Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Irina Rimes (nu și-ar permite):„Dacă trebuie să plec în Maldive acum, să îmi fac o vacanță pentru mine, nu mi-aș permite.“

Zoom Irina Rimes (nu și-ar permite):„Dacă trebuie să plec în Maldive acum, să îmi fac o vacanță pentru mine, nu mi-aș permite.“

Gen La toți ni-i greu

Irina Rimes (nu și-ar permite):„Dacă trebuie să plec în Maldive acum, să îmi fac o vacanță pentru mine, nu mi-aș permite.“(Libertatea, 24 mai)

Din fericire, cazurile în care trebuie obligatoriu să-ți faci o vacanță în Maldive sînt mult mai rare decît cazurile în care trebuie să-ți faci vacanța la Olănești, așa că sîntem cu toții în siguranță. Nasol o să fie cînd o să apară boala aia luată de la tapiri și doctorii o să strige disperați:„Repede, ca să supraviețuiască, omul ăsta trebuie dus de urgență în Maldive!“„Dar nu-și permite în momentul ăsta!“„La naiba,să se împrumute! Nu ne permitem să mai pierdem încă unul.

 

Gen Cîntăreața goală

Daniela Györfi (cîntăreață): „Cred că n-am fost cuminte. Mi-a explodat… nu mi-a explodat. Mi s-a fisurat probabil un implant mamar. (…) Trebuie să mă operez, dar nu m-am simţit bine după anestezii şi am prins o frică. Mi-a afectat puţin corzile vocale şi am o frică din cauza asta. Anestezistul trebuie să ia în calcul faptul că sînt cîntăreaţă.“(Libertatea, 24 mai)

Între noi fie vorba, anestezistul era probabil mai preocupat să nu-i bubuie în față și celălalt implant, pentru că poți să-ți pierzi un ochi așa, dar sigur, da, trebuie luat în calcul și faptul că Daniela Györfi e cîntăreață.

 

Gen Șoc și groază

Mihai Trăistariu (cîntăreț de muzică nepopulară):„Decizia mea e simplă! TREBUIE să mă înscriu în 2022 la Eurovision! Mi-am jurat că voi face tot ce-mi stă în putință să cîștig locul I la CEL MAI MARE CONCURS DE MUZICĂ DE PE PĂMÎNT.“(Libertatea, 23 mai)

Mihai Trăistariu a ajuns deja la stadiul în care nu mai are nimic de pierdut. Cît de curînd o să se urce pe clădirea lui de apartamente de închiriat și o să strige la pompieri că se aruncă dacă nu-l înscriu la Eurovision și nu se asigură că o să cîștige. Decizia e simplă. Trebuie!

 

Gen Vlăduța, who the fuck is Vlăduța?

Florin Călinescu (cu mînuțele astea două):„Cum e asta, bă? Reacția neașteptată a Vlăduței Lupău după ce Trump a pierdut alegerile în SUA. Cine p**a mea e Vlăduța Lupău?“(Cancan, 22 mai)

Ca să fim în spiritul glumei, am putea să întrebăm: cine p**a mea mai e și Trump? Dar, oricum, maestrul Călinescu se înșeală. Trump, de exemplu, sigur știe cine e Vlăduța pentru că are profil de Instagram de viitoare fostă soție. De Chestiunea zilei mă îndoiesc c-a auzit.

 

Gen Eu pup poala popii

Dumitru Dragomir (Mitică de la Ligă):„Eu îl întreb: «Băi Gigi, ce e cu popii ăștia aici?». Și el zice: «Băi, vorbește frumos, n-ai voie să înjuri». Sus, la etaj, sînt nu știu cîte măicuțe și 14 preoți bolnavi. La el în palat avea măicuțe bolnave și preoți care stăteau de două luni cu tratament acolo.“(GSP, 24 mai)

Mitică și Gigi merită să aibă propriul lor sitcom. Gîndiți-vă doar de cîte ori în viață a fost nevoie să întrebați pe cineva „Ce-i cu toți popii ăștia aici?“ ca să vi se răspundă că „Nu-s popi, sînt călugări și mai am 14 bucăți sus“. Așa ceva n-ai cum să inventezi.

1 comentariu

  1. #1

    Poate fi inteleasa graba. Cine stie cat mai rezista si Maldivele astea…daca se mai topeste un ghetar din aia mari, unde sa mai mearga Irinuca? Iar Floriiiiiiiiin are si el dreptatea lui (chiar daca limbajul e grobian). Cat o fi de draguta si talentata Vladuta, chiar nu ma intereseaza opinia ei vizavi de alegeri in general, in SUA nici atat

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint