Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Ion Țiriac (pasionat de mistreți): „Crocodilul era să mă mănînce, cobra am mîncat-o eu după aia. Proteină se numeşte, acolo mănînci orice.“

Zoom Ion Țiriac (pasionat de mistreți): „Crocodilul era să mă mănînce, cobra am mîncat-o eu după aia. Proteină se numeşte, acolo mănînci orice.“

Gen Șarpele cu mustață și ochelari

Ion Țiriac (pasionat de mistreți): „Nu știu de Simona. Eu am fost prin Africa la elefanţi, animale. Crocodilul era să mă mănînce, cobra am mîncat-o eu după aia. Proteină se numeşte, acolo mănînci orice.“ (GSP, 10 septembrie)

Nimic nu ne bucură mai mult decît să aflăm că domnul Țiriac s-a reprofilat și face afaceri acum cu șerpii și crocodilii. Nu că n-a făcut toată viața, dar măcar acum recunoaște. Atenție, totuși, să nu devină oamenii invidioși de la atîta proteină.

 

Gen Domnul crimă

Denisa Filcea (doamna rimă): „Acum două zile, nu mai știu cum a venit vorba și Flick a zis că el crede că va muri regina. Eu i-am spus că nu cred că moare în viitorul apropiat și el a susținut foarte sigur pe el că sigur moare anul acesta, că el simte. Vă dați seama cam cît de șocată am fost cînd după două zile de la discuție moare regina.“ (Spynews, 9 septembrie)

Poate că Scotland Yard-ul ar trebui să se autosesizeze și să pornească o investigație. Prea e mare coincidența. Adică ori Flick avea informații din interior că o să se întîmple ceva, ori Regina însăși scrola pe Internet, a dat peste o poezie de-a maestrului și inima ei s-a oprit din cauza fiorului artistic prea puternic. Oricum, e absolut normal să ai discuții domestice cu partenerul de viață despre ce monarhi o să mai moară. Toată lumea o face.

 

Gen Lerui-i ler și iarăși ler, nu mă mai suna pe numărul ăsta, ești șomer

Ducu Bertzi (prietenos): „Știu că Ștefan Hrușcă este în Canada, dar nu dă nici un semn de existență de acolo. Și Vasile Șeicaru, fostul lui coleg, e supărat pe treaba asta și are dreptate. Ștefan Hrușcă nu mai vorbește cu noi. Nu pot să-mi explic însă de ce, Chiar și eu îi spuneam: «Hai să ținem legătura!». Zicea: «Da, da!», apoi nu se mai întîmpla nimic. Nici nu ne-a chemat vreodată la concertele lui, vrea să fie doar el și cu niște instrumentiști.“ (Libertatea, 11 septembrie)

Poate că, pînă la urmă, Ștefan Hrușcă e mai simpatic decît ne închipuiam. Adică să zicem că te muți în Canada ca să-ți trăiești visul, să alergi gol cu renii și să te uiți cum afară ninge liniștit. Ultimul lucru pe care ți-l dorești e să te trezești cu Bertzi și Șeicaru afară cîntînd „Deschide ușa, creștine“. Păi, nu mai bine stingi lumina, faci liniște și speri că o să plece?

 

Gen Hîț, finanțuțule

Dorian Popa (antreprenor): „Îmi este dor de televiziune, însă, din păcate, televiziunea a devenit un bussines non-rentabil, pentru că bugetele au scăzut foarte tare, timpul este din ce în ce mai prețios. Trăim niște vremuri extrem de dificile și atunci, la sfîrșitul zilei, dacă vrei să fii un antreprenor de succes, trebuie întotdeauna să decizi care e cel mai bun raport timp-buget.“ (Libertatea, 9 septembrie)

Ei, dacă pînă și antreprenorul Dorian Popa s-a prins că televiziunea e pe moarte, atunci chiar e groasă, nici nu știm cum o să reușească să treacă peste iarnă Andreea Esca și Dan Negru. E posibil să fie nevoiți să facă focul cu bani.

 

Gen Victimele inflației

Tzancă Uraganu (manelist meteo): „Dacă s-au scumpit materialele de construcții, benzina, gazele… noi, lăutarii, de ce să nu ne scumpim?“ (Spynews, 10 septembrie)

Principalul motiv ar fi că toate celelalte țin de cald, spre deosebire de maneliști care nu țin foarte mult de cald decît dacă ți-i înfășori în jurul gîtului ca pe un fular. Totuși, raționamentul e corect. Poate n-ar strica să presăm UE să dea drumul odată la conducta aia de lăutari, că nu mai putem să stăm așa ca animalele.

1 comentariu

  1. #1

    Dl Țiriac nu a dat detalii, modestia sa fiind de notorietate, dar admiratorii au dreptul să afle: cobra a fost stoarsa în ceai sau făcută ceviche?
    Pacat că nu trebuie să impună dna Ursula și un plan pt scăderea dependenței de maneliști rusești, ca ne scoteam.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint