Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Ion Cristoiu (vestar fără pereche): „Nu-mi plac femeile care au succes la bărbați“

Zoom Ion Cristoiu (vestar fără pereche): „Nu-mi plac femeile care au succes la bărbați“

Gen Tocul mic și joc de glezne

Mitică Dragomir (frumos, elegant, stilat, cît de cît): „Eu cînd i-am văzut pe spaniolii ăștia de la Dinamo, majoritatea nici nu aveau tocuri la pantof. Nu au pantofi cu toc în picioare, cum să fie patroni? (…) Ca să mergi cu pantofii nefăcuți și fără tocuri, așa ceva nu. Te îmbraci frumos, îți pui cravată. Nu au aspect! Uitați-vă la Becali cum se îmbracă, Badea, Cohn. Borcea nu mai vorbesc, ăla e regele eleganței.“ (GSP, 5 decembrie)

Cît de ignoranți am fost! Am presupus automat că toți patronii poartă tocuri doar pentru că majoritatea sînt niște oameni mici, scunzi și meschini care vor să pară mai înalți cu orice preț, ca să-și mascheze lipsurile și frustrările. Dar acum, că am aflat că e o chestie adevărată, înseamnă că Emil Rengle, băiatul ăla de la Românii au talent care dansează în cizme cu tocuri cui de 15 centimetri, ar rupe ca patron în fotbalul românesc.

 

Gen Craii de Curte Scundă

Ion Cristoiu (vestar fără pereche): „În primul rînd că dumneavoastră (n.r. – Denise Rifai) nu sînteți genul meu. De ce? Nu-mi plac femeile care au succes la bărbați pentru că asta presupune că aș putea să fiu gelos. Prefer o femeie pe care eu o descopăr. Cea care e spectaculoasă și toți bărbații se uită după ea nu e genul meu. Din punct de vedere al înfățișării fizice, cei care mă știu de cînd eram mai tînăr știu că mi-au plăcut femeile subțiri, chiar subțiri-subțiri, și cu plete. Adică tot imaginea asta romantică de femeie.“ (Morning Glory cu Exarhu, 3 decembrie)

Ni se pare nouă sau maestrul Cristoiu tocmai a făcut-o pe Denise Rifai grasă? Oricum, apropo de trecutul de mare Don Juan al marelui gazetar, marea problemă cu femeile subțiri, chiar subțiri-subțiri, și cu plete, e că se mișcă foarte repede, ceea ce înseamnă că, dacă vrei să alergi după ele, picioarele scurte sînt mereu un dezavantaj fatal.

 

Gen Distracție și petrecanie

Tzanca Uraganul (manelist de pandemie): „Dacă nu era pandemia, credeți-mă că aș fi făcut o petrecere de minim cinci stele. A fost de trei stele, că nu ne-a permis pandemia. (…) Ați văzut cum e o petrecere: bei, mănînci, te distrezi, dansezi și cam așa trebuie să se încheie.“ (Wowbiz, 4 decembrie)

Cum? La petrecerile de maneliști nu se joacă șah, nu se discută Kant și nu se proiectează filme de artă? Ce dezamăgire! Pare o petrecere de două margarete, nu de trei stele.

 

Gen Marea burghiuzie

Mihai Trăistariu (mare meseriaș): „Mă gîndesc în fiecare zi să mă reprofilez pentru că, după cum se anunță și cum zic ei că nu o să fie voie cu adunări mari, eu nu mai prevăd concursul Eurovision. Încontinuu mă gîndesc ce știu să fac, deci am ajuns să dau cu burghiul prin casă ca să nu mai chem un om ca să-mi facă o gaură în perete.“ (Spynews, 3 decembrie)

Oameni buni, pînă acum glumeam cu interzicerea evenimentele cu multe persoane, dar acum e groasă treaba. Dați repede drumul la Eurovision pînă nu se apucă omul ăsta, săracu’, să-și dea găuri în casă sau în alte locuri ireparabile, că după aia îl aveți pe conștiință.
Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
 • Țarul

  22 noiembrie 2022

  El a crezut că trupul său conține ca pajiștea, doar zumzet de albine, că pîlcuri de păduri mirositoare vin să îl spele noaptea pe picioare, cu praf din corn de […]

 • Ei nu sunt ca ceilalți. Sunt ca ceilalți cu ceva tupeu în plus

  22 noiembrie 2022

  Dacă unul de-al nostru, unul dintre oamenii buni, de omenie, care timp de doi ani n-a pus pe limbă altceva decât muie cu soia, din aia bună, în Piața Victoriei, […]

 • Vampirii poporului, mai bogați ca niciodată

  21 noiembrie 2022

  Azi, Ciucă zice una. Mîine, Ciolacu zice alta. Liberalii și pesediștii duc „o luptă pentru pensiile românilor“. Cu cît să crească oare: cu 10%, cît zic unii? Cu 15%, cît […]

 • O profeție

  15 noiembrie 2022

  El a sosit să-și caute coșciugul și a scurmat vreo șapte văi cu plugul, dar supărat s-a dus să se îmbete în crîșmă, la doi pași de rîul Lethe. A […]

 • Vrem o țeapă ca afară

  15 noiembrie 2022

  Omenirea pare să fi intrat, de o bună bucată de vreme, în epoca traiului în lumi paralele, mare parte dintre ele imaginare. E plină planeta de multimiliardari cu averi care […]

 • Miliarde

  14 noiembrie 2022

  Mai țineți minte alea 80 de miliarde de euro pe care le aducea Iohannis? Era vara anului 2020, acum aproape doi ani și jumătate. Iohannis venea de la Bruxelles. Gîfîia […]

bijuterii argint