ”tâmpiți”, pentru că așa rezultă din faptul că, până și Ponta, care alături de Băsescu, sunt cele mai bune exemple de cum nu trebuie să fie un decident din instituțiile statului, te-a concediat de la Guvern din funcția de ministru de Interne. Și ce altă dovadă mai mare de ”tâmpenie” sau, poate, ticăloșie, trădare, fareiseism, poate fi invocată decât faptul că Referendumul de demitere a lui Băsescu din 2012 a eșuat din cauza ta. Ai împiedicat atunci publicarea rezultatelor Recensământului din 2011, pentru ca necesarul de votanți pentru atingerea cvorumului la Referendum să fie mai mare.
  Tu, Rusule, nu ești prost. Ești doar un trădător, gata să vândă orice. Ei bine, tu știi că Ponta a menținut mulți ”tâmpiți” portocalii prin instituțiile statului cu bună știință, pentru simplul motiv că erau oamenii lui Băsescu, așa, ca tine. Așadar, Ioane, nu te mai da ”rotund”, nu mai face pe strategul partidului, când tu, de fapt, continui să lucrezi pentru stăpânul tău, Băsescu. A tunat și v-a adunat.

 6. #6

  Dur, dar frumos si adevarat…

 7. #7

  Genial, orice cuvinte sunt de prisos. Nimeni nu l-a mai caracterizat vreodata atat de bine pe Rus, acest gunoi jegos si redus mintal, insa hiper plin de el. Din pacate in Romania, cainii latra, ursu’ trece. Putem sa zicem noi orice, ca Romania va fi condusa pururi de aceste tumori neextirpate la timp, fara pic de creier: Ponta, Rus, Basescu, Oprescu, George Maior, MRU, Sebi Labaroiu si jegul de Coldea.

 8. #8

  Cred sincer-si am argumente- ca Ioan Rus a fost nu numai incompetent, dar si iresponsabil, ca ministru de interne. Ce as putea sa mai adaugg?….

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
 • Peisaj cu tractor românesc trăgînd cu lanțul de Coloana Infinitului

  23 aprilie 2024

  Scuip sînge ca Bălcescu și nu sînt în Sicilia, să-mi scurm în cimitirul săracilor culcuș. Goniți-mă cu pietre să întregesc familia celor cu țara-n traistă, de sila voastră duși. Cînd […]

 • Nebunii care se visează președinți

  22 aprilie 2024

  Gafa cu desemnarea lui Cîrstoiu pentru Primăria Capitalei va avea consecințe la celelalte alegeri. Împreună și separat, PSD și PNL vor pierde voturi, vor fi obligate să-și schimbe tactici, oameni […]

 • Monologul unui telefon cu fise, rămas fără certificat de revoluționar

  16 aprilie 2024

  Prea mult sictir, prea multă operetă și un exces nebun de figuranți, a mai rămas puțină Julietă și un profesor de-ngropat talanți, și-o urmă de Romeo în culise descoperită de-un […]

 • Adio, Army

  15 aprilie 2024

  Cînd aliatul Rusiei atacă Israelul și se pregătește să complice și mai mult socotelile de securitate ale lumii civilizate, te întrebi iar, a suta oară, unde sînt banii armatei române. […]

 • Invitație la nuntă

  9 aprilie 2024

  Nimeni nu-i simte îngerului lipsa (mecanic de-ntreținere în cer). Veniți să reparați Apocalipsa, că dă Natura în marșarier! Cel care-a scris că veacul ăsta jalnic va fi religios ori de […]

 • Generalii lui Piedone

  8 aprilie 2024

  De cînd Piedone a devenit preferatul sondajelor, o armată de scarabei politici a început să fojgăie pe lîngă el ca împrejurul unui tomberon. Voiculescu i-a organizat o lansare fastuoasă la […]

bijuterii argint