Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Ion Dichiseanu (Pierre Vaillant): “Pe vremuri, știindu-mi obiceiul, florăresele fugeau după mine să-mi suplimenteze rezerva de flori gratis.”

Zoom Ion Dichiseanu (Pierre Vaillant): “Pe vremuri, știindu-mi obiceiul, florăresele fugeau după mine să-mi suplimenteze rezerva de flori gratis.”

Gen Pe-un picior de plai, pe-o bătaie ruptă din rai

Dan Alexa (victimă a violenței din fotbalul românesc): “Am vorbit cu Mircea Lucescu despre acel episod, în care m-a lovit Anamaria Prodan, și mi-a spus să stau liniștit, că i se poate întîmpla oricui așa ceva. Ba o nevastă de fotbalist care nu e folosit, ba alte asemenea momente neprevăzute. Nu știu dacă nea Mircea a pățit așa ceva sau altcineva, dar și acum la fel aș proceda.” (Radio Sport 1, 27 octombrie)

Dacă ne aducem noi bine aminte, pe maestrul Mircea Lucescu l-a lovit ceva mult mai grav decît Anamaria Prodan, și anume tramvaiul în București. Pe de altă parte, s-ar putea ca tramvaiul să aibă mîna mai ușoară decît Anamaria Prodan, pentru că n-are atîtea inele de aur cu diamante. Deci lucrurile sînt împărțite.

 

Gen Toate catargele sus!

Ion Dichiseanu (Pierre Vaillant): “Iubesc femeia și îmi place să-i onorez menirea. (…) Chiar și la poștă, la bancă ori la ANAF, mă duc la doamnele și domnișoarele de acolo cu bomboane, cu flori! Și nu fac asta ca să-mi facă un favor. Cîte buchete am oferit? N-ai văzut dumneata cîte am dat în întreaga mea viață! Pe vremuri, știindu-mi obiceiul, florăresele fugeau după mine să-mi suplimenteze rezerva de flori gratis.” (Libertatea, 18 octombrie)

Ne închipuim o scenă în care maestrul Dichiseanu se duce la ghișeu la ANAF să-i ducă doamnei de acolo flori și bomboane. “Vă iubesc, femeie, și îmi place să vă onorez menirea.” “Să fiți sănătos! Dosar cu șină aveți?” “Tocmai v-am mărturisit dragostea!” “Dragostea are dosar cu șină?” “V-am adus bomboane și flori.” “Aveți copii legalizate după bomboanele și florile alea?”

 

Gen Ce-i în guță și-n căpuță

Nicolae Guță (maneliator): „Am slăbit 40 de kilograme în aproape doi ani. Șmecheria este să nu mănînci, iar eu nu am mîncat săptămîni întregi, stăteam doar cu fresh-uri. Invidioșii pot comenta orice despre actuala mea greutate, eu tot îi iubesc. Înainte de a slăbi, aveam 117 kilograme, acum am 74 de kilograme, însă mai vreau să dau jos vreo zece kilograme, în următoarea lună. Ia și te gîndește logic, dacă aveam cancer sau SIDA, cum au spus unii, acum eram sub pămînt, dar nu am.” (Spynews, 26 octombrie)

Marele risc la Nicolae Guță e să se încurce în calculele complicate pe degete, să uite cît voia să slăbească și să scadă sub 0 kilograme.

 

Gen Bărbați cu fruntea sus

Nicușor Iordan (cîntăreț popular): “Eu, în viața asta pămînteană, nu am avut vreo relație cu vreun bărbat. Dacă există vreun om, un singur băiat, bărbat pe fața pămîntului că a avut o relație cu mine, că a avut o aventură cu mine, că a avut orice, eu în secunda 2 cer să fiu executat public. Încă un lucru, din cîte știu eu sîntem în anul 2019. Păi, oameni buni, dacă eu aș fi fost homosexual ieșeam cu fruntea sus, asta sînt, știu să cînt, care e problema? Trăim în anul 2019, nu mai este incriminată nici de lege.” (Acces direct, 25 octombrie)

După mărturisirea asta ad-hoc, aproape că sîntem curioși ce-a făcut domnul în celelalte vieți pămîntene și extrapămîntene ale lui. Pe de altă parte, trăim în anul 2019 și chiar n-ar mai trebui să intereseze pe nimeni cine se bagă la horă cu cine, cine cîntă la naiul cui și dacă cucul chiar cîntă în Bucovina sau cîntă în altă parte.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

tn
Editoriale
 • Cioclii

  4 august 2020

  Viziunea convalescentului privind în oglindă Fiți gata la harpoane că îngeru-i la copcă în țara cea vestită și rece de sub votcă cu turlele înfipte în nori pînă-n prăsea, momiți-l […]

 • N-a mai mers la pușcărie, hai, măcar, la Primărie!

  4 august 2020

  Așa cum bețivii adevărați își revin spre dimineață dacă simt pe gîtlej un nou pîrîiaș de vodcă, Traian Băsescu dă semne de dezmeticire. Lunga mahmureală politică nu i-a priit. Abstinența, […]

 • România din ce în ce mai puțin educată

  4 august 2020

  Klaus Iohannis este profesor. Nu și-a mai exercitat meseria din 1997, e drept, acela fiind anul în care a părăsit definitiv catedra pentru un post în administrație. Mai întâi inspector […]

 • Martirii carantinei

  28 iulie 2020

  Printr-o ironie a sorții, săptămîna trecută Marea Neagră și-a luat și ea rația de libertate, fiindcă din două sute de mii de samavolnici care s-au scăldat în lipsa de respect […]

 • Cel mai scump dulap din istorie

  28 iulie 2020

  „Am obținut pentru România o sumă impresionantă, 79,9 miliarde de euro“, a zis președintele Iohannis, și s-au găsit destui să se repeadă să-i pupe mîinile ca unui binefăcător. Banii ăștia, […]