Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Iohannis, copilul de trupă al banilor mulți

Zoom Iohannis, copilul de trupă al banilor mulți

Trebuie să ieșim din negativismul ăsta, din starea asta de „Nu se poate“. Ba se poate. Iată o veste cum nu se poate mai bună: OMV Petrom a încheiat primul semestru cu un profit net mai mare cu 374% față de anul trecut.

Deși domnul Putin a crescut prețul cu războiul lui, cum atât de bine a punctat domnul președinte Klaus Iohannis, să-i fie bila ușoară, totuși profiturile s-au strâns toate la astfel de companii.

Eh, ce companii? Sunt ei, eroii, cei care ne spuneau că sunt alături de noi în această grea încercare prin care trece Occidentul.

Mda, așa ar suna povestea dacă vrem să fim cretini. Altfel, e cât se poate de limpede: companiile s-au umplut de bani profitând de pe urma pandemiei și a războiului din Ucraina.

Iar președintele Iohannis este băiatul scos în față, să danseze, să își bage cuie în nas, să facă orice pentru a abate atenția oamenilor de la faptul că sunt mințiți și furați.

S-au scumpit niște produse de la 1 august pentru că se măresc accize și TVA-uri… Altfel spus, statul face rost de bani de la oameni. Nu de la companii, nu taxând profituri. Foarte pe scurt, e așa: statul face bani cu cetățenii, eroii din marile companii la fel, iar la poartă stă Iohannis cu fața aia odihnită să ne spună că de vină pentru toate este Vladimir Putin.
Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint