Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Ironia morții

Zoom Ironia morții

Așa, ca o ironie: plagiatorul Bode va fi vicepreședinte al Camerei Deputaților. Anunțul a fost făcut de plagiatorul Ciucă, iar plagiatorul Bode îi va lua locul plagiatorului Florin Roman.

Vestea bună e că nu vom mai auzi de Ciucă decât atunci când peneliștii își vor da seama că au pierdut alegerile și trebuie să găsească pe altcineva pe care să-l pupe-n fund cu maximă frenezie și slugărnicie. Vestea nasoală e că, până atunci, Ciucă va fi al doilea om în stat.

Ciolacu le cere miniștrilor să nu se afișeze cu ceasuri scumpe și să nu fie văzuți în vacanțe exotice. Budăi se gândește chiar să sune pesedistele noaptea cu taxă inversă.

De ce s-a dus Mircea Geoană pe bicicletă la baza NATO de la Câmpia Turzii? Bravo, domnule Geoană, românii au dreptul să își testeze toate armele, oricând, pe teritoriul propriei țări.

Budapesta reacționează după excluderea UDMR de la guvernare: în România va urma „o perioadă mai dificilă“ pentru maghiari. Kelemen Hunor habar n-are de toate acestea, a făcut pe umoristul la congresul USR.

Guvernul României nu îndeplinește standardele minime pentru eliminarea traficului de persoane, arată un raport al Departamentului de Stat american. Cred că situația nu stă chiar așa, aș dori să aflu mai multe despre asta de la Ciutacu, într-un interviu cu Gheorghe Dincă, monstrul din Caracal.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint